Ne yazık ki bizim için, DC’deki kaynaklarım Kongrede bunun büyük bir sorun olduğunu söyledi. Lobi uzmanları ve şirketler tarafından bunu bir teşvik paketinde gizleme baskısı her iki tarafa da uygulanmaktadır. Bununla ilgili başka haberleri duymuş veya okumuş olan var mı?
Merhaba paylaşımın vallaha çok hoşuma gitti, şukuladım
Karaman merkezden ben ahmet. Selam herkese bu web sitesi inanılmaz mükemmel, linkedinde paylaştım 12-05-2020 14:32:12
Kahramanmaraş merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm paylaşım yeminle iyi, teraziye tıkladım 12-05-2020 14:32:29
Tokat merkezden ben ahmet. Merhaba siteniz vallaha billaha dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 12-05-2020 17:11:53
selam arkadaşlar sayfan inanılmaz ilgi uyandırıcı, face de paylaştım
selamun aleyküm siteniz harbiden güzel, teraziye tıkladım
Tokat merkezden ben Aylin. Selam web siteniz süper ötesi çok güzel, saolun 14-05-2020 08:05:20
Mrb paylaşım harbiden çok güzel, saolun
selamun aleyküm paylaşımınız vallaha billaha çok güzel, twitter da paylaştım
Aksaray merkezden ben Aylin. Selam siten valla güzel, teşekkürler 14-05-2020 08:09:57
Selam herkese paylaşım inanılmaz hoşuma gitti, tebrikler
Trabzon merkezden ben ali. Merhaba herkese web siten yeminle hayran edici, şukuladım 14-05-2020 08:10:03
Manisa merkezden ben mehmet. Selamlar paylaşım süper ötesi hayran bıraktı, sağolun 14-05-2020 08:10:06
Adana merkezden ben ali. Mrb sayfa valla çok güzel, sağolun 14-05-2020 08:33:52
selamun aleyküm paylaşımın yeminle hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım
Selamın aleyküm paylaşımın harbiden hoşuma gitti, saolun
merhaba arkadaşlar sayfanız vallaha billaha mükemmel, teraziye tıkladım
Selam paylaşımınız inanılmaz hoşuma gitti, tebrikler
Merhabalar web siten süper ötesi ilgi uyandırıcı, sağolun
Slm web siteniz gerçekten dikkatimi çekti, tebrikler
Selamın aleyküm web sitesi vallaha billaha iyi, teşekkürler
Zonguldak merkezden ben Emine. Selamın aleyküm siten yeminle dikkatimi çekti, şukuladım 21-05-2020 23:27:11
merhaba arkadaşlar paylaşımın inanki hayran edici, teşekkürler
Selamlar paylaşım inanılmaz çok hoşuma gitti, face de paylaştım
Isparta merkezden ben doruk. Slm sayfa valla çok güzel, face de paylaştım 01-06-2020 11:47:46
Mardin merkezden ben mehmet. Merhabalar paylaşım valla ilgi uyandırıcı, tebrikler 05-06-2020 18:44:29
Merhaba herkese paylaşım süper ötesi çok iyi, facebookta paylaştım
Slm siten yeminle çok hoşuma gitti, teşekkürler
Selamlar paylaşımın valla çok hoşuma gitti, sağolun
selamun aleyküm web siteniz harbiden hoşuma gitti, facebookta paylaştım
Çankırı merkezden ben elif yılmaz. Selamlar paylaşımınız süper ötesi hayran edici, saolun 20-06-2020 09:50:02
Muş merkezden ben gaye. selamun aleyküm paylaşım süper ötesi çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 28-06-2020 05:48:53
Merhaba sayfan cidden çok güzel, sağolun
Erzurum merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar siteniz inan ki çok güzel, sosyal medyada paylaştım 03-07-2020 06:23:16
Samsun merkezden ben gaye. Mrb web siten süper ötesi güzel, saolun 07-07-2020 01:32:43
Samsun merkezden ben mehmet. Slm bu web sitesi cidden ilgi uyandırıcı, sağolun 16-07-2020 13:07:34
Selam siten inanki çok güzel, twitter da paylaştım
selamun aleyküm web sitesi inanki dikkatimi çekti, face de paylaştım
Aydın merkezden ben Emine. Slm bu web sitesi yeminle mükemmel, sosyal medyada paylaştım 31-07-2020 15:33:45
Selamlar paylaşımınız valla ilgi uyandırıcı, sağolun
Merhabalar paylaşım gerçekten hayran bıraktı, teraziye tıkladım
Merhaba sayfa inanki dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım
Bayburt merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar paylaşımınız inan ki hoşuma gitti, face de paylaştım 21-08-2020 22:10:21
Selam herkese siteniz vallaha hoşuma gitti, linkedinde paylaştım
Merhabalar web siteniz ciddiyim hayran edici, şukuladım
Mrb paylaşımın süper ötesi çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım
Merhabalar siten ciddiyim dikkatimi çekti, face de paylaştım
Çankırı merkezden ben banu. selam arkadaşlar web siten harbiden hoşuma gitti, tebrikler 25-09-2020 04:18:50
Mrb web sitesi harbiden hayran edici, sosyal medyada paylaştım
Selamlar paylaşım cidden hoşuma gitti, twitter da paylaştım
Aksaray dan kimler var. Kongre, teşvik paketinde saklayarak işi COVID-19 davalarından uzak tutmaya çalışıyor mu? . Selam herkese web sitesi gerçekten ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım , doruk – 345
Bu konu : ” Kongre, teşvik paketinde saklayarak işi COVID-19 davalarından uzak tutmaya çalışıyor mu? ” çok güzel. Mrb siten yeminle ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım , Emine – 63
Bu konu : ” Kongre, teşvik paketinde saklayarak işi COVID-19 davalarından uzak tutmaya çalışıyor mu? ” çok güzel. Merhaba herkese bu web sitesi vallaha billaha çok güzel, sosyal medyada paylaştım , Hasan – 204
Selam herkese siten cidden dikkat çekici, twitter da paylaştım
Yozgat dan kimler var. Kongre, teşvik paketinde saklayarak işi COVID-19 davalarından uzak tutmaya çalışıyor mu? . Slm siteniz inan ki mükemmel, face de paylaştım , banu – 377
Bu konu : ” Kongre, teşvik paketinde saklayarak işi COVID-19 davalarından uzak tutmaya çalışıyor mu? ” çok güzel. Selam herkese web siten inan ki ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım , – 369
Bu konu : ” Kongre, teşvik paketinde saklayarak işi COVID-19 davalarından uzak tutmaya çalışıyor mu? ” çok güzel. Merhaba paylaşımınız inanki çok güzel, teraziye tıkladım , banu – 266
Adıyaman dan kimler var. Kongre, teşvik paketinde saklayarak işi COVID-19 davalarından uzak tutmaya çalışıyor mu? . Selam web siten vallaha billaha hayran edici, tebrikler , hatice – 187
Merhabalar sayfa valla hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum
Samsun dan kimler var. Kongre, teşvik paketinde saklayarak işi COVID-19 davalarından uzak tutmaya çalışıyor mu? . Merhabalar paylaşım harbiden dikkat çekici, tebrikler , – 340
İstanbul dan kimler var. Kongre, teşvik paketinde saklayarak işi COVID-19 davalarından uzak tutmaya çalışıyor mu? . Mrb web sitesi cidden ilgi uyandırıcı, saolun , banu – 210
Muğla dan kimler var. Kongre, teşvik paketinde saklayarak işi COVID-19 davalarından uzak tutmaya çalışıyor mu? . Merhaba herkese web sitesi valla mükemmel, teraziye tıkladım , ziya – 33
Ordu dan kimler var. Kongre, teşvik paketinde saklayarak işi COVID-19 davalarından uzak tutmaya çalışıyor mu? . Merhabalar sayfanız süper ötesi dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum , doruk – 262
Selamlar web sitesi vallaha çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
Bu konu : ” Kongre, teşvik paketinde saklayarak işi COVID-19 davalarından uzak tutmaya çalışıyor mu? ” çok güzel. Merhabalar web sitesi süper ötesi dikkat çekici, teşekkürler , ali – 61
Merhaba herkese sayfan inanılmaz çok güzel, twitter da paylaştım
Mardin merkezden ben hatice. Mrb sayfanız süper ötesi ilgi uyandırıcı, teşekkürler 03-01-2021 15:47:56
Selamın aleyküm paylaşımınız cidden çok güzel, sosyal medyada paylaştım
Erzincan merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar bu web sitesi inan ki hoşuma gitti, facebookta paylaştım 14-01-2021 22:14:04