İnsan dışı dünya dışı varlıkların bugün Dünya'da ve kılık değiştirmiş oldukları konusunda bir teori var: Teorinin değişkenleri bazen iki ayaklı (belki / belki değil) olarak tanımlandıklarını, ancak kendilerini çeşitli ırklar / etnik kökenler olarak gizlediklerini söylüyorlar.

Sonraki mantıklı sorular şunları içerdiğinden anlayamıyorum:

Dünyaya nasıl ulaştılar (şu anki insan anlayışı, yıldızlararası seyahatin zor olduğunu ve LS ve FTL seyahatinin neredeyse imkansız olduğudur)?

Neden buraya geldiler (teknolojik olarak bu kadar gelişmiş olsaydınız, neden Dünya'ya gelip kendinizi insan olarak gizlersiniz – hiçbir anlam ifade etmiyorsunuz)?

Hiç bir anlamı yok.

Düşünceler?

NOT: Bu DEĞİL r / yasal. İngilizce konuşulan ülkelerdeki göçmenleri veya yasadışı göçmenleri ifade etmek için "uzaylı" terimini kullanmıyoruz. (Afrika, Güney Amerika ve Doğu Asya'dan insanlar açıkça farklı bir gezegenden süper-akıllı türler değildir.) "Uzaylı" terimi burada doğrudan İNSAN'ın ortak mutabakatına göre Dünya Gezegeni'nden olmayan insan dışı dünya dışı yaşamı ifade etmek için kullanılmaktadır. hayat (yani, Homo Sapiens Sapiens) Dünya gezegeninde ortaya çıktı ve / veya evrildi.

Author

167 Comments

  1. Batman merkezden ben Aylin. Merhabalar bu web sitesi vallaha çok güzel, saolun 13-02-2020 21:12:30

  2. Şırnak merkezden ben Aylin. Merhaba herkese siten valla çok güzel, tebrikler 13-02-2020 21:44:39

  3. Selamlar paylaşımın harbiden çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  4. Bursa merkezden ben ahmet. Slm sayfa harbiden dikkatimi çekti, sağolun 14-02-2020 18:10:38

  5. Elazığ merkezden ben ali. Selamın aleyküm sayfa gerçekten dikkat çekici, şukuladım 14-02-2020 20:15:38

  6. Kırklareli merkezden ben ziya. Selam sayfanız harbiden hayran bıraktı, teşekkürler 16-02-2020 19:42:54

  7. Selamlar siten vallaha dikkatimi çekti, facebookta paylaştım

  8. selam arkadaşlar siteniz inanılmaz ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım

  9. Bitlis merkezden ben Aylin. Merhabalar sayfan inan ki ilgi uyandırıcı, şukuladım 25-02-2020 03:36:58

  10. selam arkadaşlar bu web sitesi inanki çok iyi, linkedinde paylaştım

  11. Tekirdağ merkezden ben Emine. selam arkadaşlar web siteniz süper ötesi hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 04-03-2020 10:46:56

  12. elif yılmaz Reply

    Merhabalar web siteniz süper ötesi iyi, facebookta paylaştım

  13. Nevşehir merkezden ben ali. Selamın aleyküm sayfan cidden çok iyi, sosyal medyada paylaştım 05-03-2020 05:48:21

  14. elif yılmaz Reply

    Selam herkese web siteniz vallaha billaha dikkatimi çekti, şukuladım

  15. merhaba arkadaşlar paylaşımınız vallaha billaha çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım

  16. Merhaba siteniz vallaha billaha ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım

  17. elif yılmaz Reply

    Eskişehir merkezden ben elif yılmaz. Slm web siten gerçekten çok iyi, twitter da paylaştım 10-03-2020 07:37:32

  18. Şırnak merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar bu web sitesi inanılmaz hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum 10-03-2020 18:25:10

  19. selamun aleyküm sayfanız inan ki dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım

  20. Kahramanmaraş merkezden ben ahmet. selamun aleyküm sayfa harbiden güzel, teraziye tıkladım 12-03-2020 09:35:08

  21. Tokat merkezden ben Emine. Selamın aleyküm sayfa vallaha ilgi uyandırıcı, sağolun 14-03-2020 04:38:05

  22. Merhaba herkese sayfa inanki dikkat çekici, facebookta paylaştım

  23. Merhabalar web siteniz vallaha hayran bıraktı, twitter da paylaştım

  24. Kahramanmaraş merkezden ben doruk. Slm siten inan ki hayran edici, sosyal medyada paylaştım 18-03-2020 11:24:28

  25. selamun aleyküm paylaşımın inanılmaz hayran bıraktı, twitter da paylaştım

  26. Adana merkezden ben gaye. Merhaba siten valla hayran edici, teşekkürler 22-03-2020 20:56:23

  27. elif yılmaz Reply

    Mrb paylaşımın inanki hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım

  28. Burdur merkezden ben Aylin. Selamlar bu web sitesi gerçekten dikkat çekici, twitter da paylaştım 28-03-2020 01:45:11

  29. Selamlar web sitesi ciddiyim hoşuma gitti, linkedinde paylaştım

  30. Edirne merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm web sitesi ciddiyim hayran bıraktı, teraziye tıkladım 28-03-2020 14:29:04

  31. Batman merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar siten harbiden çok iyi, sağolun 28-03-2020 23:43:33

  32. Adana merkezden ben mehmet. Selamlar sayfan ciddiyim ilgi uyandırıcı, şukuladım 29-03-2020 08:33:04

  33. Tunceli merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar sayfan harbiden hayran bıraktı, tebrikler 29-03-2020 14:16:30

  34. Selamlar web siteniz süper ötesi ilgi uyandırıcı, tebrikler

  35. Gümüşhane merkezden ben doruk. Slm sayfan süper ötesi çok hoşuma gitti, tebrikler 31-03-2020 05:47:16

  36. Selamlar sayfanız inanki hayran bıraktı, facebookta paylaştım

  37. elif yılmaz Reply

    Giresun merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar sayfanız yeminle hoşuma gitti, tebrikler 03-04-2020 13:36:59

  38. Kocaeli merkezden ben banu. Mrb bu web sitesi inanılmaz dikkat çekici, saolun 04-04-2020 14:29:18

  39. Giresun merkezden ben banu. Selamlar siten inanki dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 06-04-2020 02:51:56

  40. Aydın merkezden ben banu. Mrb siten süper ötesi çok hoşuma gitti, sağolun 08-04-2020 06:49:22

  41. Uşak merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar paylaşımınız cidden iyi, sağolun 11-04-2020 06:20:33

  42. Zonguldak merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar siteniz süper ötesi hayran edici, sosyal medyada paylaştım 13-04-2020 07:28:50

  43. Malatya merkezden ben ali. Selam sayfa ciddiyim hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 13-04-2020 21:04:08

  44. Batman merkezden ben Aylin. Merhaba herkese paylaşımın vallaha mükemmel, saolun 14-04-2020 02:15:05

  45. Merhaba web siteniz gerçekten hayran bıraktı, facebookta paylaştım

  46. merhaba arkadaşlar web sitesi inan ki dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım

  47. Kırşehir merkezden ben gaye. Slm web siten vallaha billaha mükemmel, teraziye tıkladım 21-04-2020 17:24:47

  48. Muğla merkezden ben Gürbüz. Selam sayfa vallaha güzel, linkedinde paylaştım 23-04-2020 14:08:18

  49. Uşak merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm paylaşımınız gerçekten mükemmel, şukuladım 26-04-2020 06:49:42

  50. elif yılmaz Reply

    Merhaba herkese sayfan vallaha billaha dikkat çekici, face de paylaştım

  51. Isparta merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar sayfa yeminle hayran edici, saolun 30-04-2020 07:18:43

  52. Tunceli merkezden ben doruk. Merhaba herkese sayfan vallaha hayran edici, sağolun 05-05-2020 20:07:42

  53. Artvin merkezden ben gaye. Slm siteniz vallaha çok hoşuma gitti, teşekkürler 07-05-2020 22:37:31

  54. Bolu merkezden ben banu. Merhaba herkese web sitesi inanılmaz mükemmel, saolun 08-05-2020 04:17:59

  55. Kırklareli merkezden ben ziya. Selam herkese web sitesi süper ötesi hoşuma gitti, şukuladım 11-05-2020 15:28:18

  56. Çankırı merkezden ben ali. Merhaba siteniz ciddiyim çok iyi, twitter da paylaştım 11-05-2020 21:10:35

  57. Adıyaman merkezden ben ziya. Selamın aleyküm web sitesi inanılmaz çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 13-05-2020 21:00:13

  58. Manisa merkezden ben Aylin. Mrb paylaşımınız ciddiyim çok hoşuma gitti, şukuladım 16-05-2020 09:16:18

  59. selamun aleyküm sayfa vallaha iyi, paylaşımların devamını bekliyorum

  60. elif yılmaz Reply

    Merhabalar web siteniz harbiden çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım

  61. Elazığ merkezden ben mehmet. selamun aleyküm web siten vallaha billaha hayran bıraktı, saolun 30-05-2020 01:58:33

  62. Siirt merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm web sitesi inanılmaz hayran bıraktı, teraziye tıkladım 05-06-2020 03:28:37

  63. Siirt merkezden ben doruk. Selam herkese siten yeminle iyi, teraziye tıkladım 07-06-2020 05:59:30

  64. Diyarbakır merkezden ben gaye. Mrb sayfa süper ötesi iyi, teraziye tıkladım 07-06-2020 12:04:35

  65. Merhaba herkese paylaşımınız harbiden hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım

  66. Karaman merkezden ben banu. Selamın aleyküm sayfanız inanki çok iyi, teraziye tıkladım 22-06-2020 06:56:21

  67. Selam sayfan inanılmaz iyi, paylaşımların devamını bekliyorum

  68. Mrb paylaşımın cidden güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  69. merhaba arkadaşlar web siten gerçekten hoşuma gitti, face de paylaştım

  70. Trabzon merkezden ben ali. Mrb paylaşımın gerçekten hayran bıraktı, teşekkürler 06-07-2020 09:50:06

  71. Slm siten gerçekten dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum

  72. Bitlis merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm siteniz vallaha hayran edici, facebookta paylaştım 12-07-2020 09:18:25

  73. elif yılmaz Reply

    selam arkadaşlar sayfa inanılmaz iyi, face de paylaştım

  74. Trabzon merkezden ben Emine. selamun aleyküm siteniz cidden çok güzel, tebrikler 22-07-2020 16:05:38

  75. Adıyaman merkezden ben ahmet. Selam herkese paylaşım ciddiyim ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 27-07-2020 23:42:04

  76. Adana merkezden ben ahmet. selamun aleyküm bu web sitesi vallaha billaha mükemmel, tebrikler 30-07-2020 12:01:33

  77. Selamlar siteniz süper ötesi mükemmel, teraziye tıkladım

  78. Kırıkkale merkezden ben Gürbüz. Mrb sayfa harbiden güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 06-08-2020 23:34:18

  79. elif yılmaz Reply

    Merhabalar paylaşım harbiden mükemmel, linkedinde paylaştım

  80. merhaba arkadaşlar siteniz inan ki hoşuma gitti, saolun

  81. Bitlis merkezden ben mehmet. Selamlar web siten vallaha dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 24-08-2020 02:04:54

  82. Selam paylaşımınız harbiden çok hoşuma gitti, saolun

  83. Hatay merkezden ben banu. Selamlar sayfan ciddiyim çok iyi, teşekkürler 27-08-2020 05:48:00

  84. elif yılmaz Reply

    Karabük merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar siteniz vallaha ilgi uyandırıcı, teşekkürler 04-09-2020 23:57:33

  85. Kırklareli merkezden ben ali. Mrb paylaşımın gerçekten hayran edici, linkedinde paylaştım 05-09-2020 12:31:17

  86. Afyon merkezden ben Aylin. Selam paylaşımınız inan ki çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 08-09-2020 17:20:31

  87. Bayburt merkezden ben ahmet. Selamlar bu web sitesi valla çok iyi, teraziye tıkladım 11-09-2020 15:02:52

  88. Gürbüz Reply

    Kocaeli merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar sayfa gerçekten dikkatimi çekti, saolun 11-09-2020 16:54:02

  89. Eskişehir merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar paylaşımın süper ötesi dikkat çekici, sağolun 14-09-2020 03:15:16

  90. Selam herkese paylaşımın süper ötesi dikkatimi çekti, şukuladım

  91. Tunceli merkezden ben Aylin. Merhaba herkese web siten ciddiyim dikkat çekici, twitter da paylaştım 26-09-2020 07:31:44

  92. Selamın aleyküm web siten vallaha çok iyi, linkedinde paylaştım

  93. selamun aleyküm web siteniz valla hayran edici, teşekkürler

  94. Balıkesir merkezden ben banu. Slm siteniz cidden mükemmel, şukuladım 27-09-2020 13:26:57

  95. Merhaba herkese paylaşımınız süper ötesi çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  96. Selam sayfa ciddiyim hoşuma gitti, twitter da paylaştım

  97. Bu konu : ” "Kılık İçinde Yabancılar" teorisini anlayamıyorum ” çok güzel. merhaba arkadaşlar bu web sitesi inanki çok hoşuma gitti, saolun , emin – 351

  98. Selamlar paylaşım süper ötesi iyi, twitter da paylaştım

  99. Adıyaman dan kimler var. "Kılık İçinde Yabancılar" teorisini anlayamıyorum . selam arkadaşlar web sitesi valla çok hoşuma gitti, face de paylaştım , banu – 429

  100. Aksaray dan kimler var. "Kılık İçinde Yabancılar" teorisini anlayamıyorum . merhaba arkadaşlar paylaşımınız ciddiyim iyi, sosyal medyada paylaştım , doruk – 244

  101. Tekirdağ dan kimler var. "Kılık İçinde Yabancılar" teorisini anlayamıyorum . merhaba arkadaşlar siten harbiden hayran edici, twitter da paylaştım , ahmet – 168

  102. Muğla dan kimler var. "Kılık İçinde Yabancılar" teorisini anlayamıyorum . Merhaba paylaşım ciddiyim ilgi uyandırıcı, tebrikler , hatice – 491

  103. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” "Kılık İçinde Yabancılar" teorisini anlayamıyorum ” çok güzel. Selamlar sayfan inan ki dikkatimi çekti, saolun , Gürbüz – 2

  104. Slm paylaşımınız gerçekten mükemmel, teşekkürler

  105. Bu konu : ” "Kılık İçinde Yabancılar" teorisini anlayamıyorum ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfan vallaha billaha dikkat çekici, şukuladım , emin – 229

  106. Bu konu : ” "Kılık İçinde Yabancılar" teorisini anlayamıyorum ” çok güzel. Slm paylaşımınız vallaha billaha mükemmel, teşekkürler , emin – 194

  107. Bu konu : ” "Kılık İçinde Yabancılar" teorisini anlayamıyorum ” çok güzel. Merhaba herkese web sitesi valla hoşuma gitti, teraziye tıkladım , mehmet – 391

  108. Kırşehir dan kimler var. "Kılık İçinde Yabancılar" teorisini anlayamıyorum . selam arkadaşlar siteniz harbiden hayran edici, teşekkürler , – 235

  109. elif yılmaz Reply

    Merhaba herkese web sitesi inanılmaz mükemmel, sağolun

  110. Kırıkkale merkezden ben banu. selamun aleyküm sayfan vallaha iyi, facebookta paylaştım 15-12-2020 23:07:38

  111. Bu konu : ” "Kılık İçinde Yabancılar" teorisini anlayamıyorum ” çok güzel. Merhaba herkese sayfa harbiden dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum , doruk – 72

  112. Hakkari dan kimler var. "Kılık İçinde Yabancılar" teorisini anlayamıyorum . Merhabalar paylaşım süper ötesi güzel, face de paylaştım , ali – 12

  113. Selamın aleyküm bu web sitesi vallaha billaha dikkat çekici, facebookta paylaştım

  114. Çankırı merkezden ben mehmet. selamun aleyküm sayfan süper ötesi çok hoşuma gitti, saolun 01-01-2021 16:26:44

  115. Merhabalar web siten süper ötesi hayran bıraktı, teşekkürler

  116. elif yılmaz Reply

    Iğdır dan kimler var. "Kılık İçinde Yabancılar" teorisini anlayamıyorum . selamun aleyküm sayfanız yeminle hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , elif yılmaz – 358

  117. Bu konu : ” "Kılık İçinde Yabancılar" teorisini anlayamıyorum ” çok güzel. selam arkadaşlar web sitesi inan ki dikkat çekici, face de paylaştım , ahmet – 426

  118. Selamlar bu web sitesi valla hayran edici, face de paylaştım

  119. Kırklareli dan kimler var. "Kılık İçinde Yabancılar" teorisini anlayamıyorum . Selamlar sayfa inanki hayran bıraktı, saolun , gaye – 90

  120. Slm siteniz vallaha çok güzel, linkedinde paylaştım

  121. Gürbüz Reply

    Mrb web siteniz vallaha hayran edici, face de paylaştım

  122. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” "Kılık İçinde Yabancılar" teorisini anlayamıyorum ” çok güzel. Merhabalar paylaşımınız inanki iyi, teraziye tıkladım , Gürbüz – 141

  123. Bu konu : ” "Kılık İçinde Yabancılar" teorisini anlayamıyorum ” çok güzel. Merhaba siten valla iyi, tebrikler , memo – 43

  124. Bu konu : ” "Kılık İçinde Yabancılar" teorisini anlayamıyorum ” çok güzel. Merhaba paylaşımınız cidden ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım , Hasan – 120

  125. Gümüşhane merkezden ben Hasan. Selam herkese web sitesi vallaha hoşuma gitti, tebrikler 06-03-2021 14:05:46

  126. Bu konu : ” "Kılık İçinde Yabancılar" teorisini anlayamıyorum ” çok güzel. Selamlar paylaşımın harbiden hoşuma gitti, tebrikler , mehmet – 239

  127. Yozgat dan kimler var. "Kılık İçinde Yabancılar" teorisini anlayamıyorum . Slm sayfan valla güzel, sosyal medyada paylaştım , – 118

  128. Sivas dan kimler var. "Kılık İçinde Yabancılar" teorisini anlayamıyorum . Selam herkese web siteniz cidden çok iyi, sosyal medyada paylaştım , mehmet – 303

  129. Konya dan kimler var. "Kılık İçinde Yabancılar" teorisini anlayamıyorum . Mrb sayfan ciddiyim iyi, sağolun , banu – 266

  130. Merhaba herkese web sitesi inanılmaz mükemmel, sosyal medyada paylaştım

  131. Selamın aleyküm bu web sitesi harbiden iyi, facebookta paylaştım

  132. Selam herkese paylaşımınız cidden dikkat çekici, face de paylaştım

  133. elif yılmaz Reply

    Nevşehir dan kimler var. "Kılık İçinde Yabancılar" teorisini anlayamıyorum . merhaba arkadaşlar paylaşımın gerçekten iyi, saolun , elif yılmaz – 7

  134. selamun aleyküm sayfanız inanki hayran bıraktı, tebrikler

  135. Uşak dan kimler var. "Kılık İçinde Yabancılar" teorisini anlayamıyorum . Mrb sayfa vallaha çok hoşuma gitti, sağolun , mehmet – 24

  136. Bu konu : ” "Kılık İçinde Yabancılar" teorisini anlayamıyorum ” çok güzel. merhaba arkadaşlar bu web sitesi harbiden çok iyi, şukuladım , ali – 444

  137. Adıyaman dan kimler var. "Kılık İçinde Yabancılar" teorisini anlayamıyorum . Merhaba herkese sayfan inan ki hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 297

  138. Gürbüz Reply

    Slm siten harbiden çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım

  139. Çankırı merkezden ben emin. Merhabalar siten süper ötesi dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 18-05-2021 04:10:00

  140. Van merkezden ben ali. selamun aleyküm sayfan inanılmaz iyi, linkedinde paylaştım 19-05-2021 19:49:56

  141. Sivas merkezden ben Emine. Selamlar paylaşım süper ötesi hayran bıraktı, saolun 26-05-2021 18:42:14

  142. Selamın aleyküm siteniz harbiden ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım

  143. Bu konu : ” "Kılık İçinde Yabancılar" teorisini anlayamıyorum ” çok güzel. Selam herkese siten süper ötesi çok güzel, twitter da paylaştım , ahmet – 292

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link