Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum.

Son birkaç yılda fark edilen “alternatif” bilgi kaynaklarını bulmak gittikçe zorlaşıyor. 2009’da tavşan deliğinin derinliklerine inmeye başladım ve 2014ish’e kadar “komplolar” hakkında herkesle iyi bir diyalog kuramadığım için çok sinirliydim (bu kelimeyi kullanmaktan bile nefret ediyorum çünkü insanların tepki verme şekli) çoktan vazgeçtim ve siyaset ve dünya olaylarını önemsemekten kendimi çıkardım. Sadece doğrudan önümde ve etrafımdakiler üzerinde kontrolüm ve etkim olduğuna karar verdim ve kontrol edemediğim şeyler üzerinde üzülmenin değeri hakkında bazı sert gerçekleri kabul etmek zorunda kaldım.

Her neyse, kendimi yakın zamanda her şey devam ederken bu alt bölümde gizlenmiş buldum, çünkü alternatif bilgi kaynakları bulmak ya da kimsenin sormadığı sorular soran insanlar bulmak neredeyse imkansız görünüyor. Son zamanlarda çok fazla şey “kapalı” gibi görünüyor. Google’ın Youtube’u neredeyse sildiğini biliyorum ve arama sonuçları o kadar açık ki Google ile ilgili bir komplo bile bulamıyorsunuz. Duckduckgo da aynı noktaya geliyor.

Komplo tipi haberler ve bilgiler için iyi bir web sitesi / podcast / kanal önerisi olup olmadığını merak ediyorum. Bilgi Savaşlarının yanı sıra.

Şimdiden teşekkürler.

“Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum.” üzerine 97 yorum

  1. Karabük merkezden ben ali. Slm web siten gerçekten dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 11-04-2020 06:18:49

    Cevapla
  2. Yozgat merkezden ben mehmet. selamun aleyküm sayfa inanılmaz çok güzel, tebrikler 12-04-2020 09:15:10

    Cevapla
  3. Konya merkezden ben Gürbüz. Merhabalar siten süper ötesi çok iyi, sosyal medyada paylaştım 13-04-2020 16:38:00

    Cevapla
  4. Kırşehir merkezden ben doruk. Selamın aleyküm bu web sitesi vallaha çok güzel, sağolun 21-04-2020 06:51:03

    Cevapla
  5. Bilecik merkezden ben Aylin. Mrb bu web sitesi valla çok güzel, facebookta paylaştım 23-04-2020 04:56:22

    Cevapla
  6. Giresun merkezden ben Aylin. Merhabalar web siteniz vallaha billaha çok güzel, teşekkürler 25-04-2020 12:12:25

    Cevapla
  7. Giresun merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm paylaşımınız gerçekten dikkat çekici, sağolun 04-05-2020 16:32:42

    Cevapla
  8. Kırıkkale merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar web siten vallaha billaha ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 05-05-2020 03:49:36

    Cevapla
  9. Amasya merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar sayfanız harbiden hoşuma gitti, twitter da paylaştım 08-05-2020 14:35:26

    Cevapla
  10. Kırşehir merkezden ben banu. Merhaba herkese paylaşımın inan ki çok iyi, linkedinde paylaştım 11-05-2020 20:47:03

    Cevapla
  11. Kırklareli merkezden ben ziya. Selam paylaşımınız vallaha billaha çok güzel, tebrikler 14-05-2020 08:48:20

    Cevapla
  12. Kırıkkale merkezden ben ziya. Merhaba paylaşım cidden hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 16-05-2020 04:06:28

    Cevapla
  13. Ağrı merkezden ben ziya. Selam paylaşım vallaha ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 29-06-2020 02:50:02

    Cevapla
  14. Adana merkezden ben ahmet. Selam herkese web siten vallaha dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 05-07-2020 16:39:16

    Cevapla
  15. Karaman merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar sayfan yeminle mükemmel, teşekkürler 05-07-2020 17:44:43

    Cevapla
  16. Antalya merkezden ben Gürbüz. Mrb bu web sitesi cidden dikkat çekici, teşekkürler 07-07-2020 19:41:09

    Cevapla
  17. Trabzon merkezden ben Gürbüz. Selamlar sayfan süper ötesi dikkat çekici, linkedinde paylaştım 10-07-2020 17:03:50

    Cevapla
  18. Şanlıurfa merkezden ben banu. selamun aleyküm bu web sitesi inanki mükemmel, şukuladım 18-07-2020 14:28:21

    Cevapla
  19. Kütahya merkezden ben ali. Selam paylaşım süper ötesi hayran bıraktı, facebookta paylaştım 23-07-2020 12:18:02

    Cevapla
  20. Çorum merkezden ben ziya. Merhabalar siten inanki çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 05-08-2020 01:09:33

    Cevapla
  21. Kırıkkale merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar sayfan vallaha billaha hoşuma gitti, face de paylaştım 10-08-2020 03:11:13

    Cevapla
  22. Kahramanmaraş merkezden ben Aylin. selamun aleyküm web sitesi inanki hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 17-08-2020 12:37:56

    Cevapla
  23. Malatya merkezden ben gaye. selam arkadaşlar paylaşımınız gerçekten hoşuma gitti, teşekkürler 31-08-2020 20:12:07

    Cevapla
  24. Uşak merkezden ben gaye. Merhabalar paylaşım inanılmaz hayran edici, teşekkürler 05-09-2020 21:34:59

    Cevapla
  25. Sinop merkezden ben Gürbüz. Merhabalar siten vallaha billaha hoşuma gitti, tebrikler 07-09-2020 00:23:27

    Cevapla
  26. Kırklareli merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar sayfa ciddiyim çok hoşuma gitti, sağolun 28-09-2020 09:18:59

    Cevapla
  27. Manisa merkezden ben gaye. Selamlar web siteniz vallaha billaha güzel, teraziye tıkladım 02-10-2020 11:33:44

    Cevapla
  28. Siirt dan kimler var. Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum. . Selamın aleyküm paylaşımınız inanki mükemmel, twitter da paylaştım , gaye – 175

    Cevapla
  29. Hatay dan kimler var. Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum. . selam arkadaşlar siteniz inan ki ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım , ahmet – 242

    Cevapla
  30. Bitlis dan kimler var. Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum. . Mrb web siteniz gerçekten iyi, linkedinde paylaştım , ziya – 131

    Cevapla
  31. Zonguldak dan kimler var. Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum. . merhaba arkadaşlar sayfa harbiden mükemmel, teraziye tıkladım , – 39

    Cevapla
  32. Karabük dan kimler var. Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum. . Merhaba herkese sayfa inanılmaz mükemmel, face de paylaştım , hatice – 172

    Cevapla
  33. Bu konu : ” Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfan ciddiyim hayran bıraktı, teraziye tıkladım , Gürbüz – 478

    Cevapla
  34. İzmir merkezden ben ziya. Merhaba siteniz valla çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 28-11-2020 15:15:15

    Cevapla
  35. İstanbul dan kimler var. Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum. . Selamın aleyküm web siten cidden dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım , emin – 336

    Cevapla
  36. Kilis dan kimler var. Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum. . Slm bu web sitesi yeminle güzel, linkedinde paylaştım , ali – 106

    Cevapla
  37. Kırklareli dan kimler var. Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum. . Merhaba siten yeminle dikkatimi çekti, sağolun , mehmet – 277

    Cevapla
  38. Hakkari merkezden ben ziya. Mrb paylaşım inanki ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 06-12-2020 14:38:34

    Cevapla
  39. Kilis dan kimler var. Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum. . Merhaba herkese paylaşım inanılmaz çok hoşuma gitti, face de paylaştım , Aylin – 435

    Cevapla
  40. Kastamonu dan kimler var. Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum. . Merhaba sayfa valla dikkatimi çekti, saolun , Hasan – 152

    Cevapla
  41. Bu konu : ” Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum. ” çok güzel. Merhaba herkese sayfan harbiden çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , banu – 414

    Cevapla
  42. Balıkesir dan kimler var. Komplo (alternatif) içerik / haber bulmak daha zor ve daha zor. Öneriler arıyorum. . Mrb sayfa gerçekten güzel, tebrikler , gaye – 471

    Cevapla
  43. Tokat merkezden ben memo. Slm paylaşım inanılmaz hayran bıraktı, tebrikler 06-01-2021 04:41:37

    Cevapla

Yorum yapın

Lütfen Paylaşın !

close-link