Kategoriler
Genel

Joe Biden hakkında konuşmamıza izin verildiğini düşünüyorum.

Aile toplantılarında, pedo joe Biden amca getireceğim ve herkesin söyleyecek bir şeyi var. Sıradan bir akşam yemeği sohbeti.

Bugün büyük olasılıkla Bill Clinton ve / veya Trump'ın bugünün tanımına göre pedofiller olduğu ve her ikisinin de muhtemelen yargılanması gerektiği hakkında konuşmaya başlarsam, insanlar aklını kaybedecek.

Suçlama gibi. Akşam yemeği sohbeti. Konuşmamıza izin verilen ve teşvik edilen şey budur.

Irak ve Afganistan savaşı gibi değil.

“Joe Biden hakkında konuşmamıza izin verildiğini düşünüyorum.” için 92 yanıt

Elazığ merkezden ben banu. selam arkadaşlar siteniz inanılmaz çok iyi, twitter da paylaştım 28-12-2019 01:01:17

Edirne merkezden ben ziya. Selamın aleyküm sayfan süper ötesi çok hoşuma gitti, sağolun 02-01-2020 00:49:12

Tekirdağ merkezden ben mehmet. Mrb paylaşım inanılmaz hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 02-01-2020 17:08:37

Mersin merkezden ben Emine. Merhaba herkese siten cidden ilgi uyandırıcı, saolun 16-01-2020 17:55:45

Tekirdağ merkezden ben Emine. Merhaba herkese web siten gerçekten ilgi uyandırıcı, sağolun 20-01-2020 07:29:28

Ağrı merkezden ben ahmet. Selam siten gerçekten çok güzel, facebookta paylaştım 20-01-2020 07:29:41

Bolu merkezden ben gaye. Selamın aleyküm web siteniz inanılmaz dikkat çekici, facebookta paylaştım 20-01-2020 11:37:16

Trabzon merkezden ben gaye. Merhaba herkese web sitesi cidden dikkatimi çekti, şukuladım 21-01-2020 04:29:15

Samsun merkezden ben doruk. selamun aleyküm paylaşımın inanki çok güzel, face de paylaştım 21-01-2020 04:29:18

Aksaray merkezden ben mehmet. Merhabalar sayfa vallaha billaha hayran edici, twitter da paylaştım 21-01-2020 04:29:20

Karaman merkezden ben ziya. selam arkadaşlar paylaşım yeminle ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 21-01-2020 04:29:32

Çorum merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar bu web sitesi süper ötesi çok iyi, şukuladım 22-01-2020 12:25:42

Gaziantep merkezden ben ahmet. Mrb paylaşımın inanılmaz dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 22-01-2020 12:25:45

Erzurum merkezden ben gaye. selam arkadaşlar paylaşım cidden hayran edici, teşekkürler 22-01-2020 12:25:48

Ordu merkezden ben Aylin. Merhaba herkese web siteniz cidden hayran bıraktı, şukuladım 22-01-2020 12:26:08

Erzurum merkezden ben elif yılmaz. Selamlar sayfan inan ki iyi, teşekkürler 25-01-2020 12:46:23

Kars merkezden ben doruk. selamun aleyküm web siten cidden çok iyi, teşekkürler 25-01-2020 12:46:27

Uşak merkezden ben Aylin. Selamlar web siteniz ciddiyim dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 25-01-2020 12:46:32

Çankırı merkezden ben doruk. selamun aleyküm bu web sitesi harbiden çok güzel, teşekkürler 25-01-2020 12:46:50

Karaman merkezden ben Emine. Mrb bu web sitesi vallaha billaha çok güzel, face de paylaştım 25-01-2020 12:46:53

Ağrı merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm web sitesi vallaha billaha çok hoşuma gitti, saolun 25-01-2020 12:46:57

selamun aleyküm paylaşımın süper ötesi çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

Bingöl merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar web siten inanki dikkat çekici, facebookta paylaştım 25-01-2020 19:51:52

Isparta merkezden ben banu. Selam herkese web siten yeminle dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 25-01-2020 19:51:55

Bitlis merkezden ben Gürbüz. Merhaba sayfa gerçekten dikkat çekici, saolun 25-01-2020 19:51:59

Çorum merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese bu web sitesi ciddiyim ilgi uyandırıcı, saolun 25-01-2020 19:52:01

Artvin merkezden ben ahmet. Merhaba web sitesi inanılmaz çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 25-01-2020 19:52:03

Bolu merkezden ben ali. Selamlar web sitesi inanki iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 25-01-2020 19:52:13

Eskişehir merkezden ben ali. selamun aleyküm web siten süper ötesi ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 25-01-2020 19:52:16

Adıyaman merkezden ben banu. Merhabalar sayfa vallaha billaha hayran bıraktı, facebookta paylaştım 26-01-2020 01:52:26

Afyon merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm siteniz vallaha billaha ilgi uyandırıcı, teşekkürler 30-01-2020 23:49:28

Kırıkkale merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar sayfanız vallaha billaha çok güzel, face de paylaştım 31-01-2020 00:06:31

Şırnak merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm paylaşımın vallaha çok iyi, linkedinde paylaştım 08-02-2020 00:13:32

Antalya merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm web siteniz vallaha çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 13-02-2020 00:00:25

Kars merkezden ben mehmet. selamun aleyküm paylaşımınız ciddiyim dikkatimi çekti, face de paylaştım 15-02-2020 14:27:58

Zonguldak merkezden ben Emine. Mrb web siten süper ötesi iyi, sosyal medyada paylaştım 19-02-2020 23:22:19

Çorum merkezden ben mehmet. selamun aleyküm paylaşımın inanki çok hoşuma gitti, saolun 20-02-2020 18:47:15

Aksaray merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm sayfa yeminle dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 28-02-2020 03:36:37

Konya merkezden ben Emine. Selam herkese siten vallaha ilgi uyandırıcı, tebrikler 28-02-2020 15:18:44

Amasya merkezden ben Aylin. Selamlar bu web sitesi vallaha çok güzel, sağolun 01-03-2020 17:29:27

Edirne merkezden ben ahmet. Merhaba siten valla dikkat çekici, teraziye tıkladım 01-03-2020 17:29:28

Şırnak merkezden ben Gürbüz. Merhabalar siten ciddiyim iyi, facebookta paylaştım 15-03-2020 10:26:56

Gümüşhane merkezden ben ahmet. Mrb bu web sitesi vallaha billaha dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 23-03-2020 17:20:10

Burdur merkezden ben ahmet. Slm web sitesi vallaha billaha mükemmel, saolun 29-03-2020 08:40:42

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir