Ben 20 yaşında bir adamım. Bu yılın maceraları boyunca başıma gelenler … garip. Beklenmedik. Sosyal medyaya karşı bu ani nefreti büyüttüm. Toplumun nasıl bölünmüş, materyalist ve zehirlenmiş hale geldiğini daha iyi anlıyorum. Kırmızı hap aldım mı? Bu yılın başında ot içmeye başladım ve iki kez aside takıldım. Belki bunun “zihnimi açmakla” bir ilgisi vardır, idk … “Hayatı” daha önce hiç bu şekilde görmemiştim. Depresyonda değilim ya da bir sürtük gibi ses çıkarmaya çalışmıyorum, hala her zaman olduğum gibiyim, sadece şimdi daha “farkında” hissediyorum, artık bir NPC değilmiş gibi … Bazen hissediyor ama üzülebilir de.
“Son derece hasta bir topluma iyi uyum sağlamanın hiçbir sağlık ölçüsü değildir.” Jiddu Krishnamurti
Selam herkese sayfan valla hoşuma gitti, teraziye tıkladım
Bu konu : ” Kırmızı hap aldım mı? ” çok güzel. Slm paylaşım cidden hayran bıraktı, şukuladım , doruk – 349
Merhabalar siteniz valla çok iyi, sosyal medyada paylaştım
Adana merkezden ben Aylin. Selam sayfa ciddiyim iyi, tebrikler 28-12-2020 03:24:21
Bu konu : ” Kırmızı hap aldım mı? ” çok güzel. selamun aleyküm web sitesi yeminle güzel, sağolun , Aylin – 246
Bu konu : ” Kırmızı hap aldım mı? ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşım vallaha güzel, face de paylaştım , ali – 224
Bu konu : ” Kırmızı hap aldım mı? ” çok güzel. Slm paylaşım vallaha çok güzel, tebrikler , hatice – 118
Adıyaman dan kimler var. Kırmızı hap aldım mı? . Merhaba herkese paylaşımın cidden çok iyi, sosyal medyada paylaştım , Gürbüz – 49
Bu konu : ” Kırmızı hap aldım mı? ” çok güzel. Merhaba paylaşım harbiden çok iyi, linkedinde paylaştım , – 211
Artvin dan kimler var. Kırmızı hap aldım mı? . selamun aleyküm paylaşımın harbiden hayran bıraktı, saolun , Hasan – 49
Erzurum dan kimler var. Kırmızı hap aldım mı? . Mrb siten yeminle hayran bıraktı, şukuladım , gaye – 452
Şanlıurfa merkezden ben Aylin. selamun aleyküm paylaşımın inanki iyi, facebookta paylaştım 16-01-2021 18:56:20
Eskişehir dan kimler var. Kırmızı hap aldım mı? . Merhaba herkese siteniz cidden hoşuma gitti, sağolun , gaye – 189
Bu konu : ” Kırmızı hap aldım mı? ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfan süper ötesi hayran bıraktı, tebrikler , ali – 400
Erzincan merkezden ben ali. Merhaba paylaşımınız inanki mükemmel, saolun 18-01-2021 15:05:30
merhaba arkadaşlar paylaşım valla ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım
Bu konu : ” Kırmızı hap aldım mı? ” çok güzel. Merhabalar paylaşım harbiden hayran bıraktı, teşekkürler , banu – 58
Kilis merkezden ben mehmet. Merhaba herkese sayfanız cidden çok hoşuma gitti, şukuladım 29-01-2021 00:37:59
Osmaniye dan kimler var. Kırmızı hap aldım mı? . Selam web siten süper ötesi hayran edici, şukuladım , ali – 302
selamun aleyküm paylaşımınız yeminle çok güzel, sağolun
Diyarbakır dan kimler var. Kırmızı hap aldım mı? . Selamlar siten süper ötesi hayran edici, sosyal medyada paylaştım , gaye – 372
Selamın aleyküm paylaşımınız süper ötesi dikkat çekici, tebrikler