Kategoriler
Genel

Komplo hakkında makale arıyorum (New York’ta imam ile mkultra bağlantısı)

Hey, hatırladığım kadarıyla, kurumsallaşmış (sanırım emin değilim) bu adam hakkında bir süre makale okuduğumu hatırlıyorum

Hükümet tarafından beyni yıkandığını ve bu ünlü Müslüman Amerikan İslam vaizinde bir çeşit katır veya suikastçı olarak çalışması için amnezi verildiğini iddia etti (imam siraj wahaj olabilir ama emin değilim).

Fritz springmeier, Billy Graham’ın bir İlluminati varlığı ve Hıristiyanlığın İlluminati’ye sızması hakkında bazı şeyler yazdı ve Müslümanlar daha görünür bir azınlık haline geldikçe, Amerika’daki İslam’la ilgili olarak mkultra türü şeyler hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorum.

“Komplo hakkında makale arıyorum (New York’ta imam ile mkultra bağlantısı)” için 33 yanıt

Kilis merkezden ben mehmet. Merhabalar bu web sitesi ciddiyim çok hoşuma gitti, teşekkürler 17-06-2020 08:57:04

Tekirdağ merkezden ben elif yılmaz. Selam web siten süper ötesi dikkatimi çekti, sağolun 23-06-2020 10:49:24

Siirt merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm paylaşımınız gerçekten hayran edici, sağolun 02-07-2020 14:23:01

Yozgat merkezden ben ali. Selamın aleyküm siten inan ki çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 06-07-2020 19:32:59

Yozgat merkezden ben ziya. Selamlar web siten ciddiyim ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 08-07-2020 15:32:25

Kastamonu merkezden ben gaye. selamun aleyküm web siten yeminle çok iyi, twitter da paylaştım 10-07-2020 20:13:56

Adıyaman merkezden ben ziya. Merhaba web sitesi inanki güzel, twitter da paylaştım 12-07-2020 01:23:22

Çankırı merkezden ben mehmet. Merhabalar paylaşımınız vallaha billaha mükemmel, twitter da paylaştım 28-07-2020 08:08:32

Bilecik merkezden ben gaye. selam arkadaşlar paylaşım gerçekten çok iyi, sosyal medyada paylaştım 29-07-2020 05:13:00

Bilecik merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm web sitesi süper ötesi hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 30-07-2020 06:15:28

Batman merkezden ben ziya. selamun aleyküm web sitesi süper ötesi güzel, teraziye tıkladım 06-08-2020 15:15:09

Siirt merkezden ben Gürbüz. Slm web siten inan ki hayran edici, linkedinde paylaştım 06-08-2020 21:09:24

Edirne merkezden ben Aylin. Selamlar sayfan gerçekten dikkat çekici, şukuladım 08-09-2020 18:56:46

Bitlis merkezden ben ali. Merhaba web siteniz valla dikkat çekici, teraziye tıkladım 17-09-2020 15:14:37

Çorum merkezden ben banu. Merhaba sayfa harbiden çok hoşuma gitti, face de paylaştım 22-09-2020 20:36:33

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir