Koronavirüs salgınının hiç bitmeyeceğini hissetmeye başladıysanız, o zaman haklı olabilirsiniz. Testlerdeki istatistiksel tuhaflık, virüs tamamen yok edilmiş olsa bile İngiltere’nin asla sıfır vakaya ulaşamayacağı anlamına geliyor.
Bunun nedeni, vaka sayıları çok düştüğünde neredeyse kesin olan çok sayıda yanlış pozitifte yatmaktadır, ancak testler çok yüksek kalmaktadır.
Test asla yüzde 100 doğru değildirve bilim adamları, enfeksiyon prevalansını belirlerken yanlış pozitif ve negatif oranları hesaba katmalıdır. Sorun şu ki, bu oranların ne olduğunu kimse bilmiyor.
Şu anda en iyi tahmin, koronavirüs testlerinin pozitif vakaların yaklaşık yüzde 80-85’ini ve negatif vakaların yaklaşık yüzde 99,9’unu tespit ettiği … “
Erzincan merkezden ben mehmet. Merhaba herkese paylaşımınız inanılmaz hoşuma gitti, facebookta paylaştım 14-08-2020 22:53:26
Düzce merkezden ben gaye. Slm web sitesi vallaha iyi, teşekkürler 15-08-2020 00:07:29
Selamın aleyküm bu web sitesi harbiden güzel, twitter da paylaştım
merhaba arkadaşlar web sitesi cidden çok güzel, saolun
Merhaba sayfa yeminle dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım
Selam paylaşım yeminle çok güzel, teşekkürler
Selam herkese web siteniz harbiden hayran bıraktı, saolun
Konya merkezden ben mehmet. Slm siten süper ötesi dikkatimi çekti, saolun 27-08-2020 03:03:00
Merhabalar sayfanız harbiden mükemmel, facebookta paylaştım
merhaba arkadaşlar paylaşımın inanılmaz çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
selam arkadaşlar bu web sitesi valla ilgi uyandırıcı, tebrikler
Çorum merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar paylaşım gerçekten çok güzel, twitter da paylaştım 23-09-2020 23:32:33
Manisa merkezden ben doruk. Mrb siteniz vallaha ilgi uyandırıcı, sağolun 29-09-2020 14:46:59
Gümüşhane merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm paylaşımın yeminle ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 02-10-2020 10:12:28
Tokat merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar siteniz süper ötesi mükemmel, facebookta paylaştım 02-10-2020 11:22:05
Selamlar bu web sitesi vallaha çok hoşuma gitti, tebrikler
Selamın aleyküm web sitesi vallaha billaha çok güzel, face de paylaştım
Çorum merkezden ben elif yılmaz. Selamlar sayfanız cidden hoşuma gitti, teraziye tıkladım 22-10-2020 14:34:20
selamun aleyküm web siteniz ciddiyim güzel, twitter da paylaştım
Slm web siteniz inan ki çok güzel, şukuladım
Isparta merkezden ben ahmet. Mrb sayfa vallaha hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 12-11-2020 13:17:13
Merhaba web siten inan ki dikkatimi çekti, teraziye tıkladım
Selamlar paylaşım yeminle hoşuma gitti, şukuladım
Bu konu : ” Koronavirüs pandemisinin asla resmen sona ermeyeceği anlamına gelen istatistiksel tuhaflık Vaka sayıları çok düştüğünde ve testler çok yüksek kaldığında çok sayıda yanlış pozitif ortaya çıkacaktır. ” çok güzel. selamun aleyküm siteniz valla iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , gaye – 17
Tokat merkezden ben ali. Selam sayfa süper ötesi hayran bıraktı, saolun 06-12-2020 14:13:48
Bu konu : ” Koronavirüs pandemisinin asla resmen sona ermeyeceği anlamına gelen istatistiksel tuhaflık Vaka sayıları çok düştüğünde ve testler çok yüksek kaldığında çok sayıda yanlış pozitif ortaya çıkacaktır. ” çok güzel. Selamın aleyküm web siten inan ki mükemmel, saolun , ali – 432
Selamlar paylaşımın süper ötesi hayran edici, şukuladım
Afyon dan kimler var. Koronavirüs pandemisinin asla resmen sona ermeyeceği anlamına gelen istatistiksel tuhaflık Vaka sayıları çok düştüğünde ve testler çok yüksek kaldığında çok sayıda yanlış pozitif ortaya çıkacaktır. . selam arkadaşlar sayfan yeminle hayran bıraktı, facebookta paylaştım , ali – 243
Diyarbakır merkezden ben Hasan. Mrb bu web sitesi yeminle mükemmel, twitter da paylaştım 24-12-2020 22:22:18
Tunceli merkezden ben doruk. selam arkadaşlar siten inanılmaz iyi, tebrikler 27-12-2020 05:25:18
Van merkezden ben emin. Selamın aleyküm sayfan inan ki çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 29-12-2020 13:01:48
Bu konu : ” Koronavirüs pandemisinin asla resmen sona ermeyeceği anlamına gelen istatistiksel tuhaflık Vaka sayıları çok düştüğünde ve testler çok yüksek kaldığında çok sayıda yanlış pozitif ortaya çıkacaktır. ” çok güzel. Selamın aleyküm web sitesi cidden iyi, saolun , emin – 309
Adana merkezden ben hatice. Selamın aleyküm sayfa harbiden iyi, face de paylaştım 11-01-2021 21:52:34
Merhaba paylaşımınız harbiden güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
Bu konu : ” Koronavirüs pandemisinin asla resmen sona ermeyeceği anlamına gelen istatistiksel tuhaflık Vaka sayıları çok düştüğünde ve testler çok yüksek kaldığında çok sayıda yanlış pozitif ortaya çıkacaktır. ” çok güzel. Merhaba herkese bu web sitesi gerçekten mükemmel, şukuladım , gaye – 442
Bu konu : ” Koronavirüs pandemisinin asla resmen sona ermeyeceği anlamına gelen istatistiksel tuhaflık Vaka sayıları çok düştüğünde ve testler çok yüksek kaldığında çok sayıda yanlış pozitif ortaya çıkacaktır. ” çok güzel. selamun aleyküm web siten inanılmaz dikkat çekici, linkedinde paylaştım , hatice – 184
Burdur merkezden ben gaye. Merhaba bu web sitesi yeminle hayran bıraktı, teşekkürler 13-01-2021 20:17:55
Merhabalar siteniz süper ötesi güzel, şukuladım
Hatay dan kimler var. Koronavirüs pandemisinin asla resmen sona ermeyeceği anlamına gelen istatistiksel tuhaflık Vaka sayıları çok düştüğünde ve testler çok yüksek kaldığında çok sayıda yanlış pozitif ortaya çıkacaktır. . Selam herkese sayfa inan ki çok hoşuma gitti, sağolun , gaye – 392
Balıkesir merkezden ben ali. selam arkadaşlar web sitesi inan ki hayran edici, tebrikler 29-01-2021 09:51:31
Yalova merkezden ben Aylin. selamun aleyküm sayfa valla iyi, linkedinde paylaştım 29-01-2021 20:45:25
Şanlıurfa merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar web sitesi inanılmaz dikkat çekici, twitter da paylaştım 02-02-2021 14:24:22
Merhabalar web sitesi inanki çok iyi, sağolun
Çorum dan kimler var. Koronavirüs pandemisinin asla resmen sona ermeyeceği anlamına gelen istatistiksel tuhaflık Vaka sayıları çok düştüğünde ve testler çok yüksek kaldığında çok sayıda yanlış pozitif ortaya çıkacaktır. . Merhabalar siteniz valla çok iyi, şukuladım , memo – 312
Selamlar sayfan vallaha hayran bıraktı, saolun
Bu konu : ” Koronavirüs pandemisinin asla resmen sona ermeyeceği anlamına gelen istatistiksel tuhaflık Vaka sayıları çok düştüğünde ve testler çok yüksek kaldığında çok sayıda yanlış pozitif ortaya çıkacaktır. ” çok güzel. Selam web sitesi inanılmaz çok iyi, teşekkürler , banu – 258
Sakarya dan kimler var. Koronavirüs pandemisinin asla resmen sona ermeyeceği anlamına gelen istatistiksel tuhaflık Vaka sayıları çok düştüğünde ve testler çok yüksek kaldığında çok sayıda yanlış pozitif ortaya çıkacaktır. . Slm web siteniz inan ki dikkat çekici, twitter da paylaştım , banu – 122
Aydın merkezden ben ali. Merhaba paylaşım yeminle dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 24-02-2021 14:55:31