Babam birkaç hafta önce öldü. Dünya ve şu anda neler olup bittiğiyle hemen hemen aynı görüşlere sahiptik. Trump’ı sevdi ve onu bir kurtarıcı olarak gördü. Yapmıyorum. İnsan olarak Trump’ı seviyorum ama siyaset mi? Sadece bilmiyorum Eskiden büyük bir hayranıydım ama daha fazlasını öğrendim. Demek ki.
Şimdi bu bir politika değilhttps://www.youtube.com/watch?v=ARDde1aUHUQal post. Yoldan çıkıyorum
Sadece kendim, kendim ve muhtemelen gelecekteki çocuklarım için geleceği düşünüyorum … Ve yorgunum. Dediğim gibi, babam öldü ve böyle zamanlarda en iyi arkadaşımdı. Ben sadece çıkmak istiyorum. Gerçekten … Sadece dışarı çık.
Bunu şimdi izliyorum https://www.youtube.com/watch?v=ARDde1aUHUQ
Dünyanın bu mutluluk, sevgi ve samimiyet seviyesine geri döndüğünü görmüyorum. Şu anda düşündüğüm o kadar çok şey var ki, ama kısa olsun … Neden yaşamalıyım? Burada kesinlikle yaşayacak kimse yok, öyleyse neden?
Şu anda karşıya geçmekle gerçekten ilgileniyorum. Öyleyse … Bana yapmamam için iyi bir neden söyle? teşekkür ederim
Manisa merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar web siten gerçekten iyi, teraziye tıkladım 13-10-2020 00:48:57
Bu konu : ” Konu dışı. Devam etmek için biraz ikna olmam lazım ” çok güzel. Selamın aleyküm siten ciddiyim hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , banu – 398
Bu konu : ” Konu dışı. Devam etmek için biraz ikna olmam lazım ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşım gerçekten çok güzel, tebrikler , Emine – 380
Konya merkezden ben ali. Merhabalar bu web sitesi ciddiyim hoşuma gitti, teşekkürler 13-10-2020 06:14:17
Diyarbakır dan kimler var. Konu dışı. Devam etmek için biraz ikna olmam lazım . Selam herkese paylaşım inanki hayran edici, teraziye tıkladım , ziya – 236
Slm paylaşım süper ötesi dikkat çekici, şukuladım
Çanakkale dan kimler var. Konu dışı. Devam etmek için biraz ikna olmam lazım . Selam herkese web siten süper ötesi dikkat çekici, şukuladım , gaye – 93
Bu konu : ” Konu dışı. Devam etmek için biraz ikna olmam lazım ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfanız cidden dikkat çekici, facebookta paylaştım , Gürbüz – 200
Antalya merkezden ben Hasan. selam arkadaşlar siteniz inan ki iyi, tebrikler 14-10-2020 03:35:33
Kayseri dan kimler var. Konu dışı. Devam etmek için biraz ikna olmam lazım . Mrb paylaşımınız inanılmaz hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , elif yılmaz – 477
Bu konu : ” Konu dışı. Devam etmek için biraz ikna olmam lazım ” çok güzel. Merhabalar web siten harbiden çok güzel, teşekkürler , banu – 106
Selam web siten inanılmaz ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım
selam arkadaşlar web siteniz süper ötesi iyi, twitter da paylaştım
Selamlar bu web sitesi ciddiyim çok iyi, teraziye tıkladım
Elazığ merkezden ben Hasan. Selamlar siten ciddiyim hayran bıraktı, twitter da paylaştım 27-10-2020 17:44:58
Bitlis dan kimler var. Konu dışı. Devam etmek için biraz ikna olmam lazım . selamun aleyküm paylaşımınız süper ötesi güzel, sosyal medyada paylaştım , banu – 417
Bolu merkezden ben banu. selamun aleyküm paylaşım vallaha hayran edici, sağolun 14-11-2020 01:39:14
Merhaba herkese web siten inanki güzel, linkedinde paylaştım
Bu konu : ” Konu dışı. Devam etmek için biraz ikna olmam lazım ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web sitesi inanki çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , mehmet – 300
Bu konu : ” Konu dışı. Devam etmek için biraz ikna olmam lazım ” çok güzel. Merhaba paylaşımınız cidden dikkat çekici, teşekkürler , Aylin – 361
Bu konu : ” Konu dışı. Devam etmek için biraz ikna olmam lazım ” çok güzel. Slm paylaşım valla dikkat çekici, saolun , Gürbüz – 136
Kastamonu dan kimler var. Konu dışı. Devam etmek için biraz ikna olmam lazım . selam arkadaşlar bu web sitesi süper ötesi çok güzel, teraziye tıkladım , memo – 448
Bu konu : ” Konu dışı. Devam etmek için biraz ikna olmam lazım ” çok güzel. Slm sayfanız süper ötesi güzel, teraziye tıkladım , ali – 463
Selamlar siten cidden dikkat çekici, linkedinde paylaştım
Bu konu : ” Konu dışı. Devam etmek için biraz ikna olmam lazım ” çok güzel. Selam herkese siten inan ki dikkat çekici, teraziye tıkladım , memo – 112
Bu konu : ” Konu dışı. Devam etmek için biraz ikna olmam lazım ” çok güzel. Merhaba paylaşımınız ciddiyim iyi, twitter da paylaştım , Gürbüz – 23
Mrb paylaşımın yeminle mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum
Bu konu : ” Konu dışı. Devam etmek için biraz ikna olmam lazım ” çok güzel. Slm siteniz harbiden hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , memo – 494
İstanbul dan kimler var. Konu dışı. Devam etmek için biraz ikna olmam lazım . Merhaba web siten inan ki hoşuma gitti, teşekkürler , gaye – 342
Bilecik dan kimler var. Konu dışı. Devam etmek için biraz ikna olmam lazım . merhaba arkadaşlar siten harbiden çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , elif yılmaz – 393
Ardahan dan kimler var. Konu dışı. Devam etmek için biraz ikna olmam lazım . Selamlar web siteniz gerçekten iyi, sosyal medyada paylaştım , ali – 446
Şanlıurfa dan kimler var. Konu dışı. Devam etmek için biraz ikna olmam lazım . Slm web siten inanki çok iyi, linkedinde paylaştım , Aylin – 196
Slm paylaşımın harbiden dikkatimi çekti, saolun
Bu konu : ” Konu dışı. Devam etmek için biraz ikna olmam lazım ” çok güzel. Merhabalar paylaşımınız inanki mükemmel, facebookta paylaştım , Gürbüz – 47
Merhaba herkese bu web sitesi inanılmaz güzel, sosyal medyada paylaştım
Zonguldak dan kimler var. Konu dışı. Devam etmek için biraz ikna olmam lazım . merhaba arkadaşlar siteniz yeminle çok iyi, saolun , emin – 217
Selamlar paylaşımın cidden çok hoşuma gitti, şukuladım
Kayseri merkezden ben Hasan. Selamın aleyküm web siten inanki ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 11-01-2021 20:10:16
Bu konu : ” Konu dışı. Devam etmek için biraz ikna olmam lazım ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşımınız inan ki iyi, şukuladım , ali – 387
Selamlar siteniz inanki dikkatimi çekti, facebookta paylaştım
Bu konu : ” Konu dışı. Devam etmek için biraz ikna olmam lazım ” çok güzel. Slm sayfa cidden hayran bıraktı, teraziye tıkladım , ali – 360
Eskişehir merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm web siten inanılmaz hoşuma gitti, facebookta paylaştım 16-01-2021 14:30:34
Sivas merkezden ben Emine. Merhaba herkese siteniz vallaha billaha hayran edici, teşekkürler 17-01-2021 14:29:22
Bu konu : ” Konu dışı. Devam etmek için biraz ikna olmam lazım ” çok güzel. Merhabalar siten vallaha billaha ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım , Emine – 132
Bu konu : ” Konu dışı. Devam etmek için biraz ikna olmam lazım ” çok güzel. Selamlar web siten harbiden dikkat çekici, saolun , ahmet – 24
Afyon dan kimler var. Konu dışı. Devam etmek için biraz ikna olmam lazım . Selamlar siteniz yeminle çok iyi, sağolun , Aylin – 428
Bartın dan kimler var. Konu dışı. Devam etmek için biraz ikna olmam lazım . Merhaba sayfanız gerçekten ilgi uyandırıcı, tebrikler , Aylin – 139
Bu konu : ” Konu dışı. Devam etmek için biraz ikna olmam lazım ” çok güzel. merhaba arkadaşlar bu web sitesi vallaha çok güzel, sosyal medyada paylaştım , ali – 368
selam arkadaşlar paylaşımın vallaha billaha ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım
Ankara dan kimler var. Konu dışı. Devam etmek için biraz ikna olmam lazım . Selam siteniz ciddiyim mükemmel, sosyal medyada paylaştım , memo – 259
Hatay dan kimler var. Konu dışı. Devam etmek için biraz ikna olmam lazım . Merhabalar bu web sitesi vallaha billaha iyi, facebookta paylaştım , Aylin – 90
Giresun merkezden ben hatice. Slm paylaşımınız vallaha billaha ilgi uyandırıcı, şukuladım 23-01-2021 01:30:31
Muş dan kimler var. Konu dışı. Devam etmek için biraz ikna olmam lazım . Merhabalar web siten ciddiyim dikkat çekici, şukuladım , ahmet – 85
Bu konu : ” Konu dışı. Devam etmek için biraz ikna olmam lazım ” çok güzel. Selamlar bu web sitesi valla hoşuma gitti, saolun , banu – 110
Iğdır dan kimler var. Konu dışı. Devam etmek için biraz ikna olmam lazım . merhaba arkadaşlar paylaşımın vallaha çok iyi, şukuladım , hatice – 360
Bu konu : ” Konu dışı. Devam etmek için biraz ikna olmam lazım ” çok güzel. Selam herkese sayfa inan ki dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım , hatice – 57
Bu konu : ” Konu dışı. Devam etmek için biraz ikna olmam lazım ” çok güzel. Selamın aleyküm bu web sitesi inan ki dikkatimi çekti, şukuladım , elif yılmaz – 173
Ardahan merkezden ben Emine. Merhaba herkese sayfan ciddiyim hoşuma gitti, teşekkürler 27-01-2021 04:36:24
Aksaray merkezden ben memo. selamun aleyküm siten vallaha billaha mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 28-01-2021 12:36:07
Isparta merkezden ben ali. selam arkadaşlar siten inanılmaz çok hoşuma gitti, saolun 28-01-2021 23:12:48
Bu konu : ” Konu dışı. Devam etmek için biraz ikna olmam lazım ” çok güzel. selamun aleyküm web sitesi valla ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım , elif yılmaz – 151
Selamlar web siteniz vallaha billaha iyi, teraziye tıkladım
Bu konu : ” Konu dışı. Devam etmek için biraz ikna olmam lazım ” çok güzel. selam arkadaşlar bu web sitesi süper ötesi iyi, teşekkürler , ahmet – 247
Niğde dan kimler var. Konu dışı. Devam etmek için biraz ikna olmam lazım . Slm sayfan harbiden güzel, twitter da paylaştım , Gürbüz – 461
Bu konu : ” Konu dışı. Devam etmek için biraz ikna olmam lazım ” çok güzel. Selam herkese paylaşımın cidden iyi, facebookta paylaştım , Emine – 192
Sakarya dan kimler var. Konu dışı. Devam etmek için biraz ikna olmam lazım . Merhaba sayfa harbiden çok güzel, face de paylaştım , Gürbüz – 128
Selam herkese bu web sitesi cidden çok iyi, sağolun
selamun aleyküm sayfan inanılmaz mükemmel, tebrikler
Merhaba bu web sitesi valla dikkat çekici, tebrikler
Merhaba web siten yeminle çok hoşuma gitti, şukuladım