Son üç yıldır komplo tavşan deliğinin derinliklerine dalmak için 1000 saat harcadım. Her “komplo” nun ortak bir yanı vardır, bunları yapan insanlar Kötüdür. Büyük soru: “Bu insanlara kim ya da kim sahipti?” . Sanırım cevabım var!
Savaş = Kötü
Devlet Baskısı = Kötülük
Pedophillia = Kötü
Cinayet = Kötü
Büyük Teknoloji = Kötü
Aya ayak basmanın “kötü” olmadığını iddia etmek istemeniz durumunda, evet bunun paranın insanlığı iyileştirmek için harcanmış olmasından kaynaklandığını iddia edeceğim.
Slm siten yeminle dikkatimi çekti, facebookta paylaştım
Selamlar bu web sitesi süper ötesi çok hoşuma gitti, face de paylaştım
Selam herkese web siten harbiden çok hoşuma gitti, face de paylaştım
Selamın aleyküm paylaşımınız inanılmaz dikkatimi çekti, tebrikler
İzmir dan kimler var. “Kötülük” de bir komplo mu? . Merhaba herkese sayfanız vallaha billaha mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum , – 486
Bolu merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar siten valla mükemmel, tebrikler 06-01-2021 09:42:37
Siirt merkezden ben ahmet. Merhabalar paylaşımın valla hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 07-01-2021 00:38:18
Çorum dan kimler var. “Kötülük” de bir komplo mu? . Selamın aleyküm siteniz inan ki çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım , Aylin – 199
Siirt merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar sayfan ciddiyim iyi, facebookta paylaştım 15-01-2021 20:34:39
Selamın aleyküm web sitesi inanki mükemmel, linkedinde paylaştım
Tunceli merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm siten vallaha billaha hayran edici, teraziye tıkladım 21-01-2021 15:43:21
Bolu merkezden ben Emine. Selam herkese web siteniz cidden çok hoşuma gitti, teşekkürler 23-01-2021 13:34:10
Amasya dan kimler var. “Kötülük” de bir komplo mu? . Merhaba herkese siten valla ilgi uyandırıcı, saolun , ahmet – 141
Merhaba bu web sitesi vallaha billaha çok iyi, sosyal medyada paylaştım
merhaba arkadaşlar sayfan inanılmaz dikkat çekici, şukuladım
Nevşehir dan kimler var. “Kötülük” de bir komplo mu? . Selamlar paylaşım inanılmaz mükemmel, facebookta paylaştım , banu – 192
Çankırı dan kimler var. “Kötülük” de bir komplo mu? . Merhaba paylaşım valla güzel, tebrikler , – 16
Merhabalar web siteniz inan ki iyi, facebookta paylaştım
Bu konu : ” “Kötülük” de bir komplo mu? ” çok güzel. Slm sayfa cidden dikkatimi çekti, facebookta paylaştım , ahmet – 81