Merhaba millet!
Bu beni deli ediyor, bulamıyorum
Birkaç yıl önce, reddit bir aptal aptalın bundan sonra her şeyi nasıl sansürleyecekleri konusunda şaka yaptı
Burada birkaç kez, genellikle "çok iyi yapmadım" ya da benzer bir şey gibi akılda kalıcı bir başlık ile yayınlanan gördüm
Şimdi, adil bir aramadan sonra hiç bulamıyorum. Bunun bir bağlantısı olan var mı? Şimdi her zamankinden daha alakalı hissettiriyor ve önce nisan şerefine başka alt alt yazılarda yayınlamak istedim
Teşekkürler!
Selamlar web sitesi ciddiyim ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum
Adana merkezden ben ahmet. Selamlar sayfan yeminle dikkatimi çekti, sağolun 02-04-2020 11:58:57
Van merkezden ben gaye. Merhaba herkese paylaşım süper ötesi dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 02-04-2020 12:24:03
Nevşehir merkezden ben banu. Mrb siteniz valla ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 04-04-2020 16:20:23
Merhaba herkese siten harbiden çok güzel, linkedinde paylaştım
Muş merkezden ben ziya. selam arkadaşlar siten inan ki dikkatimi çekti, teşekkürler 11-04-2020 03:04:48
Selam siteniz gerçekten çok güzel, sosyal medyada paylaştım
Kars merkezden ben gaye. Selam web sitesi yeminle hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 19-04-2020 15:26:00
selam arkadaşlar web siteniz yeminle çok güzel, linkedinde paylaştım
Merhabalar bu web sitesi yeminle dikkat çekici, tebrikler
Düzce merkezden ben ali. selam arkadaşlar sayfan valla ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 23-04-2020 23:25:28
Ordu merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar sayfan cidden ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 23-04-2020 23:52:57
Ankara merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar sayfan inanki ilgi uyandırıcı, sağolun 24-04-2020 04:24:00
Selamın aleyküm siteniz gerçekten çok güzel, facebookta paylaştım
Balıkesir merkezden ben gaye. Merhaba herkese sayfanız süper ötesi iyi, tebrikler 01-05-2020 21:30:23
merhaba arkadaşlar sayfanız inan ki güzel, teşekkürler
Bartın merkezden ben ahmet. Selam siteniz inanki ilgi uyandırıcı, tebrikler 07-05-2020 00:02:25
Kırıkkale merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar siteniz valla ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 10-05-2020 03:10:15
merhaba arkadaşlar sayfa gerçekten güzel, tebrikler
Ankara merkezden ben banu. Selam herkese paylaşımınız vallaha billaha güzel, facebookta paylaştım 18-05-2020 23:03:09
Aydın merkezden ben mehmet. Selam herkese siteniz süper ötesi güzel, sağolun 28-05-2020 00:29:46
Merhabalar siteniz vallaha billaha hayran bıraktı, facebookta paylaştım
Selamın aleyküm siten vallaha mükemmel, saolun
Erzincan merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm paylaşımınız cidden çok güzel, şukuladım 06-06-2020 04:19:42
selamun aleyküm sayfanız inan ki ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım
Merhaba herkese paylaşımınız vallaha billaha çok hoşuma gitti, şukuladım
Selam siteniz ciddiyim güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
merhaba arkadaşlar bu web sitesi inanılmaz çok güzel, sağolun
Ardahan merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar bu web sitesi cidden çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 07-07-2020 21:08:23
Muş merkezden ben banu. Slm web siten vallaha billaha güzel, teraziye tıkladım 09-07-2020 02:09:59
Bursa merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar sayfanız vallaha hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 10-07-2020 02:42:49
Antalya merkezden ben Gürbüz. Mrb sayfan vallaha hoşuma gitti, sağolun 10-07-2020 15:39:50
Nevşehir merkezden ben elif yılmaz. Merhaba paylaşımın gerçekten ilgi uyandırıcı, teşekkürler 10-07-2020 21:20:09
Çanakkale merkezden ben Emine. Selam web siten harbiden dikkat çekici, teraziye tıkladım 10-07-2020 21:20:14
Selam siten süper ötesi dikkat çekici, twitter da paylaştım
İstanbul merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar sayfa süper ötesi çok güzel, linkedinde paylaştım 15-07-2020 12:13:34
Merhaba web siten gerçekten hayran bıraktı, saolun
Mersin merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar web sitesi vallaha billaha dikkat çekici, şukuladım 18-07-2020 12:32:57
Çankırı merkezden ben banu. selam arkadaşlar web siten valla hoşuma gitti, teşekkürler 21-07-2020 15:11:09
Adana merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar sayfan cidden dikkatimi çekti, sağolun 24-07-2020 20:21:34
Afyon merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar paylaşımınız vallaha billaha hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 06-08-2020 23:37:20
Mersin merkezden ben ziya. Mrb web sitesi cidden hayran edici, teşekkürler 07-08-2020 19:36:46
Merhaba herkese sayfa süper ötesi güzel, face de paylaştım
Selam web siten gerçekten dikkatimi çekti, face de paylaştım
Slm web sitesi cidden iyi, sosyal medyada paylaştım
Merhaba herkese paylaşımınız vallaha hayran edici, sosyal medyada paylaştım
Denizli merkezden ben gaye. Selam herkese paylaşım vallaha dikkatimi çekti, teşekkürler 11-08-2020 20:13:13
selamun aleyküm paylaşımın inanki çok iyi, sosyal medyada paylaştım
Manisa merkezden ben banu. Merhaba web siteniz ciddiyim çok güzel, saolun 17-08-2020 19:14:33
selam arkadaşlar paylaşımın yeminle iyi, saolun
Erzurum merkezden ben doruk. Merhaba web siten valla dikkat çekici, saolun 26-08-2020 13:33:19
Mardin merkezden ben banu. selam arkadaşlar web sitesi vallaha ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 02-09-2020 22:42:02
Slm paylaşım inanki güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
selamun aleyküm paylaşımınız valla ilgi uyandırıcı, tebrikler
Merhabalar paylaşım harbiden güzel, tebrikler
merhaba arkadaşlar paylaşım yeminle hayran bıraktı, linkedinde paylaştım
Muş merkezden ben Aylin. Selam paylaşımın valla hayran bıraktı, twitter da paylaştım 22-09-2020 19:42:57
Selam herkese web siten harbiden çok hoşuma gitti, tebrikler
Konya merkezden ben gaye. selam arkadaşlar sayfa cidden mükemmel, şukuladım 25-09-2020 12:57:29
Merhaba herkese web siten gerçekten çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
İstanbul merkezden ben elif yılmaz. Mrb web siten vallaha billaha güzel, şukuladım 27-09-2020 10:10:04
Merhaba herkese web sitesi inanki hayran edici, twitter da paylaştım
Slm paylaşımınız süper ötesi çok güzel, saolun
Erzincan merkezden ben ali. Merhabalar web siteniz gerçekten mükemmel, şukuladım 02-10-2020 11:34:18
Adıyaman merkezden ben Hasan. Merhabalar paylaşım inanılmaz iyi, twitter da paylaştım 28-10-2020 03:58:23
Yalova dan kimler var. Kimse eski Reddit nisan aptallarının sansür hakkında şaka yapmasına yardım edebilir mi? . selamun aleyküm web sitesi ciddiyim çok iyi, saolun , ziya – 242
selam arkadaşlar siten inan ki mükemmel, teraziye tıkladım
Muş dan kimler var. Kimse eski Reddit nisan aptallarının sansür hakkında şaka yapmasına yardım edebilir mi? . Selamın aleyküm paylaşımın inanılmaz dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum , gaye – 434
Merhabalar paylaşımın cidden çok iyi, tebrikler
Afyon merkezden ben ziya. Mrb sayfan harbiden güzel, tebrikler 10-11-2020 01:52:49
Afyon dan kimler var. Kimse eski Reddit nisan aptallarının sansür hakkında şaka yapmasına yardım edebilir mi? . Slm sayfanız gerçekten hayran edici, sosyal medyada paylaştım , memo – 272
Erzincan dan kimler var. Kimse eski Reddit nisan aptallarının sansür hakkında şaka yapmasına yardım edebilir mi? . Selam siten ciddiyim hoşuma gitti, face de paylaştım , Hasan – 432
Tunceli merkezden ben ali. Merhabalar web sitesi inanki çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 13-11-2020 16:30:23
Kars dan kimler var. Kimse eski Reddit nisan aptallarının sansür hakkında şaka yapmasına yardım edebilir mi? . Selamın aleyküm paylaşım vallaha güzel, teraziye tıkladım , – 410
Kars dan kimler var. Kimse eski Reddit nisan aptallarının sansür hakkında şaka yapmasına yardım edebilir mi? . selamun aleyküm sayfanız inanki iyi, face de paylaştım , gaye – 279
Bu konu : ” Kimse eski Reddit nisan aptallarının sansür hakkında şaka yapmasına yardım edebilir mi? ” çok güzel. Merhaba herkese sayfan cidden ilgi uyandırıcı, sağolun , mehmet – 145
Bu konu : ” Kimse eski Reddit nisan aptallarının sansür hakkında şaka yapmasına yardım edebilir mi? ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşımınız inanılmaz çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 395
Tekirdağ merkezden ben Aylin. Merhaba paylaşımın vallaha billaha hayran bıraktı, face de paylaştım 26-11-2020 17:50:41
selam arkadaşlar siteniz inanılmaz çok güzel, linkedinde paylaştım
Aydın dan kimler var. Kimse eski Reddit nisan aptallarının sansür hakkında şaka yapmasına yardım edebilir mi? . Mrb paylaşım vallaha billaha mükemmel, teraziye tıkladım , Aylin – 452
Bu konu : ” Kimse eski Reddit nisan aptallarının sansür hakkında şaka yapmasına yardım edebilir mi? ” çok güzel. selamun aleyküm sayfanız yeminle ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım , Hasan – 26
Bu konu : ” Kimse eski Reddit nisan aptallarının sansür hakkında şaka yapmasına yardım edebilir mi? ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşım vallaha billaha güzel, facebookta paylaştım , Emine – 151
Bu konu : ” Kimse eski Reddit nisan aptallarının sansür hakkında şaka yapmasına yardım edebilir mi? ” çok güzel. Selam paylaşımınız inan ki dikkat çekici, tebrikler , ali – 5
Selamın aleyküm sayfanız inan ki güzel, face de paylaştım
Selamlar paylaşımınız ciddiyim hayran edici, sağolun
Batman merkezden ben Hasan. Selam paylaşımın inan ki çok güzel, twitter da paylaştım 15-12-2020 23:04:18
Bu konu : ” Kimse eski Reddit nisan aptallarının sansür hakkında şaka yapmasına yardım edebilir mi? ” çok güzel. Selamın aleyküm siteniz inanki hayran edici, sosyal medyada paylaştım , ali – 16
Bu konu : ” Kimse eski Reddit nisan aptallarının sansür hakkında şaka yapmasına yardım edebilir mi? ” çok güzel. Selam sayfa inanki hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum , emin – 353
Selamlar paylaşımınız valla çok güzel, saolun
selam arkadaşlar paylaşımın süper ötesi güzel, twitter da paylaştım
Merhaba paylaşım cidden hoşuma gitti, sağolun
Kilis dan kimler var. Kimse eski Reddit nisan aptallarının sansür hakkında şaka yapmasına yardım edebilir mi? . Merhaba herkese web siten harbiden çok güzel, teşekkürler , ziya – 451
Van merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar web siteniz vallaha billaha hayran edici, facebookta paylaştım 31-12-2020 20:52:36
Selamlar paylaşımınız gerçekten hoşuma gitti, face de paylaştım
Selamlar siteniz vallaha billaha güzel, saolun
Eskişehir merkezden ben Gürbüz. Mrb bu web sitesi inan ki hayran bıraktı, saolun 03-01-2021 04:33:20
Merhaba paylaşım gerçekten mükemmel, face de paylaştım