Komployu kapsayan eski bir radyo programı, muhtemelen AM’yi arıyorum. Ev sahibi, derin bir sese sahip, büyük, neşeli bir adamdı. Pek çok Hür Mason/İlluminati tarihini ama başka şeyleri de ele aldı. Radio Free…… ya da Liberty gibi bir şey…..Bunun fazla bir şey olmadığını biliyorum, ama bu adam harikaydı. 15 yıl kadar önce her gün internette dinlerdim ama kaydedildiler, bu yüzden orijinal olarak nerede barındırdıklarını bilmiyorum. Keşke daha fazla ipucum olsaydı. Google’da şans yok.

Author

71 Comments

  1. Bursa merkezden ben memo. Selam paylaşımın inan ki çok iyi, face de paylaştım 01-06-2021 12:08:12

  2. Slm paylaşımın süper ötesi ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım

  3. Bu konu : ” Komployu kapsayan eski bir radyo programı, muhtemelen AM’yi arıyorum. ” çok güzel. Selam herkese paylaşımın valla hayran edici, twitter da paylaştım , mehmet – 448

  4. Bu konu : ” Komployu kapsayan eski bir radyo programı, muhtemelen AM’yi arıyorum. ” çok güzel. Merhabalar sayfa vallaha billaha dikkat çekici, facebookta paylaştım , Hasan – 431

  5. Merhaba paylaşımın süper ötesi hoşuma gitti, teşekkürler

  6. Çanakkale merkezden ben ali. selam arkadaşlar sayfa valla dikkatimi çekti, face de paylaştım 01-06-2021 16:06:04

  7. İzmir dan kimler var. Komployu kapsayan eski bir radyo programı, muhtemelen AM’yi arıyorum. . Selam herkese sayfanız cidden ilgi uyandırıcı, tebrikler , gaye – 444

  8. Bu konu : ” Komployu kapsayan eski bir radyo programı, muhtemelen AM’yi arıyorum. ” çok güzel. Selam herkese web siten vallaha billaha dikkatimi çekti, face de paylaştım , Aylin – 377

  9. Karabük merkezden ben ali. Merhaba herkese sayfanız inanki çok güzel, teraziye tıkladım 01-06-2021 16:20:07

  10. Denizli dan kimler var. Komployu kapsayan eski bir radyo programı, muhtemelen AM’yi arıyorum. . Selam herkese siteniz valla mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum , banu – 49

  11. Bu konu : ” Komployu kapsayan eski bir radyo programı, muhtemelen AM’yi arıyorum. ” çok güzel. Selam herkese web sitesi süper ötesi hoşuma gitti, sağolun , ziya – 408

  12. Burdur merkezden ben . Selamlar web siteniz harbiden çok iyi, teşekkürler 01-06-2021 16:56:48

  13. Bu konu : ” Komployu kapsayan eski bir radyo programı, muhtemelen AM’yi arıyorum. ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfa valla hayran bıraktı, face de paylaştım , mehmet – 114

  14. Bu konu : ” Komployu kapsayan eski bir radyo programı, muhtemelen AM’yi arıyorum. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web siteniz inan ki dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , Aylin – 23

  15. Selamın aleyküm sayfanız gerçekten iyi, linkedinde paylaştım

  16. selamun aleyküm web siten inan ki çok güzel, facebookta paylaştım

  17. Bu konu : ” Komployu kapsayan eski bir radyo programı, muhtemelen AM’yi arıyorum. ” çok güzel. Merhaba paylaşımın cidden dikkat çekici, face de paylaştım , ali – 421

  18. Selam herkese paylaşımınız vallaha billaha dikkat çekici, twitter da paylaştım

  19. Bu konu : ” Komployu kapsayan eski bir radyo programı, muhtemelen AM’yi arıyorum. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfan inan ki çok hoşuma gitti, tebrikler , Hasan – 211

  20. Kütahya dan kimler var. Komployu kapsayan eski bir radyo programı, muhtemelen AM’yi arıyorum. . Selamlar paylaşım vallaha iyi, twitter da paylaştım , Emine – 95

  21. Gürbüz Reply

    Erzurum merkezden ben Gürbüz. Merhaba sayfa süper ötesi hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 01-06-2021 18:08:37

  22. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Komployu kapsayan eski bir radyo programı, muhtemelen AM’yi arıyorum. ” çok güzel. Merhaba herkese web siteniz gerçekten mükemmel, twitter da paylaştım , elif yılmaz – 40

  23. Mardin merkezden ben doruk. Selamın aleyküm sayfanız valla ilgi uyandırıcı, sağolun 01-06-2021 20:49:05

  24. Çankırı merkezden ben memo. Slm paylaşımınız inan ki mükemmel, teşekkürler 01-06-2021 20:56:41

  25. Adıyaman merkezden ben banu. selam arkadaşlar siteniz inan ki hoşuma gitti, şukuladım 01-06-2021 20:57:14

  26. Bu konu : ” Komployu kapsayan eski bir radyo programı, muhtemelen AM’yi arıyorum. ” çok güzel. Mrb sayfanız gerçekten hoşuma gitti, tebrikler , mehmet – 455

  27. İzmir merkezden ben banu. Selamın aleyküm paylaşımın inanki ilgi uyandırıcı, sağolun 01-06-2021 21:05:02

  28. Bu konu : ” Komployu kapsayan eski bir radyo programı, muhtemelen AM’yi arıyorum. ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfan süper ötesi çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım , ahmet – 270

  29. Kars merkezden ben Emine. Mrb sayfa inan ki çok iyi, sağolun 01-06-2021 21:13:09

  30. Çankırı merkezden ben Hasan. Selamın aleyküm sayfanız harbiden çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 01-06-2021 21:19:45

  31. Bu konu : ” Komployu kapsayan eski bir radyo programı, muhtemelen AM’yi arıyorum. ” çok güzel. Mrb web siteniz vallaha hoşuma gitti, face de paylaştım , doruk – 308

  32. Gürbüz Reply

    Edirne merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar web siteniz vallaha çok iyi, sosyal medyada paylaştım 01-06-2021 21:35:16

  33. Aydın dan kimler var. Komployu kapsayan eski bir radyo programı, muhtemelen AM’yi arıyorum. . Merhaba bu web sitesi inanılmaz çok güzel, teşekkürler , – 326

  34. Nevşehir merkezden ben Aylin. Selam herkese paylaşımınız gerçekten çok güzel, teraziye tıkladım 01-06-2021 21:43:22

  35. Bu konu : ” Komployu kapsayan eski bir radyo programı, muhtemelen AM’yi arıyorum. ” çok güzel. Slm siteniz inanki iyi, şukuladım , – 68

  36. elif yılmaz Reply

    Tunceli merkezden ben elif yılmaz. Merhaba bu web sitesi vallaha billaha güzel, face de paylaştım 01-06-2021 23:01:33

  37. Selam herkese paylaşımınız vallaha çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  38. Merhabalar web siten gerçekten hoşuma gitti, face de paylaştım

  39. Gürbüz Reply

    Ardahan dan kimler var. Komployu kapsayan eski bir radyo programı, muhtemelen AM’yi arıyorum. . merhaba arkadaşlar web siteniz harbiden mükemmel, tebrikler , Gürbüz – 351

  40. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” Komployu kapsayan eski bir radyo programı, muhtemelen AM’yi arıyorum. ” çok güzel. Selam siteniz cidden dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım , Gürbüz – 233

  41. Kırklareli merkezden ben mehmet. Merhaba sayfanız süper ötesi hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 02-06-2021 14:43:50

  42. Erzincan merkezden ben Hasan. Selamın aleyküm web siteniz yeminle çok iyi, face de paylaştım 02-06-2021 14:44:29

  43. Merhaba siteniz vallaha billaha hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  44. Niğde merkezden ben ali. Selamlar web siten gerçekten hayran edici, teraziye tıkladım 05-06-2021 09:19:48

  45. Merhabalar sayfan inan ki güzel, linkedinde paylaştım

  46. Erzurum dan kimler var. Komployu kapsayan eski bir radyo programı, muhtemelen AM’yi arıyorum. . Merhaba herkese web sitesi ciddiyim çok güzel, twitter da paylaştım , banu – 148

  47. Artvin merkezden ben . selamun aleyküm bu web sitesi gerçekten güzel, face de paylaştım 14-06-2021 04:24:34

  48. Eskişehir merkezden ben Aylin. Merhaba sayfan inanki çok güzel, teşekkürler 21-06-2021 08:37:13

  49. Bursa merkezden ben ziya. Selam web sitesi ciddiyim hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 22-06-2021 01:18:56

  50. Zonguldak merkezden ben banu. Selamlar sayfan inanılmaz mükemmel, linkedinde paylaştım 23-06-2021 21:45:44

  51. Bu konu : ” Komployu kapsayan eski bir radyo programı, muhtemelen AM’yi arıyorum. ” çok güzel. selamun aleyküm web sitesi yeminle güzel, teşekkürler , ahmet – 379

  52. Isparta merkezden ben hatice. Selamın aleyküm bu web sitesi yeminle iyi, şukuladım 30-06-2021 19:16:38

  53. Manisa dan kimler var. Komployu kapsayan eski bir radyo programı, muhtemelen AM’yi arıyorum. . Mrb bu web sitesi inanki ilgi uyandırıcı, tebrikler , – 339

  54. Afyon dan kimler var. Komployu kapsayan eski bir radyo programı, muhtemelen AM’yi arıyorum. . Slm web siteniz ciddiyim hoşuma gitti, saolun , mehmet – 321

  55. Şırnak merkezden ben doruk. Merhaba siteniz yeminle dikkatimi çekti, saolun 08-07-2021 18:05:42

  56. Merhabalar siten inan ki çok güzel, facebookta paylaştım

  57. Ordu dan kimler var. Komployu kapsayan eski bir radyo programı, muhtemelen AM’yi arıyorum. . merhaba arkadaşlar siten gerçekten ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım , Hasan – 5

  58. Bu konu : ” Komployu kapsayan eski bir radyo programı, muhtemelen AM’yi arıyorum. ” çok güzel. Merhaba herkese bu web sitesi valla ilgi uyandırıcı, teşekkürler , gaye – 372

  59. Gürbüz Reply

    Zonguldak dan kimler var. Komployu kapsayan eski bir radyo programı, muhtemelen AM’yi arıyorum. . Merhaba siten gerçekten güzel, twitter da paylaştım , Gürbüz – 8

  60. merhaba arkadaşlar web siteniz inanki dikkatimi çekti, face de paylaştım

  61. Bu konu : ” Komployu kapsayan eski bir radyo programı, muhtemelen AM’yi arıyorum. ” çok güzel. Selamlar sayfa yeminle iyi, face de paylaştım , – 154

  62. Kars dan kimler var. Komployu kapsayan eski bir radyo programı, muhtemelen AM’yi arıyorum. . Slm sayfa vallaha billaha hayran bıraktı, sağolun , ali – 446

  63. Bu konu : ” Komployu kapsayan eski bir radyo programı, muhtemelen AM’yi arıyorum. ” çok güzel. Mrb sayfan gerçekten hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , ali – 189

  64. Gürbüz Reply

    Erzurum merkezden ben Gürbüz. Slm paylaşım inanılmaz çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 30-07-2021 19:40:00

  65. Bartın dan kimler var. Komployu kapsayan eski bir radyo programı, muhtemelen AM’yi arıyorum. . Selam herkese web siten süper ötesi dikkat çekici, linkedinde paylaştım , gaye – 135

  66. selam arkadaşlar web siteniz inanki hayran bıraktı, facebookta paylaştım

  67. Ordu dan kimler var. Komployu kapsayan eski bir radyo programı, muhtemelen AM’yi arıyorum. . selamun aleyküm siten vallaha hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum , doruk – 396

  68. Çanakkale dan kimler var. Komployu kapsayan eski bir radyo programı, muhtemelen AM’yi arıyorum. . Merhaba paylaşımın yeminle çok iyi, twitter da paylaştım , gaye – 42

  69. Bu konu : ” Komployu kapsayan eski bir radyo programı, muhtemelen AM’yi arıyorum. ” çok güzel. Merhabalar web siten cidden çok güzel, tebrikler , memo – 129

  70. Niğde dan kimler var. Komployu kapsayan eski bir radyo programı, muhtemelen AM’yi arıyorum. . Selam web siteniz gerçekten hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım , – 164

Write A Comment