Son zamanlarda kendini, arkadaşları veya aile üyeleri daha depresif veya olumsuz hisseden veya fark eden oldu mu? Şu anda dünya hakkında oldukça karamsar hissettim ve bunun bir eğilim olup olmadığını merak ediyorum. Bazen, duygularımızın dijital yayınlarımıza göre kitle kontrolünde olduğunu düşünüyorum.
Ebeveynlerim haberleri ne kadar çok izlerse, o kadar depresif hale geliyorlar. Biden “karanlık bir kış” öngördü ve kastettiği şeyin bu olup olmadığını merak ediyorum. Haberlerin bizi aktif olarak ümit verici bir şekilde hiper hale getirdiği bir yeniden açılış döneminden önce, dışsal olarak uyarılmış bir depresyon dönemi. Medyanın neden olduğu bipolar bozukluk. Zihinsel olarak dengesiz insanları kontrol etmek / kontrol etmek daha kolay.
Merhabalar siten ciddiyim dikkatimi çekti, teraziye tıkladım
Bu konu : ” Kara Kış ” çok güzel. selam arkadaşlar siten ciddiyim güzel, sağolun , banu – 108
Amasya dan kimler var. Kara Kış . selam arkadaşlar paylaşım yeminle hayran edici, sağolun , mehmet – 161
Hakkari merkezden ben emin. Merhaba web sitesi vallaha iyi, şukuladım 13-01-2021 09:50:24
Bu konu : ” Kara Kış ” çok güzel. Selamlar paylaşımın cidden çok iyi, teraziye tıkladım , Hasan – 133
Merhaba herkese sayfanız yeminle mükemmel, tebrikler
Bu konu : ” Kara Kış ” çok güzel. Selam web siteniz inan ki dikkatimi çekti, facebookta paylaştım , Hasan – 132
Bu konu : ” Kara Kış ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfan süper ötesi hayran bıraktı, tebrikler , mehmet – 95
Muğla dan kimler var. Kara Kış . selamun aleyküm siten süper ötesi çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım , gaye – 449
Merhaba herkese sayfanız gerçekten çok iyi, şukuladım
Bursa dan kimler var. Kara Kış . merhaba arkadaşlar web sitesi vallaha çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım , gaye – 431
Bu konu : ” Kara Kış ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşımın gerçekten hayran bıraktı, face de paylaştım , gaye – 281
selam arkadaşlar web siten vallaha güzel, teşekkürler
Slm web siten inan ki hoşuma gitti, teraziye tıkladım
Selamlar web sitesi vallaha billaha çok güzel, sağolun
Bu konu : ” Kara Kış ” çok güzel. Selam herkese web siten süper ötesi ilgi uyandırıcı, teşekkürler , memo – 431
Adana dan kimler var. Kara Kış . selamun aleyküm siteniz gerçekten çok iyi, twitter da paylaştım , Aylin – 195
selam arkadaşlar paylaşımın inan ki dikkatimi çekti, tebrikler
Bu konu : ” Kara Kış ” çok güzel. selamun aleyküm bu web sitesi inanılmaz dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım , Gürbüz – 372
Selam paylaşımın inanılmaz mükemmel, linkedinde paylaştım