Kendimi daha uyanmış hissediyorum ama aynı zamanda kaybettim

Bunu buraya gönderip göndermem gerekip gerekmediğini veya silmeye izin verip vermediğini bilmiyorum ama kayıp hissediyorum. Geçtiğimiz yıl “komplolara”, hükümete ve medyaya giderek daha fazla okuduğumu söyleyebilirim. Şüphesiz hükümetin, medyanın ve niyetlerinin çoğuna güvenmediğimi söyleyebilirim. Ama COVID19 gerçekten gözlerimi açtı ve büyük bir uyanış gibi geldi. Gerçek lanet ne gibi? Kime güveniyorsun? Bu noktada hangi bilgiler doğru ve doğrudur? Burada ve orada tüm bu yanlış bilgiler, yalanlar ve yolsuzluk hakkında konuşmaya çalışıyorum ve kimse bunu anlayamıyor. Kimse buna inanmak istemiyor.

Rant yazı için özür dilerim – nihayet gerçekte neler olduğunu anladığımı hissediyorum ama aynı zamanda bunların nasıl mümkün olduğu gibi. Dünyada bu kadar yolsuzluk, güç ve deliliğin kötüye kullanımı nasıl oluyor?

“Kendimi daha uyanmış hissediyorum ama aynı zamanda kaybettim” üzerine 62 yorum

  1. Adıyaman merkezden ben ziya. selam arkadaşlar siten inanılmaz mükemmel, tebrikler 23-04-2020 04:29:00

    Cevapla
  2. Bolu merkezden ben Emine. Selamlar sayfanız inanılmaz ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 01-05-2020 13:32:02

    Cevapla
  3. Uşak merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar bu web sitesi valla hayran edici, sağolun 04-05-2020 08:04:34

    Cevapla
  4. Şırnak merkezden ben ahmet. Merhaba paylaşım cidden dikkat çekici, linkedinde paylaştım 05-05-2020 13:18:19

    Cevapla
  5. Edirne merkezden ben ali. selamun aleyküm paylaşımınız vallaha hoşuma gitti, sağolun 14-05-2020 08:28:27

    Cevapla
  6. Konya merkezden ben Aylin. Selam paylaşımın ciddiyim çok güzel, face de paylaştım 14-05-2020 17:42:08

    Cevapla
  7. Bingöl merkezden ben Gürbüz. Slm paylaşımın ciddiyim ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 22-05-2020 08:16:15

    Cevapla
  8. Niğde merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm siteniz süper ötesi mükemmel, linkedinde paylaştım 31-05-2020 02:38:01

    Cevapla
  9. Bayburt merkezden ben Emine. Merhabalar paylaşım süper ötesi hayran edici, linkedinde paylaştım 15-06-2020 09:18:35

    Cevapla
  10. Ardahan merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese paylaşım yeminle dikkat çekici, face de paylaştım 28-06-2020 23:19:32

    Cevapla
  11. Artvin merkezden ben Emine. Merhaba herkese web sitesi süper ötesi dikkatimi çekti, tebrikler 04-07-2020 01:58:29

    Cevapla
  12. Ordu merkezden ben doruk. selam arkadaşlar siteniz gerçekten hoşuma gitti, sağolun 04-07-2020 03:00:36

    Cevapla
  13. Erzurum merkezden ben banu. Merhabalar paylaşım inanılmaz çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 12-07-2020 02:08:01

    Cevapla
  14. Sakarya merkezden ben mehmet. Selamlar sayfa harbiden hayran bıraktı, twitter da paylaştım 08-08-2020 04:05:34

    Cevapla
  15. Iğdır merkezden ben gaye. Selam herkese web siteniz valla ilgi uyandırıcı, şukuladım 18-09-2020 16:11:46

    Cevapla
  16. Trabzon merkezden ben ahmet. Selam herkese siteniz süper ötesi dikkatimi çekti, şukuladım 20-09-2020 17:58:20

    Cevapla
  17. Hakkari merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm web sitesi harbiden hayran bıraktı, teşekkürler 27-09-2020 04:45:10

    Cevapla
  18. Sivas dan kimler var. Kendimi daha uyanmış hissediyorum ama aynı zamanda kaybettim . Slm siteniz harbiden çok iyi, teraziye tıkladım , ali – 384

    Cevapla
  19. Hakkari merkezden ben . Selam sayfan gerçekten hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 21-10-2020 02:34:47

    Cevapla
  20. Ağrı merkezden ben . Selamlar sayfanız süper ötesi dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 01-11-2020 16:36:58

    Cevapla
  21. Bu konu : ” Kendimi daha uyanmış hissediyorum ama aynı zamanda kaybettim ” çok güzel. Slm web siteniz vallaha billaha iyi, teşekkürler , elif yılmaz – 93

    Cevapla
  22. Diyarbakır merkezden ben emin. Selamlar web siten valla ilgi uyandırıcı, teşekkürler 07-11-2020 21:50:03

    Cevapla
  23. Bu konu : ” Kendimi daha uyanmış hissediyorum ama aynı zamanda kaybettim ” çok güzel. Merhaba paylaşımın inanki hayran bıraktı, sağolun , banu – 304

    Cevapla
  24. Çanakkale merkezden ben doruk. Merhaba herkese web siteniz valla ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 12-11-2020 05:12:48

    Cevapla
  25. Niğde dan kimler var. Kendimi daha uyanmış hissediyorum ama aynı zamanda kaybettim . Selam herkese paylaşımın süper ötesi ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım , Hasan – 60

    Cevapla

Yorum yapın