Son birkaç yılda fark edilen “alternatif” bilgi kaynaklarını bulmak gittikçe zorlaşıyor. 2009’da tavşan deliğinin derinliklerine inmeye başladım ve 2014ish’e kadar “komplolar” hakkında herkesle iyi bir diyalog kuramadığım için çok sinirliydim (bu kelimeyi kullanmaktan bile nefret ediyorum çünkü insanların tepki verme şekli) çoktan vazgeçtim ve siyaset ve dünya olaylarını önemsemekten kendimi çıkardım. Sadece doğrudan önümde ve etrafımdakiler üzerinde kontrolüm ve etkim olduğuna karar verdim ve kontrol edemediğim şeyler üzerinde üzülmenin değeri hakkında bazı sert gerçekleri kabul etmek zorunda kaldım.

Her neyse, kendimi yakın zamanda her şey devam ederken bu alt bölümde gizlenmiş buldum, çünkü alternatif bilgi kaynakları bulmak ya da kimsenin sormadığı sorular soran insanlar bulmak neredeyse imkansız görünüyor. Son zamanlarda çok fazla şey “kapalı” gibi görünüyor. Google’ın Youtube’u neredeyse sildiğini biliyorum ve arama sonuçları o kadar açık ki Google ile ilgili bir komplo bile bulamıyorsunuz. Duckduckgo da aynı noktaya geliyor.

Komplo tipi haberler ve bilgiler için iyi bir web sitesi / podcast / kanal önerisi olup olmadığını merak ediyorum. Bilgi Savaşlarının yanı sıra.

Şimdiden teşekkürler.

Author

136 Comments

  1. Karabük merkezden ben ali. Slm web siten gerçekten dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 11-04-2020 06:18:49

  2. Yozgat merkezden ben mehmet. selamun aleyküm sayfa inanılmaz çok güzel, tebrikler 12-04-2020 09:15:10

  3. Konya merkezden ben Gürbüz. Merhabalar siten süper ötesi çok iyi, sosyal medyada paylaştım 13-04-2020 16:38:00

  4. Merhaba paylaşımınız vallaha billaha hoşuma gitti, saolun

  5. Niğde merkezden ben doruk. Slm sayfanız ciddiyim güzel, şukuladım 16-04-2020 22:16:26

  6. Slm paylaşımın inan ki ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım

  7. Kırşehir merkezden ben doruk. Selamın aleyküm bu web sitesi vallaha çok güzel, sağolun 21-04-2020 06:51:03

  8. elif yılmaz Reply

    selam arkadaşlar web siteniz vallaha billaha hayran edici, face de paylaştım

  9. Bilecik merkezden ben Aylin. Mrb bu web sitesi valla çok güzel, facebookta paylaştım 23-04-2020 04:56:22

  10. selamun aleyküm paylaşımınız inanılmaz hayran bıraktı, facebookta paylaştım

  11. Giresun merkezden ben Aylin. Merhabalar web siteniz vallaha billaha çok güzel, teşekkürler 25-04-2020 12:12:25

  12. Selamlar siten inanılmaz dikkat çekici, linkedinde paylaştım

  13. Merhabalar paylaşımın valla hoşuma gitti, linkedinde paylaştım

  14. selamun aleyküm sayfa harbiden ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım

  15. Mrb paylaşımın vallaha billaha dikkat çekici, twitter da paylaştım

  16. Giresun merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm paylaşımınız gerçekten dikkat çekici, sağolun 04-05-2020 16:32:42

  17. Kırıkkale merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar web siten vallaha billaha ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 05-05-2020 03:49:36

  18. Amasya merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar sayfanız harbiden hoşuma gitti, twitter da paylaştım 08-05-2020 14:35:26

  19. selamun aleyküm paylaşım cidden hayran bıraktı, sağolun

  20. selamun aleyküm siteniz süper ötesi çok hoşuma gitti, saolun

  21. Kırşehir merkezden ben banu. Merhaba herkese paylaşımın inan ki çok iyi, linkedinde paylaştım 11-05-2020 20:47:03

  22. Kırklareli merkezden ben ziya. Selam paylaşımınız vallaha billaha çok güzel, tebrikler 14-05-2020 08:48:20

  23. merhaba arkadaşlar web sitesi vallaha billaha mükemmel, saolun

  24. Kırıkkale merkezden ben ziya. Merhaba paylaşım cidden hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 16-05-2020 04:06:28

  25. Karaman merkezden ben banu. Slm web siteniz inan ki iyi, saolun 02-06-2020 21:02:52

  26. Merhaba web siteniz cidden dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum

  27. Adana merkezden ben mehmet. Selam paylaşımın gerçekten güzel, face de paylaştım 07-06-2020 12:05:09

  28. Selam paylaşımın cidden ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım

  29. Selamın aleyküm sayfan yeminle güzel, twitter da paylaştım

  30. selamun aleyküm sayfanız vallaha billaha hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum

  31. Sivas merkezden ben Emine. selamun aleyküm web siteniz inanki hayran edici, saolun 20-06-2020 03:38:16

  32. Merhaba herkese paylaşımınız vallaha iyi, face de paylaştım

  33. Ağrı merkezden ben ziya. Selam paylaşım vallaha ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 29-06-2020 02:50:02

  34. Adana merkezden ben ahmet. Selam herkese web siten vallaha dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 05-07-2020 16:39:16

  35. Karaman merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar sayfan yeminle mükemmel, teşekkürler 05-07-2020 17:44:43

  36. Antalya merkezden ben Gürbüz. Mrb bu web sitesi cidden dikkat çekici, teşekkürler 07-07-2020 19:41:09

  37. Selamın aleyküm sayfanız yeminle çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  38. Trabzon merkezden ben Gürbüz. Selamlar sayfan süper ötesi dikkat çekici, linkedinde paylaştım 10-07-2020 17:03:50

  39. Siirt merkezden ben mehmet. Mrb web siteniz vallaha billaha çok iyi, şukuladım 14-07-2020 01:00:37

  40. Siirt merkezden ben mehmet. Merhabalar bu web sitesi vallaha çok güzel, şukuladım 15-07-2020 13:51:31

  41. Şanlıurfa merkezden ben banu. selamun aleyküm bu web sitesi inanki mükemmel, şukuladım 18-07-2020 14:28:21

  42. elif yılmaz Reply

    merhaba arkadaşlar siten süper ötesi dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım

  43. Kütahya merkezden ben ali. Selam paylaşım süper ötesi hayran bıraktı, facebookta paylaştım 23-07-2020 12:18:02

  44. elif yılmaz Reply

    Selamın aleyküm siten ciddiyim güzel, şukuladım

  45. Çorum merkezden ben ziya. Merhabalar siten inanki çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 05-08-2020 01:09:33

  46. Selamlar paylaşımınız yeminle ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım

  47. Kırıkkale merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar sayfan vallaha billaha hoşuma gitti, face de paylaştım 10-08-2020 03:11:13

  48. Kahramanmaraş merkezden ben Aylin. selamun aleyküm web sitesi inanki hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 17-08-2020 12:37:56

  49. Malatya merkezden ben gaye. selam arkadaşlar paylaşımınız gerçekten hoşuma gitti, teşekkürler 31-08-2020 20:12:07

  50. Uşak merkezden ben gaye. Merhabalar paylaşım inanılmaz hayran edici, teşekkürler 05-09-2020 21:34:59

  51. Sinop merkezden ben Gürbüz. Merhabalar siten vallaha billaha hoşuma gitti, tebrikler 07-09-2020 00:23:27

  52. Siirt merkezden ben banu. selam arkadaşlar sayfan ciddiyim hoşuma gitti, saolun 07-09-2020 11:32:16

  53. Selamın aleyküm siteniz inanki çok güzel, şukuladım

  54. Selam web siteniz süper ötesi ilgi uyandırıcı, sağolun

  55. Merhabalar web sitesi gerçekten çok iyi, facebookta paylaştım

  56. selam arkadaşlar paylaşımınız inanki ilgi uyandırıcı, saolun

  57. merhaba arkadaşlar web siten ciddiyim dikkatimi çekti, twitter da paylaştım

  58. merhaba arkadaşlar sayfanız yeminle dikkatimi çekti, saolun

  59. Kırklareli merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar sayfa ciddiyim çok hoşuma gitti, sağolun 28-09-2020 09:18:59

  60. Manisa merkezden ben gaye. Selamlar web siteniz vallaha billaha güzel, teraziye tıkladım 02-10-2020 11:33:44

  61. Slm paylaşımınız gerçekten iyi, linkedinde paylaştım

  62. Selam bu web sitesi inanki dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum

  63. Selamlar sayfa harbiden dikkat çekici, twitter da paylaştım

  64. Siirt dan kimler var. Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum. . Selamın aleyküm paylaşımınız inanki mükemmel, twitter da paylaştım , gaye – 175

  65. Hatay dan kimler var. Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum. . selam arkadaşlar siteniz inan ki ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım , ahmet – 242

  66. Bitlis dan kimler var. Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum. . Mrb web siteniz gerçekten iyi, linkedinde paylaştım , ziya – 131

  67. Zonguldak dan kimler var. Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum. . merhaba arkadaşlar sayfa harbiden mükemmel, teraziye tıkladım , – 39

  68. Karabük dan kimler var. Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum. . Merhaba herkese sayfa inanılmaz mükemmel, face de paylaştım , hatice – 172

  69. selamun aleyküm bu web sitesi inanki hoşuma gitti, face de paylaştım

  70. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfan ciddiyim hayran bıraktı, teraziye tıkladım , Gürbüz – 478

  71. İzmir merkezden ben ziya. Merhaba siteniz valla çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 28-11-2020 15:15:15

  72. İstanbul dan kimler var. Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum. . Selamın aleyküm web siten cidden dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım , emin – 336

  73. Kilis dan kimler var. Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum. . Slm bu web sitesi yeminle güzel, linkedinde paylaştım , ali – 106

  74. Kırklareli dan kimler var. Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum. . Merhaba siten yeminle dikkatimi çekti, sağolun , mehmet – 277

  75. Hakkari merkezden ben ziya. Mrb paylaşım inanki ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 06-12-2020 14:38:34

  76. Selamın aleyküm sayfan vallaha dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum

  77. Kilis dan kimler var. Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum. . Merhaba herkese paylaşım inanılmaz çok hoşuma gitti, face de paylaştım , Aylin – 435

  78. selam arkadaşlar siten vallaha hayran edici, sosyal medyada paylaştım

  79. Merhaba sayfanız valla iyi, paylaşımların devamını bekliyorum

  80. Merhabalar paylaşım gerçekten çok güzel, facebookta paylaştım

  81. Kastamonu dan kimler var. Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum. . Merhaba sayfa valla dikkatimi çekti, saolun , Hasan – 152

  82. Bu konu : ” Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum. ” çok güzel. Merhaba herkese sayfan harbiden çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , banu – 414

  83. Balıkesir dan kimler var. Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum. . Mrb sayfa gerçekten güzel, tebrikler , gaye – 471

  84. Selamın aleyküm web sitesi vallaha çok güzel, sosyal medyada paylaştım

  85. Tokat merkezden ben memo. Slm paylaşım inanılmaz hayran bıraktı, tebrikler 06-01-2021 04:41:37

  86. merhaba arkadaşlar bu web sitesi valla hayran bıraktı, facebookta paylaştım

  87. Çanakkale merkezden ben banu. Selamlar siteniz süper ötesi hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 17-01-2021 15:54:24

  88. Bu konu : ” Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum. ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfanız inan ki çok güzel, facebookta paylaştım , Emine – 270

  89. elif yılmaz Reply

    Karaman dan kimler var. Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum. . Mrb paylaşımınız cidden hayran edici, twitter da paylaştım , elif yılmaz – 160

  90. Bingöl dan kimler var. Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum. . Mrb sayfan valla çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım , ziya – 298

  91. Bu konu : ” Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum. ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşımınız gerçekten dikkat çekici, facebookta paylaştım , memo – 245

  92. Bu konu : ” Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum. ” çok güzel. Selam herkese bu web sitesi inan ki dikkat çekici, tebrikler , Hasan – 450

  93. Selam sayfan inanılmaz çok güzel, sosyal medyada paylaştım

  94. Bu konu : ” Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum. ” çok güzel. Slm web siteniz süper ötesi çok iyi, facebookta paylaştım , Aylin – 451

  95. Selamlar siteniz yeminle çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım

  96. Bu konu : ” Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum. ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşım harbiden ilgi uyandırıcı, tebrikler , memo – 348

  97. Merhaba herkese web sitesi cidden mükemmel, sosyal medyada paylaştım

  98. Aksaray dan kimler var. Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum. . Selamın aleyküm sayfa cidden hayran edici, sağolun , ahmet – 172

  99. Bu konu : ” Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum. ” çok güzel. Slm paylaşımınız vallaha hayran bıraktı, şukuladım , banu – 235

  100. Bu konu : ” Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum. ” çok güzel. Merhabalar siten süper ötesi mükemmel, face de paylaştım , doruk – 176

  101. Antalya dan kimler var. Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum. . Selam paylaşımın vallaha billaha iyi, facebookta paylaştım , gaye – 187

  102. Bu konu : ” Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum. ” çok güzel. Slm sayfanız inanki hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , ali – 486

  103. Selam herkese web sitesi süper ötesi hoşuma gitti, teraziye tıkladım

  104. Bu konu : ” Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web sitesi vallaha billaha hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , banu – 112

  105. Gürbüz Reply

    İzmir merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar web siteniz gerçekten hoşuma gitti, teraziye tıkladım 06-04-2021 19:08:28

  106. Sivas merkezden ben ziya. Merhabalar sayfan inanılmaz hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum 07-04-2021 17:23:25

  107. Bu konu : ” Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum. ” çok güzel. Selam siten inan ki hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , ali – 167

  108. Bu konu : ” Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum. ” çok güzel. Selam web siteniz harbiden dikkatimi çekti, face de paylaştım , ali – 420

  109. Bu konu : ” Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum. ” çok güzel. Selam herkese web siteniz inan ki güzel, facebookta paylaştım , hatice – 216

  110. elif yılmaz Reply

    selamun aleyküm sayfan vallaha ilgi uyandırıcı, face de paylaştım

  111. Merhaba bu web sitesi inanki çok iyi, face de paylaştım

  112. Merhaba paylaşım inan ki iyi, facebookta paylaştım

  113. Bu konu : ” Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum. ” çok güzel. Selam sayfanız valla çok iyi, teraziye tıkladım , emin – 425

  114. Bu konu : ” Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum. ” çok güzel. Selamın aleyküm web siten harbiden ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum , Aylin – 104

  115. merhaba arkadaşlar web siten cidden çok iyi, linkedinde paylaştım

  116. Bilecik dan kimler var. Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum. . Selam herkese bu web sitesi ciddiyim ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım , ziya – 145

  117. elif yılmaz Reply

    Bilecik merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar sayfan yeminle ilgi uyandırıcı, tebrikler 20-05-2021 08:40:42

  118. Bu konu : ” Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum. ” çok güzel. Merhaba herkese siten vallaha billaha dikkat çekici, twitter da paylaştım , emin – 365

  119. Mrb paylaşımınız valla mükemmel, sosyal medyada paylaştım

  120. Kocaeli dan kimler var. Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum. . Selam sayfanız cidden dikkat çekici, tebrikler , memo – 408

  121. Bu konu : ” Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum. ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşımınız vallaha billaha dikkat çekici, şukuladım , Aylin – 34

  122. Kütahya merkezden ben Aylin. Merhaba herkese sayfanız cidden güzel, sağolun 13-06-2021 04:06:49

  123. Eskişehir dan kimler var. Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum. . Selam web siteniz inan ki dikkat çekici, teşekkürler , – 361

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link