Kategoriler
Genel

Joe Biden hakkında konuşmamıza izin verildiğini düşünüyorum.

Aile toplantılarında, pedo joe Biden amca getireceğim ve herkesin söyleyecek bir şeyi var. Sıradan bir akşam yemeği sohbeti.

Bugün büyük olasılıkla Bill Clinton ve / veya Trump'ın bugünün tanımına göre pedofiller olduğu ve her ikisinin de muhtemelen yargılanması gerektiği hakkında konuşmaya başlarsam, insanlar aklını kaybedecek.

Suçlama gibi. Akşam yemeği sohbeti. Konuşmamıza izin verilen ve teşvik edilen şey budur.

Irak ve Afganistan savaşı gibi değil.

“Joe Biden hakkında konuşmamıza izin verildiğini düşünüyorum.” için 185 yanıt

Elazığ merkezden ben banu. selam arkadaşlar siteniz inanılmaz çok iyi, twitter da paylaştım 28-12-2019 01:01:17

Edirne merkezden ben ziya. Selamın aleyküm sayfan süper ötesi çok hoşuma gitti, sağolun 02-01-2020 00:49:12

Tekirdağ merkezden ben mehmet. Mrb paylaşım inanılmaz hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 02-01-2020 17:08:37

Mersin merkezden ben Emine. Merhaba herkese siten cidden ilgi uyandırıcı, saolun 16-01-2020 17:55:45

Tekirdağ merkezden ben Emine. Merhaba herkese web siten gerçekten ilgi uyandırıcı, sağolun 20-01-2020 07:29:28

Ağrı merkezden ben ahmet. Selam siten gerçekten çok güzel, facebookta paylaştım 20-01-2020 07:29:41

Bolu merkezden ben gaye. Selamın aleyküm web siteniz inanılmaz dikkat çekici, facebookta paylaştım 20-01-2020 11:37:16

Trabzon merkezden ben gaye. Merhaba herkese web sitesi cidden dikkatimi çekti, şukuladım 21-01-2020 04:29:15

Samsun merkezden ben doruk. selamun aleyküm paylaşımın inanki çok güzel, face de paylaştım 21-01-2020 04:29:18

Aksaray merkezden ben mehmet. Merhabalar sayfa vallaha billaha hayran edici, twitter da paylaştım 21-01-2020 04:29:20

Karaman merkezden ben ziya. selam arkadaşlar paylaşım yeminle ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 21-01-2020 04:29:32

Çorum merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar bu web sitesi süper ötesi çok iyi, şukuladım 22-01-2020 12:25:42

Gaziantep merkezden ben ahmet. Mrb paylaşımın inanılmaz dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 22-01-2020 12:25:45

Erzurum merkezden ben gaye. selam arkadaşlar paylaşım cidden hayran edici, teşekkürler 22-01-2020 12:25:48

Ordu merkezden ben Aylin. Merhaba herkese web siteniz cidden hayran bıraktı, şukuladım 22-01-2020 12:26:08

Erzurum merkezden ben elif yılmaz. Selamlar sayfan inan ki iyi, teşekkürler 25-01-2020 12:46:23

Kars merkezden ben doruk. selamun aleyküm web siten cidden çok iyi, teşekkürler 25-01-2020 12:46:27

Uşak merkezden ben Aylin. Selamlar web siteniz ciddiyim dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 25-01-2020 12:46:32

Çankırı merkezden ben doruk. selamun aleyküm bu web sitesi harbiden çok güzel, teşekkürler 25-01-2020 12:46:50

Karaman merkezden ben Emine. Mrb bu web sitesi vallaha billaha çok güzel, face de paylaştım 25-01-2020 12:46:53

Ağrı merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm web sitesi vallaha billaha çok hoşuma gitti, saolun 25-01-2020 12:46:57

selamun aleyküm paylaşımın süper ötesi çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

Bingöl merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar web siten inanki dikkat çekici, facebookta paylaştım 25-01-2020 19:51:52

Isparta merkezden ben banu. Selam herkese web siten yeminle dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 25-01-2020 19:51:55

Bitlis merkezden ben Gürbüz. Merhaba sayfa gerçekten dikkat çekici, saolun 25-01-2020 19:51:59

Çorum merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese bu web sitesi ciddiyim ilgi uyandırıcı, saolun 25-01-2020 19:52:01

Artvin merkezden ben ahmet. Merhaba web sitesi inanılmaz çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 25-01-2020 19:52:03

Bolu merkezden ben ali. Selamlar web sitesi inanki iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 25-01-2020 19:52:13

Eskişehir merkezden ben ali. selamun aleyküm web siten süper ötesi ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 25-01-2020 19:52:16

Adıyaman merkezden ben banu. Merhabalar sayfa vallaha billaha hayran bıraktı, facebookta paylaştım 26-01-2020 01:52:26

Afyon merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm siteniz vallaha billaha ilgi uyandırıcı, teşekkürler 30-01-2020 23:49:28

Kırıkkale merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar sayfanız vallaha billaha çok güzel, face de paylaştım 31-01-2020 00:06:31

Şırnak merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm paylaşımın vallaha çok iyi, linkedinde paylaştım 08-02-2020 00:13:32

Antalya merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm web siteniz vallaha çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 13-02-2020 00:00:25

Kars merkezden ben mehmet. selamun aleyküm paylaşımınız ciddiyim dikkatimi çekti, face de paylaştım 15-02-2020 14:27:58

Zonguldak merkezden ben Emine. Mrb web siten süper ötesi iyi, sosyal medyada paylaştım 19-02-2020 23:22:19

Çorum merkezden ben mehmet. selamun aleyküm paylaşımın inanki çok hoşuma gitti, saolun 20-02-2020 18:47:15

Aksaray merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm sayfa yeminle dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 28-02-2020 03:36:37

Konya merkezden ben Emine. Selam herkese siten vallaha ilgi uyandırıcı, tebrikler 28-02-2020 15:18:44

Amasya merkezden ben Aylin. Selamlar bu web sitesi vallaha çok güzel, sağolun 01-03-2020 17:29:27

Edirne merkezden ben ahmet. Merhaba siten valla dikkat çekici, teraziye tıkladım 01-03-2020 17:29:28

Şırnak merkezden ben Gürbüz. Merhabalar siten ciddiyim iyi, facebookta paylaştım 15-03-2020 10:26:56

Gümüşhane merkezden ben ahmet. Mrb bu web sitesi vallaha billaha dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 23-03-2020 17:20:10

Burdur merkezden ben ahmet. Slm web sitesi vallaha billaha mükemmel, saolun 29-03-2020 08:40:42

Kahramanmaraş merkezden ben banu. Merhabalar paylaşım inanki çok iyi, teraziye tıkladım 08-04-2020 03:18:06

Siirt merkezden ben mehmet. Selam bu web sitesi inan ki mükemmel, linkedinde paylaştım 12-04-2020 16:04:00

Mersin merkezden ben Gürbüz. Selamlar web siten harbiden güzel, sosyal medyada paylaştım 12-04-2020 16:04:07

Mersin merkezden ben Aylin. selamun aleyküm sayfan süper ötesi hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 12-04-2020 16:04:10

Bayburt merkezden ben ziya. Mrb siten cidden hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 12-04-2020 16:04:12

Trabzon merkezden ben elif yılmaz. Merhaba paylaşım vallaha mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 12-04-2020 16:04:16

Tekirdağ merkezden ben Emine. Slm web siteniz yeminle ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 12-04-2020 16:04:18

Şırnak merkezden ben doruk. Selamın aleyküm paylaşımın ciddiyim güzel, saolun 15-04-2020 09:48:24

Trabzon merkezden ben Gürbüz. Merhaba sayfa inan ki dikkatimi çekti, face de paylaştım 15-04-2020 10:39:00

Karabük merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar paylaşımınız gerçekten çok iyi, saolun 15-04-2020 10:39:02

Tokat merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar sayfanız harbiden güzel, linkedinde paylaştım 15-04-2020 10:39:09

Sinop merkezden ben ziya. selam arkadaşlar paylaşımın yeminle dikkat çekici, linkedinde paylaştım 15-04-2020 10:39:13

Manisa merkezden ben doruk. Selamın aleyküm web siten ciddiyim dikkatimi çekti, tebrikler 15-04-2020 10:39:15

Karabük merkezden ben banu. selam arkadaşlar siten vallaha çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 15-04-2020 10:39:23

Sakarya merkezden ben mehmet. Selam herkese sayfa valla güzel, facebookta paylaştım 16-04-2020 02:37:03

Tekirdağ merkezden ben ziya. Merhaba herkese siten vallaha billaha hayran bıraktı, face de paylaştım 19-04-2020 15:44:43

Tunceli merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm web siten vallaha hayran bıraktı, teşekkürler 20-04-2020 13:57:28

Konya merkezden ben Aylin. Merhaba web siteniz vallaha billaha ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 21-04-2020 15:48:55

Uşak merkezden ben ziya. Selam herkese siteniz harbiden hayran bıraktı, facebookta paylaştım 27-04-2020 04:38:26

Balıkesir merkezden ben banu. Selamlar sayfan inan ki iyi, sosyal medyada paylaştım 29-04-2020 02:58:21

Mersin merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm web siten valla hayran edici, sağolun 02-05-2020 08:26:17

Şırnak merkezden ben Gürbüz. Selam herkese sayfan inanılmaz çok güzel, twitter da paylaştım 06-05-2020 18:13:12

Hatay merkezden ben ali. Mrb sayfanız ciddiyim hoşuma gitti, teraziye tıkladım 07-05-2020 11:08:03

Uşak merkezden ben gaye. Mrb paylaşımın harbiden dikkat çekici, teraziye tıkladım 24-05-2020 17:48:54

Çanakkale merkezden ben doruk. selamun aleyküm sayfa cidden güzel, sosyal medyada paylaştım 25-05-2020 13:44:26

Bursa merkezden ben doruk. Selam paylaşımın valla çok iyi, twitter da paylaştım 31-05-2020 11:32:24

Rize merkezden ben mehmet. Mrb paylaşımınız vallaha çok iyi, facebookta paylaştım 31-05-2020 11:32:29

Kastamonu merkezden ben mehmet. Selam herkese siteniz inanki iyi, sosyal medyada paylaştım 31-05-2020 11:32:34

Şırnak merkezden ben ziya. Selam herkese bu web sitesi süper ötesi çok güzel, teraziye tıkladım 31-05-2020 11:33:23

Tekirdağ merkezden ben banu. selam arkadaşlar sayfa inanki çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 31-05-2020 11:34:11

Çankırı merkezden ben gaye. Selam herkese web sitesi inan ki ilgi uyandırıcı, teşekkürler 31-05-2020 11:34:23

Yozgat merkezden ben Aylin. Merhabalar web sitesi cidden hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum 31-05-2020 11:35:18

Kırıkkale merkezden ben doruk. Mrb sayfanız yeminle ilgi uyandırıcı, şukuladım 31-05-2020 11:35:38

Gümüşhane merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar siten cidden ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 31-05-2020 11:35:41

Sakarya merkezden ben Emine. selamun aleyküm web sitesi inan ki iyi, linkedinde paylaştım 31-05-2020 11:35:45

Kırıkkale merkezden ben ali. Selam herkese sayfanız gerçekten iyi, sosyal medyada paylaştım 31-05-2020 11:35:55

Zonguldak merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar sayfan ciddiyim çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 01-06-2020 09:53:52

Erzincan merkezden ben banu. Selamın aleyküm siteniz cidden mükemmel, linkedinde paylaştım 02-06-2020 04:21:45

Uşak merkezden ben banu. Merhabalar paylaşımınız ciddiyim ilgi uyandırıcı, saolun 06-06-2020 12:11:52

Çankırı merkezden ben ahmet. Mrb paylaşımınız süper ötesi dikkat çekici, linkedinde paylaştım 10-06-2020 18:42:22

Sakarya merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm paylaşım cidden hayran edici, teşekkürler 29-06-2020 07:11:21

Balıkesir merkezden ben doruk. selamun aleyküm web sitesi cidden mükemmel, şukuladım 02-07-2020 16:12:09

Bartın merkezden ben mehmet. Selam paylaşımınız cidden dikkatimi çekti, saolun 02-07-2020 16:12:16

Gaziantep merkezden ben banu. Merhaba herkese web siten gerçekten güzel, teraziye tıkladım 03-07-2020 21:23:50

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir