Tamam öyleyse, Güney Kaliforniya’da, çoğu banliyöde yaklaşık 200.000 nüfuslu nispeten küçük bir kasabada yaşıyorum. Kasabanın ana bölümlerinde terk edilmiş binalar, TONS kiliseler ve en tuhafı her yerde Mason görüntüleri ile şehrin tuhaf olduğunu her zaman hissettim. Kasabalarımın tarihinin başlangıcında, temelde sadece birkaç ev, bir mağaza, bir bar ve hepsi toprak yollarla dolu bir polis karakoluydu. Kasabamın çok tuhaf olduğunu düşündüğümden, denen birçok orijinal binanın hala bulunduğu “eski şehir” de dolaşmaya karar verdim. (Kasabamın en popüler yerinde olmalarına rağmen çoğu terk edilmiş durumda) Ve bir şeyler fark etmeye başladım. Eski şehirdeki ana yol üzerinde üzerinde Mason plaketleri olan bu çok eski evler var, Evler kasabamın başından beri oradaydı. Sadece bu da değil, lisemde, halk kütüphanemde, polisimde ve itfaiye istasyonumun hepsinde Masonlar tarafından finanse edildiğini söyleyen plaketler var. Bu normal bir şey mi?? Ve bölgedeki tüm terk edilmiş binaların nesi var? İlgilenen biri varsa resim sağlayabilirim

Author

39 Comments

  1. Niğde dan kimler var. Kasabamın Masonlar tarafından yapıldığını düşünüyorum. . Selam sayfa valla hayran edici, teşekkürler , ali – 405

  2. Eskişehir merkezden ben mehmet. Mrb web sitesi inan ki güzel, teşekkürler 09-04-2021 03:42:53

  3. Giresun merkezden ben doruk. Selamlar siten inanılmaz dikkat çekici, şukuladım 09-04-2021 03:43:08

  4. selamun aleyküm web sitesi inan ki çok hoşuma gitti, sağolun

  5. Bu konu : ” Kasabamın Masonlar tarafından yapıldığını düşünüyorum. ” çok güzel. selamun aleyküm web siteniz gerçekten çok güzel, twitter da paylaştım , gaye – 389

  6. Uşak dan kimler var. Kasabamın Masonlar tarafından yapıldığını düşünüyorum. . Merhabalar web siteniz inan ki hayran edici, teraziye tıkladım , Emine – 396

  7. Sivas merkezden ben Hasan. Slm paylaşımınız ciddiyim çok hoşuma gitti, face de paylaştım 09-04-2021 05:28:14

  8. selamun aleyküm paylaşımın harbiden hayran edici, face de paylaştım

  9. Düzce dan kimler var. Kasabamın Masonlar tarafından yapıldığını düşünüyorum. . selamun aleyküm sayfanız gerçekten iyi, linkedinde paylaştım , memo – 411

  10. Bu konu : ” Kasabamın Masonlar tarafından yapıldığını düşünüyorum. ” çok güzel. selam arkadaşlar paylaşım yeminle çok iyi, twitter da paylaştım , Hasan – 238

  11. Bu konu : ” Kasabamın Masonlar tarafından yapıldığını düşünüyorum. ” çok güzel. Merhabalar web siten yeminle çok hoşuma gitti, tebrikler , mehmet – 202

  12. Bu konu : ” Kasabamın Masonlar tarafından yapıldığını düşünüyorum. ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşımınız inan ki dikkatimi çekti, face de paylaştım , emin – 480

  13. Merhaba paylaşımınız ciddiyim hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  14. Karabük dan kimler var. Kasabamın Masonlar tarafından yapıldığını düşünüyorum. . selam arkadaşlar web sitesi inanki çok hoşuma gitti, tebrikler , Hasan – 269

  15. Bu konu : ” Kasabamın Masonlar tarafından yapıldığını düşünüyorum. ” çok güzel. Merhabalar sayfanız süper ötesi hoşuma gitti, teşekkürler , ziya – 12

  16. Erzurum merkezden ben memo. selamun aleyküm web sitesi yeminle dikkat çekici, twitter da paylaştım 09-04-2021 16:40:29

  17. Kilis dan kimler var. Kasabamın Masonlar tarafından yapıldığını düşünüyorum. . Merhabalar sayfan ciddiyim güzel, şukuladım , emin – 399

  18. Kastamonu merkezden ben ziya. Slm siten vallaha billaha dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 09-04-2021 16:48:38

  19. Manisa merkezden ben ali. selamun aleyküm web siteniz vallaha billaha mükemmel, şukuladım 09-04-2021 16:55:40

  20. selamun aleyküm paylaşımın vallaha billaha dikkatimi çekti, face de paylaştım

  21. Bu konu : ” Kasabamın Masonlar tarafından yapıldığını düşünüyorum. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar bu web sitesi vallaha billaha hayran bıraktı, twitter da paylaştım , Gürbüz – 269

  22. Ağrı merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar paylaşımın vallaha billaha çok hoşuma gitti, teşekkürler 09-04-2021 17:04:02

  23. Bu konu : ” Kasabamın Masonlar tarafından yapıldığını düşünüyorum. ” çok güzel. Slm web siteniz inanki ilgi uyandırıcı, teşekkürler , mehmet – 11

  24. Diyarbakır dan kimler var. Kasabamın Masonlar tarafından yapıldığını düşünüyorum. . Selam herkese paylaşımınız ciddiyim çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım , ali – 315

  25. Konya merkezden ben banu. Mrb web siten cidden ilgi uyandırıcı, şukuladım 09-04-2021 17:19:10

  26. Merhabalar paylaşım inan ki mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum

  27. Niğde merkezden ben ali. Selam paylaşımın yeminle hayran bıraktı, saolun 09-04-2021 17:34:14

  28. Selamın aleyküm paylaşım vallaha hayran edici, linkedinde paylaştım

  29. elif yılmaz Reply

    Tunceli dan kimler var. Kasabamın Masonlar tarafından yapıldığını düşünüyorum. . Selamın aleyküm sayfanız inanılmaz hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , elif yılmaz – 186

  30. Sinop merkezden ben mehmet. Mrb paylaşımın inan ki güzel, saolun 09-04-2021 17:42:56

  31. Bartın dan kimler var. Kasabamın Masonlar tarafından yapıldığını düşünüyorum. . Merhaba sayfanız valla mükemmel, teraziye tıkladım , ali – 275

  32. Bu konu : ” Kasabamın Masonlar tarafından yapıldığını düşünüyorum. ” çok güzel. Selam herkese sayfanız cidden hayran bıraktı, saolun , mehmet – 77

  33. Siirt merkezden ben . Mrb paylaşımın inanılmaz güzel, facebookta paylaştım 11-04-2021 16:07:48

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link