Komplo teorisyeninin dünya nüfusunun sözde yaklaştığımız tahmin edilen 8 milyar değil, aslında 500 milyona yakın olduğu konusunda ısrar ettiği varsayımsal bir komplo teorisini düşünün.

Bunu mantıklı ve mantıklı bir şekilde düşünmek, bunun nasıl doğru olabileceğini hesaplamaz.

Hangi durumda böyle bir teori, biraz da olsa inandırıcı olma şansına sahip olabilir ?!

Author

32 Comments

  1. Merhaba paylaşım ciddiyim çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum

  2. Bu konu : ” Kafamı “Dünyada 8 milyar insan yok, sadece 500 milyon insan” komplo teorisinin etrafına sarmaya çalışıyorum ” çok güzel. Selam siteniz vallaha billaha hoşuma gitti, sağolun , Hasan – 234

  3. Adıyaman merkezden ben Hasan. selam arkadaşlar sayfan valla hayran edici, facebookta paylaştım 22-04-2021 17:47:26

  4. merhaba arkadaşlar sayfan inan ki güzel, sağolun

  5. Bu konu : ” Kafamı “Dünyada 8 milyar insan yok, sadece 500 milyon insan” komplo teorisinin etrafına sarmaya çalışıyorum ” çok güzel. Selamın aleyküm web siteniz inanılmaz mükemmel, linkedinde paylaştım , – 156

  6. Isparta dan kimler var. Kafamı “Dünyada 8 milyar insan yok, sadece 500 milyon insan” komplo teorisinin etrafına sarmaya çalışıyorum . Selamlar siteniz vallaha iyi, tebrikler , doruk – 136

  7. Bingöl dan kimler var. Kafamı “Dünyada 8 milyar insan yok, sadece 500 milyon insan” komplo teorisinin etrafına sarmaya çalışıyorum . Merhabalar siten inan ki dikkat çekici, face de paylaştım , mehmet – 481

  8. Erzurum merkezden ben Emine. Slm web sitesi gerçekten hoşuma gitti, teraziye tıkladım 15-05-2021 20:06:49

  9. Bu konu : ” Kafamı “Dünyada 8 milyar insan yok, sadece 500 milyon insan” komplo teorisinin etrafına sarmaya çalışıyorum ” çok güzel. Merhaba herkese web sitesi vallaha billaha çok güzel, sağolun , doruk – 93

  10. Şırnak dan kimler var. Kafamı “Dünyada 8 milyar insan yok, sadece 500 milyon insan” komplo teorisinin etrafına sarmaya çalışıyorum . Merhabalar siteniz vallaha güzel, şukuladım , Hasan – 335

  11. Bolu merkezden ben banu. Slm sayfa valla ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 23-05-2021 08:19:27

  12. Kırklareli merkezden ben ahmet. Selamlar web siteniz gerçekten güzel, sosyal medyada paylaştım 23-05-2021 15:11:44

  13. Bu konu : ” Kafamı “Dünyada 8 milyar insan yok, sadece 500 milyon insan” komplo teorisinin etrafına sarmaya çalışıyorum ” çok güzel. Selamın aleyküm bu web sitesi vallaha dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum , ziya – 69

  14. selamun aleyküm sayfa inanki iyi, sosyal medyada paylaştım

  15. Bu konu : ” Kafamı “Dünyada 8 milyar insan yok, sadece 500 milyon insan” komplo teorisinin etrafına sarmaya çalışıyorum ” çok güzel. Selamlar sayfan süper ötesi iyi, tebrikler , Hasan – 424

  16. Bilecik merkezden ben . Selam sayfanız inan ki ilgi uyandırıcı, şukuladım 06-06-2021 23:45:52

  17. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Kafamı “Dünyada 8 milyar insan yok, sadece 500 milyon insan” komplo teorisinin etrafına sarmaya çalışıyorum ” çok güzel. Merhabalar web sitesi inanılmaz mükemmel, şukuladım , elif yılmaz – 111

  18. elif yılmaz Reply

    Mardin merkezden ben elif yılmaz. Mrb paylaşımın yeminle çok hoşuma gitti, şukuladım 18-06-2021 07:49:07

  19. Çanakkale merkezden ben Hasan. Mrb sayfa yeminle çok iyi, saolun 18-06-2021 15:18:45

  20. Bu konu : ” Kafamı “Dünyada 8 milyar insan yok, sadece 500 milyon insan” komplo teorisinin etrafına sarmaya çalışıyorum ” çok güzel. Merhabalar web sitesi valla dikkatimi çekti, sağolun , doruk – 231

  21. Bu konu : ” Kafamı “Dünyada 8 milyar insan yok, sadece 500 milyon insan” komplo teorisinin etrafına sarmaya çalışıyorum ” çok güzel. Slm paylaşımın süper ötesi ilgi uyandırıcı, teşekkürler , – 177

  22. Bu konu : ” Kafamı “Dünyada 8 milyar insan yok, sadece 500 milyon insan” komplo teorisinin etrafına sarmaya çalışıyorum ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşımın cidden iyi, twitter da paylaştım , hatice – 261

  23. Merhabalar siten süper ötesi çok hoşuma gitti, saolun

  24. Bilecik merkezden ben ali. selamun aleyküm web siten cidden çok güzel, sağolun 24-06-2021 01:55:38

  25. Merhaba web sitesi süper ötesi çok güzel, sosyal medyada paylaştım

  26. Bu konu : ” Kafamı “Dünyada 8 milyar insan yok, sadece 500 milyon insan” komplo teorisinin etrafına sarmaya çalışıyorum ” çok güzel. selam arkadaşlar bu web sitesi inanki çok güzel, face de paylaştım , Aylin – 432

  27. Amasya merkezden ben memo. Merhaba herkese web siten inan ki dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 16-07-2021 18:29:26

  28. Ankara merkezden ben hatice. Selam herkese web siteniz inanki dikkat çekici, facebookta paylaştım 18-07-2021 11:43:57

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link