Konu: Yorumlarda filmlerde her propaganda mesajını gözden geçirelim.

Geostorm bir propaganda filmi, iklim değişikliği her şeyi mahvetmek üzereydi, ancak birleşmiş milletler havayı kontrol ederek herkesi kurtardı. BM hava durumunu% 100 değiştirebiliyorsa, bu gezegen gerçek acıyı bilecek. Sanırım filmdeki her mesajı gözden geçirebilir ve hangi fikirleri tanıttıklarını bilmek için bu konuyu kaydedebiliriz.

“Konu: Yorumlarda filmlerde her propaganda mesajını gözden geçirelim.” üzerine 31 yorum

  1. Burdur merkezden ben banu. Selamın aleyküm web sitesi cidden hayran edici, face de paylaştım 12-07-2020 12:26:50

    Cevapla
  2. Yozgat merkezden ben banu. selamun aleyküm paylaşımınız inanki çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 13-07-2020 14:21:36

    Cevapla
  3. Ardahan merkezden ben doruk. Selam paylaşım vallaha ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 28-07-2020 07:47:40

    Cevapla
  4. Siirt merkezden ben elif yılmaz. Merhaba bu web sitesi cidden hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 11-08-2020 10:11:34

    Cevapla
  5. Niğde merkezden ben banu. Merhaba bu web sitesi inanılmaz hoşuma gitti, twitter da paylaştım 04-09-2020 02:14:40

    Cevapla
  6. Ardahan merkezden ben ziya. selam arkadaşlar bu web sitesi ciddiyim mükemmel, linkedinde paylaştım 09-09-2020 10:18:12

    Cevapla
  7. Mersin merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar paylaşımınız inanki güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 01-10-2020 01:54:24

    Cevapla
  8. Diyarbakır merkezden ben Gürbüz. Slm bu web sitesi yeminle çok iyi, linkedinde paylaştım 02-10-2020 11:24:55

    Cevapla
  9. Balıkesir merkezden ben Aylin. Merhaba web sitesi yeminle ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 04-10-2020 10:45:26

    Cevapla
  10. Trabzon merkezden ben ziya. Merhabalar bu web sitesi gerçekten hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 05-10-2020 23:52:11

    Cevapla

Yorum yapın