Bazı şeyler anlaşılması için değildir, bazen sadece onun güzelliğini emreder.
Bir zamanlar manastır kompleksinin parçası olan 11. yüzyıl kilisesi. Manastır, Orta Bizans döneminden itibaren gelişti ve 18. yüzyılda geriledi, sonunda 19. yüzyılın sonunda bir manastır olarak işlev görmeyi bıraktı. Kilise dışında, günümüzde başka hiçbir manastır binası hayatta kalmamıştır.
Antik duvar resimleri bugün hala tam olarak anlaşılmamış olsa da, şimdiye kadarki en gizemli komplolardan birine işaret ediyor gibi görünüyor. Şövalye Tapınakçıları.
https://www.travelstick.co.uk/countries/cyprus/south-cyprus.html/#Nicolas
https://www.youtube.com/watch?v=Apm5_DjVvDw
Videoyu (4K 60fps) travelstick.co.uk’ye ekleyin
… AwE130 tarafından gönderildi
[comments]
Merhaba herkese siten inan ki hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
Denizli dan kimler var. Kıbrıs dağlarında yükseklerde gizli Aziz Nicolas Şapeli . Merhaba herkese sayfa vallaha billaha hoşuma gitti, twitter da paylaştım , memo – 495
Afyon merkezden ben Hasan. Merhaba siteniz yeminle ilgi uyandırıcı, sağolun 19-11-2020 17:56:02
Bu konu : ” Kıbrıs dağlarında yükseklerde gizli Aziz Nicolas Şapeli ” çok güzel. Merhabalar web siteniz inanki dikkatimi çekti, tebrikler , – 63
Kars merkezden ben memo. merhaba arkadaşlar web siten valla çok güzel, sağolun 19-11-2020 18:12:59
Selam herkese web sitesi valla iyi, face de paylaştım
Bu konu : ” Kıbrıs dağlarında yükseklerde gizli Aziz Nicolas Şapeli ” çok güzel. Selam herkese paylaşım gerçekten mükemmel, facebookta paylaştım , hatice – 470
Bursa dan kimler var. Kıbrıs dağlarında yükseklerde gizli Aziz Nicolas Şapeli . Selam sayfanız inanılmaz çok güzel, teşekkürler , ahmet – 47
Samsun dan kimler var. Kıbrıs dağlarında yükseklerde gizli Aziz Nicolas Şapeli . Merhaba herkese paylaşımınız inanki ilgi uyandırıcı, şukuladım , ali – 344
Rize dan kimler var. Kıbrıs dağlarında yükseklerde gizli Aziz Nicolas Şapeli . Mrb bu web sitesi inanılmaz güzel, tebrikler , – 80
Hakkari dan kimler var. Kıbrıs dağlarında yükseklerde gizli Aziz Nicolas Şapeli . Selamın aleyküm siten harbiden çok güzel, teşekkürler , emin – 227
Osmaniye merkezden ben doruk. selam arkadaşlar paylaşım süper ötesi dikkat çekici, twitter da paylaştım 04-12-2020 21:36:16
Bu konu : ” Kıbrıs dağlarında yükseklerde gizli Aziz Nicolas Şapeli ” çok güzel. Selam herkese sayfanız harbiden çok iyi, linkedinde paylaştım , Hasan – 379
Selam herkese paylaşımın inanki hayran edici, facebookta paylaştım
Selamın aleyküm web siteniz yeminle çok güzel, sağolun
Düzce merkezden ben Hasan. Selamın aleyküm siten vallaha billaha çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 15-12-2020 22:40:06
selamun aleyküm paylaşımınız yeminle güzel, tebrikler
Çanakkale dan kimler var. Kıbrıs dağlarında yükseklerde gizli Aziz Nicolas Şapeli . merhaba arkadaşlar bu web sitesi inan ki güzel, sağolun , gaye – 307
Şanlıurfa dan kimler var. Kıbrıs dağlarında yükseklerde gizli Aziz Nicolas Şapeli . Slm paylaşımın vallaha billaha çok hoşuma gitti, tebrikler , ziya – 384
Bu konu : ” Kıbrıs dağlarında yükseklerde gizli Aziz Nicolas Şapeli ” çok güzel. Selamlar siteniz vallaha billaha ilgi uyandırıcı, tebrikler , memo – 199
Merhaba sayfa inanılmaz dikkatimi çekti, tebrikler
Şırnak dan kimler var. Kıbrıs dağlarında yükseklerde gizli Aziz Nicolas Şapeli . Merhabalar bu web sitesi inanki dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım , ali – 249
Selamlar siten cidden hayran edici, teraziye tıkladım
Diyarbakır dan kimler var. Kıbrıs dağlarında yükseklerde gizli Aziz Nicolas Şapeli . Merhabalar siteniz inan ki iyi, sağolun , gaye – 201
Bu konu : ” Kıbrıs dağlarında yükseklerde gizli Aziz Nicolas Şapeli ” çok güzel. Mrb web sitesi inanılmaz ilgi uyandırıcı, face de paylaştım , doruk – 109
Bu konu : ” Kıbrıs dağlarında yükseklerde gizli Aziz Nicolas Şapeli ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web siteniz inan ki hayran bıraktı, tebrikler , – 48
Merhaba herkese sayfan vallaha billaha çok güzel, linkedinde paylaştım
Tokat merkezden ben ali. Merhabalar web sitesi inan ki hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 16-01-2021 17:55:55
Yalova merkezden ben doruk. Merhaba web siteniz inanki çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 25-01-2021 21:12:22
Slm paylaşımın vallaha billaha çok güzel, teraziye tıkladım