Ordunun silahsız muhabirleri ve çocukları helikopterden vurduğu bir videoyu dünyaya gösterdi.
Ordu vergi mükelleflerinden yılda 500-700 milyar dolar alırken, her yıl ikincil hasar nedeniyle öldürdükleri masum çocukların sayısını bilmenizi istemiyorlar.
Julian Assange’ı özgür bırakın!
Kırıkkale merkezden ben banu. Selam web siteniz inanki iyi, sağolun 25-09-2020 16:12:32
Isparta merkezden ben Emine. Merhabalar web siten inan ki çok güzel, şukuladım 25-09-2020 22:08:37
Merhaba siten inanki dikkat çekici, teraziye tıkladım
Yalova merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar paylaşımınız harbiden iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 25-09-2020 22:35:38
Trabzon merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar web siteniz cidden çok güzel, sosyal medyada paylaştım 25-09-2020 22:39:05
Slm sayfa ciddiyim çok güzel, sosyal medyada paylaştım
Kastamonu merkezden ben mehmet. Selamlar web siten inanılmaz çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 26-09-2020 01:01:06
Merhaba paylaşımın harbiden çok güzel, face de paylaştım
Mersin merkezden ben Gürbüz. Selam herkese paylaşımın vallaha mükemmel, face de paylaştım 02-10-2020 11:18:31
Selam herkese paylaşımınız cidden ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım
Bu konu : ” Julian Assange hapishanede çünkü … ” çok güzel. Selamlar paylaşımın inanılmaz ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum , mehmet – 187
Bu konu : ” Julian Assange hapishanede çünkü … ” çok güzel. Selam sayfan gerçekten dikkat çekici, şukuladım , banu – 435
Merhaba sayfa gerçekten dikkatimi çekti, face de paylaştım
Bu konu : ” Julian Assange hapishanede çünkü … ” çok güzel. Selamın aleyküm bu web sitesi vallaha billaha çok iyi, teşekkürler , elif yılmaz – 472
Karaman dan kimler var. Julian Assange hapishanede çünkü … . selam arkadaşlar bu web sitesi cidden mükemmel, sağolun , Emine – 490
Bu konu : ” Julian Assange hapishanede çünkü … ” çok güzel. Selam herkese paylaşımınız gerçekten dikkatimi çekti, teşekkürler , ahmet – 115
Kütahya merkezden ben memo. Selamlar paylaşım inanki iyi, şukuladım 14-11-2020 00:21:07
Eskişehir merkezden ben hatice. Selamın aleyküm sayfanız gerçekten hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 19-11-2020 16:40:01
Selamlar siteniz yeminle dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım
Selamlar web siteniz süper ötesi hayran edici, sosyal medyada paylaştım
Ankara dan kimler var. Julian Assange hapishanede çünkü … . Selam sayfanız yeminle hoşuma gitti, teraziye tıkladım , Aylin – 257
Bu konu : ” Julian Assange hapishanede çünkü … ” çok güzel. Merhabalar paylaşımınız inanılmaz hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , emin – 104
Van dan kimler var. Julian Assange hapishanede çünkü … . Selamlar web sitesi ciddiyim çok güzel, teraziye tıkladım , ahmet – 131
Bu konu : ” Julian Assange hapishanede çünkü … ” çok güzel. selamun aleyküm web sitesi ciddiyim mükemmel, sağolun , ali – 270
Adana dan kimler var. Julian Assange hapishanede çünkü … . Merhaba herkese sayfanız cidden çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , elif yılmaz – 419
Mardin merkezden ben emin. merhaba arkadaşlar web siten inanılmaz hayran edici, sosyal medyada paylaştım 15-12-2020 22:43:36
Tokat dan kimler var. Julian Assange hapishanede çünkü … . Selamın aleyküm sayfan harbiden ilgi uyandırıcı, face de paylaştım , Aylin – 214
Bu konu : ” Julian Assange hapishanede çünkü … ” çok güzel. selam arkadaşlar web sitesi ciddiyim çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , emin – 377
Aksaray merkezden ben Aylin. Merhaba bu web sitesi vallaha iyi, twitter da paylaştım 27-12-2020 20:26:31
Eskişehir merkezden ben emin. Selam herkese paylaşımın inanılmaz mükemmel, sağolun 01-01-2021 02:45:09
Merhaba paylaşımınız inan ki çok güzel, teşekkürler
Muş dan kimler var. Julian Assange hapishanede çünkü … . merhaba arkadaşlar sayfa inan ki çok iyi, face de paylaştım , hatice – 243
Artvin dan kimler var. Julian Assange hapishanede çünkü … . Merhaba herkese siten yeminle güzel, face de paylaştım , banu – 325
Kırıkkale merkezden ben memo. Merhaba web siten valla iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 11-01-2021 20:32:39
selam arkadaşlar sayfa inanılmaz hoşuma gitti, facebookta paylaştım
Çankırı merkezden ben emin. Selamlar siteniz ciddiyim ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 30-01-2021 09:09:56
Adana dan kimler var. Julian Assange hapishanede çünkü … . Slm siteniz gerçekten hoşuma gitti, tebrikler , doruk – 234
Kırklareli merkezden ben hatice. Selam bu web sitesi vallaha güzel, tebrikler 04-02-2021 16:11:27
Selam herkese sayfa inanılmaz dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum
Bu konu : ” Julian Assange hapishanede çünkü … ” çok güzel. Merhaba sayfanız ciddiyim dikkatimi çekti, teraziye tıkladım , emin – 457
Slm bu web sitesi ciddiyim çok iyi, sosyal medyada paylaştım
Kütahya dan kimler var. Julian Assange hapishanede çünkü … . merhaba arkadaşlar sayfanız ciddiyim çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım , ziya – 464