Kategoriler
Genel

Kaçınız Biden’in beceriksiz inkarlarıyla kendini aptal yerine getirdiğini gördünüz? Şimdi / r / politics’e gidin (evet, biliyorum …) ve bir kahramanın ne kadar olduğunu dinleyin.

Çok üzücü, bunu yapıp yapmadığı ya da yapmadığı hakkında bile yapmak istemiyorum, adam gitti …

Ve tüm kampanyasının buna yol açtığını düşünmek için titremeye başladım ve Hellery’in içeri girip “ülkeyi kurtarabilmesi” için düşmeye ve GÜZEL HARD’a ayarlandı …

“Kaçınız Biden’in beceriksiz inkarlarıyla kendini aptal yerine getirdiğini gördünüz? Şimdi / r / politics’e gidin (evet, biliyorum …) ve bir kahramanın ne kadar olduğunu dinleyin.” için 50 yanıt

Ardahan merkezden ben gaye. Selamlar web siten harbiden dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 01-05-2020 14:05:01

Isparta merkezden ben ziya. Selamlar siten gerçekten mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 01-05-2020 18:28:00

Kırıkkale merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar siten gerçekten dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 03-05-2020 01:19:10

Batman merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese web siten ciddiyim mükemmel, tebrikler 04-05-2020 12:21:32

Muş merkezden ben doruk. Selamın aleyküm web sitesi yeminle dikkat çekici, saolun 04-05-2020 23:25:40

Çankırı merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar sayfa inanılmaz mükemmel, teraziye tıkladım 05-05-2020 19:55:13

Muş merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm paylaşımın inanki çok iyi, teşekkürler 09-05-2020 12:42:04

Sinop merkezden ben Gürbüz. Mrb siten gerçekten hayran edici, teraziye tıkladım 13-05-2020 00:57:54

Zonguldak merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese siteniz valla dikkat çekici, facebookta paylaştım 14-05-2020 09:51:44

Aksaray merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm bu web sitesi valla dikkatimi çekti, teşekkürler 14-05-2020 09:51:50

Zonguldak merkezden ben banu. Merhabalar paylaşım vallaha billaha ilgi uyandırıcı, şukuladım 14-05-2020 09:52:07

Batman merkezden ben doruk. Selamlar web siteniz harbiden hayran bıraktı, şukuladım 14-05-2020 09:52:13

Manisa merkezden ben ahmet. Selam paylaşımın harbiden hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 14-05-2020 09:52:19

Van merkezden ben gaye. Merhaba sayfan inanki çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 14-05-2020 09:52:24

Adıyaman merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar sayfa vallaha hoşuma gitti, face de paylaştım 14-05-2020 09:52:37

Şırnak merkezden ben gaye. Selamın aleyküm bu web sitesi inanılmaz ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 14-05-2020 09:52:42

Diyarbakır merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar paylaşım inan ki mükemmel, şukuladım 19-05-2020 00:26:19

İstanbul merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar paylaşımın yeminle güzel, şukuladım 21-05-2020 23:49:50

Çanakkale merkezden ben elif yılmaz. Selam web sitesi gerçekten dikkatimi çekti, sağolun 07-06-2020 01:40:54

Çanakkale merkezden ben Aylin. Merhabalar paylaşım inan ki dikkat çekici, twitter da paylaştım 07-06-2020 06:49:02

Aydın merkezden ben Emine. selamun aleyküm paylaşımınız süper ötesi çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 30-06-2020 10:51:20

Düzce merkezden ben ziya. Selamın aleyküm web siten harbiden ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 22-07-2020 15:44:38

Kars merkezden ben mehmet. Merhaba herkese web siteniz inanılmaz iyi, facebookta paylaştım 27-08-2020 00:34:46

İstanbul merkezden ben gaye. Selamın aleyküm sayfanız inanılmaz ilgi uyandırıcı, tebrikler 03-09-2020 12:29:36

Düzce merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar sayfanız yeminle hoşuma gitti, face de paylaştım 18-09-2020 13:48:32

Samsun merkezden ben gaye. Selam herkese web sitesi harbiden ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 21-09-2020 14:10:01

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir