Spotify’ı seviyorum, ancak podcast’leri yalnızca iTunes’da dinliyorum, neden geçiş yaptığımı hatırlamıyorum, sanırım Spotify, iTunes’un bıraktığı yerden geri dönmeyecekti.
Bir video işlevi ekleyip ekleyemeyeceklerini merak ediyorum (zaten yapmadıkları sürece?) Neredeyse sadece JRE dinliyorum ama YouTube’un onun için büyük sayılar yaptığını biliyorum.
Selam herkese web sitesi inan ki güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
Sinop merkezden ben Aylin. Slm sayfa cidden dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 20-05-2020 21:02:52
selamun aleyküm sayfan ciddiyim hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım
Burdur merkezden ben banu. Selam herkese paylaşım valla güzel, facebookta paylaştım 29-05-2020 18:46:31
Selam paylaşım vallaha hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
Selam web siteniz inanılmaz dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım
Merhaba web sitesi vallaha hayran edici, teşekkürler
Adıyaman merkezden ben Aylin. Selam sayfanız vallaha ilgi uyandırıcı, tebrikler 15-06-2020 06:09:14
selam arkadaşlar paylaşımınız valla güzel, sosyal medyada paylaştım
Yozgat merkezden ben gaye. Selam herkese bu web sitesi inanılmaz dikkat çekici, saolun 21-06-2020 14:33:57
Selam sayfa harbiden dikkat çekici, facebookta paylaştım
Selamın aleyküm paylaşımın ciddiyim çok iyi, saolun
Selamın aleyküm paylaşımınız gerçekten hayran edici, linkedinde paylaştım
Merhaba paylaşım süper ötesi çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım
Siirt merkezden ben ali. Selam siteniz cidden iyi, sosyal medyada paylaştım 12-07-2020 06:43:57
Selamlar paylaşımınız harbiden çok güzel, facebookta paylaştım
Merhabalar paylaşımınız vallaha billaha güzel, linkedinde paylaştım
Merhaba herkese sayfa vallaha billaha çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
Selam sayfanız cidden dikkat çekici, teşekkürler
Sivas merkezden ben Gürbüz. Merhaba siten valla çok iyi, face de paylaştım 04-08-2020 10:57:18
Bitlis merkezden ben banu. Merhabalar paylaşım vallaha billaha dikkat çekici, face de paylaştım 04-08-2020 18:55:54
Selamın aleyküm paylaşım vallaha billaha dikkat çekici, linkedinde paylaştım
Merhabalar sayfan yeminle güzel, sağolun
Aydın merkezden ben Emine. selamun aleyküm web siten harbiden dikkatimi çekti, saolun 06-08-2020 18:04:25
Bolu merkezden ben Emine. Merhabalar sayfan valla hayran edici, şukuladım 06-08-2020 21:02:38
Selam sayfa vallaha dikkat çekici, teraziye tıkladım
merhaba arkadaşlar web siteniz cidden mükemmel, teşekkürler
Muş merkezden ben ali. Selamın aleyküm sayfanız ciddiyim dikkat çekici, linkedinde paylaştım 14-08-2020 23:27:27
Selam sayfanız inanki güzel, teşekkürler
Iğdır merkezden ben doruk. Merhaba bu web sitesi vallaha dikkatimi çekti, tebrikler 20-08-2020 20:13:50
Merhaba herkese siteniz ciddiyim çok güzel, tebrikler
Selamlar paylaşım inanılmaz çok hoşuma gitti, face de paylaştım
Selamlar sayfa süper ötesi hoşuma gitti, face de paylaştım
Edirne merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm sayfanız vallaha billaha çok iyi, teşekkürler 08-09-2020 15:42:48
Merhabalar sayfan vallaha çok güzel, sağolun
Niğde merkezden ben banu. Slm siteniz yeminle mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 15-09-2020 13:21:57
Mrb siten harbiden hoşuma gitti, teraziye tıkladım
Bitlis merkezden ben banu. Selam paylaşım ciddiyim dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 18-09-2020 00:55:09
Merhaba paylaşımınız vallaha iyi, saolun
Aksaray merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar sayfa inanılmaz hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 23-09-2020 13:05:59
Merhaba herkese bu web sitesi ciddiyim güzel, face de paylaştım
Trabzon merkezden ben ahmet. Selam herkese siteniz vallaha hoşuma gitti, teşekkürler 02-10-2020 11:29:50
Slm sayfanız vallaha billaha çok güzel, facebookta paylaştım
Yalova merkezden ben Aylin. Slm paylaşımınız gerçekten hoşuma gitti, twitter da paylaştım 15-10-2020 15:22:26
Burdur merkezden ben Hasan. Selam herkese siteniz vallaha billaha hayran edici, şukuladım 26-10-2020 21:53:51
Bu konu : ” Joe Rogan, Spotify’la milyonlarca dolarlık bir anlaşma imzaladı … YouTube ve tüm saçmalık sansürlerinden ayrılıyor. Düşüncelerin nelerdir? ” çok güzel. Slm sayfanız gerçekten dikkatimi çekti, face de paylaştım , memo – 393
Siirt merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar siteniz vallaha billaha ilgi uyandırıcı, tebrikler 17-11-2020 11:59:57
Kocaeli dan kimler var. Joe Rogan, Spotify’la milyonlarca dolarlık bir anlaşma imzaladı … YouTube ve tüm saçmalık sansürlerinden ayrılıyor. Düşüncelerin nelerdir? . selamun aleyküm web sitesi harbiden iyi, şukuladım , banu – 197
Kütahya merkezden ben gaye. Mrb sayfa vallaha hayran edici, sağolun 28-11-2020 20:26:11
Manisa merkezden ben ahmet. Merhabalar paylaşım inan ki çok iyi, şukuladım 01-12-2020 14:12:34
Bu konu : ” Joe Rogan, Spotify’la milyonlarca dolarlık bir anlaşma imzaladı … YouTube ve tüm saçmalık sansürlerinden ayrılıyor. Düşüncelerin nelerdir? ” çok güzel. Merhaba sayfa süper ötesi ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım , ali – 420
Bu konu : ” Joe Rogan, Spotify’la milyonlarca dolarlık bir anlaşma imzaladı … YouTube ve tüm saçmalık sansürlerinden ayrılıyor. Düşüncelerin nelerdir? ” çok güzel. Merhaba herkese bu web sitesi süper ötesi çok hoşuma gitti, tebrikler , elif yılmaz – 348
Çorum dan kimler var. Joe Rogan, Spotify’la milyonlarca dolarlık bir anlaşma imzaladı … YouTube ve tüm saçmalık sansürlerinden ayrılıyor. Düşüncelerin nelerdir? . Selamın aleyküm web siteniz cidden çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım , elif yılmaz – 469
Van dan kimler var. Joe Rogan, Spotify’la milyonlarca dolarlık bir anlaşma imzaladı … YouTube ve tüm saçmalık sansürlerinden ayrılıyor. Düşüncelerin nelerdir? . Selamlar web siten harbiden dikkat çekici, şukuladım , mehmet – 52
Merhaba herkese web siten vallaha billaha çok güzel, teraziye tıkladım
Merhabalar bu web sitesi vallaha dikkat çekici, saolun
Selam sayfan valla hayran bıraktı, saolun
Samsun merkezden ben Emine. Selamlar web sitesi vallaha çok güzel, saolun 02-01-2021 20:14:15
Merhabalar paylaşım inanki mükemmel, teraziye tıkladım
Bitlis dan kimler var. Joe Rogan, Spotify’la milyonlarca dolarlık bir anlaşma imzaladı … YouTube ve tüm saçmalık sansürlerinden ayrılıyor. Düşüncelerin nelerdir? . Selamın aleyküm sayfan harbiden hayran edici, teraziye tıkladım , ziya – 22
Bu konu : ” Joe Rogan, Spotify’la milyonlarca dolarlık bir anlaşma imzaladı … YouTube ve tüm saçmalık sansürlerinden ayrılıyor. Düşüncelerin nelerdir? ” çok güzel. Mrb paylaşımın ciddiyim iyi, linkedinde paylaştım , ziya – 424
Slm paylaşımınız vallaha billaha çok iyi, saolun
Kayseri merkezden ben ahmet. Merhaba bu web sitesi valla güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 26-01-2021 02:14:15