Belirtilerim ilk olarak 15.03.2020 civarında başladı. Bu yüzden temelde karantina başlangıcından beri vardı. Semptomatik ve atipik olarak uzun, sanırım insanlar için ortalama hastalık süresi yaklaşık 2 hafta mı? Ama benim için bir aydan fazlaydı. Muhtemelen vücudum ateşimi kıracak kadar yüksek (hipotiroidizm) almakta korkunç olduğu için.
Ve tüm bu süre boyunca, bu alt bölümdeki farklı komplo tiplerini okumaya ve en saçma olarak reddetmeye devam ettim. Şimdi birisinin bir aldatmaca olduğunu söyleyen bir yazı okudum, kimse gerçekten ona sahip olan birini tanımıyor ve insanları kapalı tutmak için yapılmış.
Bu yüzden, insan yapımı vb. Olsun, korona kökenlerine bakmaya devam etmekten çekinmeyin, size sadece “korona yok” argümanının zamanını boşa harcadığını ve nerede olduğunu israf ettiğini söylemek için buradayım. Hasta olduğum zaman hakkında bana bir şey sormakta özgürsün.
Gönderen … FairyWhisper
[comments]
selamun aleyküm sayfa vallaha billaha dikkatimi çekti, twitter da paylaştım
Selamın aleyküm siten inanılmaz çok iyi, twitter da paylaştım
Uşak merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar paylaşımın yeminle mükemmel, tebrikler 12-05-2020 20:51:17
Slm web siten süper ötesi ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım
Çanakkale merkezden ben Gürbüz. Selamlar sayfa vallaha mükemmel, twitter da paylaştım 14-05-2020 11:12:16
Selamın aleyküm web sitesi inanki dikkat çekici, twitter da paylaştım
Slm paylaşımınız inanılmaz hoşuma gitti, tebrikler
Merhaba herkese paylaşımınız valla dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım
selamun aleyküm bu web sitesi vallaha billaha çok hoşuma gitti, saolun
Kastamonu merkezden ben ziya. Merhabalar web sitesi vallaha hayran bıraktı, face de paylaştım 21-05-2020 23:30:15
Merhaba web sitesi vallaha billaha hoşuma gitti, face de paylaştım
merhaba arkadaşlar sayfan inan ki çok iyi, face de paylaştım
Selamın aleyküm sayfanız süper ötesi dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum
Bayburt merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar paylaşımınız inanılmaz çok iyi, sağolun 06-06-2020 22:32:30
Mardin merkezden ben Emine. Merhaba sayfan inan ki hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 07-06-2020 01:04:07
selamun aleyküm paylaşım inanılmaz hayran edici, sağolun
Merhabalar sayfa vallaha billaha iyi, sağolun
Slm paylaşımın harbiden hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum
merhaba arkadaşlar sayfa gerçekten çok güzel, sağolun
Selam herkese bu web sitesi vallaha billaha çok hoşuma gitti, sağolun
Merhaba herkese web siteniz inanki dikkatimi çekti, teraziye tıkladım
Selam web sitesi süper ötesi hayran bıraktı, şukuladım
Selam herkese siten valla çok iyi, teraziye tıkladım
Batman merkezden ben ziya. Selamın aleyküm siten vallaha billaha iyi, facebookta paylaştım 02-07-2020 22:55:31
selam arkadaşlar sayfa inanılmaz çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım
Kocaeli merkezden ben gaye. Selam web siteniz vallaha billaha çok güzel, teşekkürler 02-07-2020 23:06:39
Mrb web sitesi cidden güzel, facebookta paylaştım
Muş merkezden ben Aylin. Selam bu web sitesi yeminle hayran bıraktı, sağolun 10-07-2020 03:48:47
Slm sayfan inan ki hayran bıraktı, sağolun
Bartın merkezden ben doruk. selamun aleyküm web sitesi vallaha billaha hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 27-07-2020 11:43:19
Slm paylaşımın inanılmaz dikkatimi çekti, face de paylaştım
Tunceli merkezden ben mehmet. Mrb siten inanki iyi, teraziye tıkladım 01-08-2020 16:09:45
Mardin merkezden ben banu. Merhabalar sayfanız inanılmaz mükemmel, facebookta paylaştım 03-08-2020 01:22:41
selam arkadaşlar bu web sitesi valla çok güzel, teşekkürler
selamun aleyküm siteniz vallaha çok iyi, tebrikler
Diyarbakır merkezden ben doruk. Selamlar sayfan inanki dikkat çekici, linkedinde paylaştım 06-08-2020 21:08:15
merhaba arkadaşlar siten vallaha billaha güzel, twitter da paylaştım
Şırnak merkezden ben gaye. selam arkadaşlar web siteniz valla çok hoşuma gitti, şukuladım 15-08-2020 02:03:26
Tunceli merkezden ben gaye. Merhaba web siten ciddiyim ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 17-08-2020 11:11:21
Aydın merkezden ben gaye. Mrb paylaşımın ciddiyim hoşuma gitti, facebookta paylaştım 23-08-2020 14:35:41
Kahramanmaraş merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm bu web sitesi ciddiyim hayran bıraktı, tebrikler 24-08-2020 13:34:20
Samsun merkezden ben Gürbüz. Merhabalar siteniz inanılmaz iyi, face de paylaştım 27-08-2020 07:40:40
Selamın aleyküm siten yeminle çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum
Kastamonu merkezden ben Emine. Merhaba herkese bu web sitesi inanılmaz çok iyi, şukuladım 17-09-2020 02:27:48
Sivas merkezden ben Aylin. Slm bu web sitesi inanılmaz iyi, face de paylaştım 25-09-2020 05:56:15
Hatay merkezden ben Emine. Selam herkese web siteniz inanki hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 27-09-2020 04:23:38
Bolu merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar web sitesi cidden iyi, twitter da paylaştım 27-09-2020 04:46:32
Selam paylaşımın harbiden dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum
Mrb siteniz inanki güzel, linkedinde paylaştım
Hakkari merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar siteniz inanki çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 08-10-2020 12:49:32
Nevşehir merkezden ben Emine. Merhaba herkese siteniz valla hoşuma gitti, saolun 11-10-2020 11:26:40
Bu konu : ” Korona aldım. AMA ” çok güzel. merhaba arkadaşlar bu web sitesi inanılmaz çok güzel, şukuladım , memo – 61
Bolu merkezden ben Hasan. Selamlar bu web sitesi valla çok güzel, tebrikler 10-11-2020 10:11:35
Bu konu : ” Korona aldım. AMA ” çok güzel. selamun aleyküm web siteniz ciddiyim dikkatimi çekti, tebrikler , Gürbüz – 350
Trabzon dan kimler var. Korona aldım. AMA . Slm web siten vallaha mükemmel, sosyal medyada paylaştım , Emine – 427
Selam herkese paylaşımınız ciddiyim dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım
Kırklareli dan kimler var. Korona aldım. AMA . merhaba arkadaşlar web siten ciddiyim hayran edici, teşekkürler , Emine – 384
Karaman dan kimler var. Korona aldım. AMA . merhaba arkadaşlar bu web sitesi inan ki hayran edici, teraziye tıkladım , Hasan – 199
Bu konu : ” Korona aldım. AMA ” çok güzel. selam arkadaşlar bu web sitesi vallaha billaha dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum , memo – 142
Bu konu : ” Korona aldım. AMA ” çok güzel. Merhaba herkese bu web sitesi gerçekten ilgi uyandırıcı, sağolun , Emine – 223
Kütahya dan kimler var. Korona aldım. AMA . Selamın aleyküm paylaşımınız ciddiyim çok hoşuma gitti, sağolun , mehmet – 28
Bu konu : ” Korona aldım. AMA ” çok güzel. Selamlar paylaşımınız gerçekten dikkatimi çekti, facebookta paylaştım , memo – 432
Bu konu : ” Korona aldım. AMA ” çok güzel. Mrb paylaşımınız inanılmaz hayran edici, teraziye tıkladım , Gürbüz – 22
Kars merkezden ben mehmet. Merhabalar web siteniz cidden hoşuma gitti, twitter da paylaştım 06-01-2021 22:56:05
Selamın aleyküm paylaşım inan ki iyi, linkedinde paylaştım