Sadece ben miyim, yoksa kadınların büyük bir çoğunluğu sik seven, altın kazma, sosyal medya çılgınlığı, beden bilincine sahip, narin, robotik, sahte aptal fahişeler mi? Sanki bazı adamlar kötü ama shiiiittttt. Bugünlerde çoğu kadın onay isteyen şizofrenik, psikopat, kayıtsız fahişeler gibi görünüyor. Ayrıca çoğu çok aptal görünüyor. Dış dünya hakkında bir ipucu değil, sadece YouTube’un en sevdikleri abs ünlüleri. Ve wtf, kadınların temelde çıplak fotoğrafları sosyal medyada yayınlama takıntısıdır. Rastgele insanların ilgisini boktan hayatlarına anlam vermek için can atıyor. Kadınları kurtarmalıyız
Bu konu : ” KADIN ” çok güzel. Selam siteniz gerçekten iyi, teşekkürler , – 327
Mrb web sitesi valla dikkatimi çekti, saolun
merhaba arkadaşlar bu web sitesi valla güzel, facebookta paylaştım
Aydın merkezden ben mehmet. Selam web siten inanılmaz hayran bıraktı, face de paylaştım 03-11-2020 02:25:25
Hakkari dan kimler var. KADIN . Selamın aleyküm siten inan ki mükemmel, saolun , elif yılmaz – 113
Mersin merkezden ben ali. Merhabalar siteniz yeminle dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 03-11-2020 03:31:05
Edirne dan kimler var. KADIN . Selam siten ciddiyim çok güzel, sağolun , ahmet – 128
Merhaba sayfanız yeminle hayran bıraktı, face de paylaştım
Kırklareli dan kimler var. KADIN . selam arkadaşlar siten yeminle çok güzel, face de paylaştım , – 366
Bu konu : ” KADIN ” çok güzel. Merhaba paylaşım inan ki hayran edici, saolun , ahmet – 376
Bu konu : ” KADIN ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşımın ciddiyim dikkat çekici, teşekkürler , ali – 169
Bu konu : ” KADIN ” çok güzel. Mrb paylaşımınız inanki iyi, twitter da paylaştım , emin – 81
Aydın merkezden ben ali. Selam paylaşımınız inanki dikkat çekici, sağolun 12-11-2020 23:08:29
Elazığ merkezden ben mehmet. Selam paylaşım harbiden güzel, şukuladım 13-11-2020 12:18:18
Bu konu : ” KADIN ” çok güzel. Merhabalar paylaşımınız cidden dikkat çekici, tebrikler , emin – 376
Bu konu : ” KADIN ” çok güzel. Merhaba sayfan inan ki dikkatimi çekti, tebrikler , memo – 191
Bu konu : ” KADIN ” çok güzel. Selamın aleyküm bu web sitesi harbiden mükemmel, sosyal medyada paylaştım , emin – 207
Trabzon dan kimler var. KADIN . Slm sayfan cidden hoşuma gitti, twitter da paylaştım , Gürbüz – 224
Bu konu : ” KADIN ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfan inanki çok güzel, şukuladım , Aylin – 301
Tekirdağ merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar paylaşımınız harbiden dikkat çekici, twitter da paylaştım 23-11-2020 21:19:46
Bu konu : ” KADIN ” çok güzel. Selamın aleyküm web siteniz harbiden çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , Hasan – 486
Rize dan kimler var. KADIN . Selamlar paylaşım harbiden iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , ahmet – 329
Çankırı dan kimler var. KADIN . Slm sayfa harbiden dikkatimi çekti, saolun , ziya – 107
Selam herkese web siten inanki iyi, saolun
Konya merkezden ben ziya. selamun aleyküm paylaşımın ciddiyim hoşuma gitti, sağolun 08-12-2020 04:18:04
Bu konu : ” KADIN ” çok güzel. Selam herkese sayfa inan ki güzel, şukuladım , ahmet – 406
Merhaba paylaşımın inanılmaz ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım
Bu konu : ” KADIN ” çok güzel. Selam web siteniz yeminle hayran bıraktı, sağolun , gaye – 271
Slm web siten inanki çok güzel, twitter da paylaştım
Kırklareli dan kimler var. KADIN . Selam sayfan ciddiyim hoşuma gitti, face de paylaştım , Gürbüz – 491
Selam paylaşımınız gerçekten ilgi uyandırıcı, saolun
Slm paylaşımın inanki iyi, teşekkürler
Bilecik merkezden ben Aylin. Merhaba herkese web siteniz inanki çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 15-01-2021 09:26:06
Bu konu : ” KADIN ” çok güzel. Selamın aleyküm bu web sitesi harbiden güzel, face de paylaştım , Gürbüz – 167
Selam herkese paylaşım vallaha billaha iyi, face de paylaştım
Bilecik merkezden ben Gürbüz. Merhabalar web siteniz yeminle güzel, şukuladım 19-01-2021 00:30:01
Bu konu : ” KADIN ” çok güzel. Selam herkese sayfa süper ötesi hayran edici, sosyal medyada paylaştım , ali – 224
merhaba arkadaşlar web siten cidden dikkatimi çekti, twitter da paylaştım