Kova Burcu Yaşı Meditasyonu 21 Aralık 18:22 UTC

https://www.youtube.com/watch?v=YBngAeIdhXM

800 Yılda Görülmeyen Nadir Bir Gezegensel Hizalanmaya Tanık Olmak üzereyiz.

Satürn ve Jüpiter 21 Aralık’ta büyük bir kavuşma ile karşı karşıya kalacak.

Bu, 1405’ten beri Kova burcundaki ilk büyük kavuşumdur ve tam olarak kış gündönümünün olduğu gün gerçekleşmektedir.

Aynı zamanda Kova Çağı’nın ilk uzun zamandır beklenen enerjilerinin nihayet akmaya başlayacağı andır.

Tüm bu Kova itkisinin Jüpiter ve Satürn’e (güneş sisteminin en büyük iki gezegeni) ulaştığında insan toplumu gerçekten değişmeye başlar.

Bu, Kova Çağı’nın yeni döngüsünün başlangıcını işaret ediyor.

Muhtemelen kolektif düzeyde, Kova burcunun sembolizmiyle işaretlenmiş bir yeniden inşa aşamasından geçiyoruz. Bu “yeni dünyanın” inşası sırasında daha özgecil olma ve herkesin daha iyi entegre olmasını sağlama kararlılığı olacaktır. Herkesin çıkarına gereken özen gösterilmeli ve mevcut yetkilerdeki reformun tamamlanması gerekecektir.

Bu nedenle, 21 Aralık’taki güçlü Jüpiter Satürn büyük kavuşma fırsatını, bilincimizi birleştireceğimiz ve bizi Kova Çağı’na götürecek süreci tetikleyeceğimiz bir portal yaratmak için kullanıyoruz:

Bu aktivasyon, Işığın uzun zamandır beklenen Kova Çağı’na götürecek zaman çizelgesini daha da stabilize etmek için gezegenin yüzeyindeki Işık enerjisini topraklamasına yardımcı olur.

Bu aktivasyonu yapan insan sayısı, süreci hızlandırmak için yüzeydeki insan nüfusunun gücü içindeki en etkili faktördür.

Yani bu aktivasyona katılacak olan her biriniz aslında Kova Çağı’nı bize yaklaştırmaya yardımcı olabilirsiniz.

Kova Çağı meditasyonumuzu 21 Aralık’ta tam olarak Jüpiter Satürn kavuşum anında, saat 18:22 UTC’de yapıyor olacağız.

Bilimsel çalışmalar, kitle meditasyonlarının ve aktivasyonlarının insan toplumu üzerindeki olumlu etkilerini doğruladı.

Meditasyon sırasında, pozitif düşünceler yüksek frekansla yüklü elektromanyetik enerjiye dönüşür. Yüksek frekanslı enerji gönderdiğimizde, aynı frekanstaki enerjiyi de geri çekeriz, bu da yaşam durumumuzu ve sağlık durumumuzu iyileştirir.

Aynı anda kitle meditasyonu yaptığımızda, üretilen güçlü enerji tüm sosyoekonomik koşulları iyileştirebilir.

Bu nedenle, dünya çapında enerji alanında büyük bir şifa zinciri reaksiyonu yaratın.

Her birimiz dünyayı değiştirme gücüne sahibiz!

Bu meditasyonu yapan bir milyon insana ulaşabiliriz! Dünyadaki tüm varlıklara saf Işık, Sevgi ve Mutluluk getirmek için bu destansı fırsatı değerlendirelim.

       Monday December 21
Time      Time Zone      City
08:22AM      HST       Honolulu
09:22AM      AKST      Anchorage
10:22AM      PST       Los Angeles
11:22AM      MST       Denver
12:22PM      CST       Chicago
01:22PM      EST       New York
03:22PM      BRT       Rio de Janeiro
06:22PM      UTC       Reykjavik
06:22PM      GMT       London
07:22PM      CET       Berlin
07:22PM      CET       Paris
08:22PM      EET       Cairo
09:22PM      MSK       Moscow
11:52PM      IST       New Dehli

       Tuesday December 22
01:22AM      ICT       Bangkok
02:22AM      CST       Taipei
03:22AM      JST       Tokyo
05:22AM      AEDT      Sydney
07:22AM      NZDT      Auckland

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=AGE+OF+AQUARIUS&iso=20201221T1922&p1=195

Çeşitli dillerde rehberli ses çalma listesi:

https://www.youtube.com/playlist?list=PL-ujIE4tLGbFDX4K0BfXvuqk8nnvI2nyN

https://www.welovemassmeditation.com/2020/11/age-of-aquarius-final-activation-on-december-21st-at-622-pm-utc.html

Orada görüşmek dileğiyle. 🙏

“Kova Burcu Yaşı Meditasyonu 21 Aralık 18:22 UTC” üzerine 36 yorum

  1. Sinop merkezden ben doruk. Merhabalar paylaşım inan ki çok güzel, sosyal medyada paylaştım 20-12-2020 15:19:51

    Cevapla
  2. Sakarya dan kimler var. Kova Burcu Yaşı Meditasyonu 21 Aralık 18:22 UTC . Selamın aleyküm web sitesi yeminle hayran edici, saolun , Aylin – 264

    Cevapla
  3. Yalova merkezden ben Gürbüz. Slm bu web sitesi süper ötesi dikkatimi çekti, tebrikler 20-12-2020 23:31:56

    Cevapla
  4. Gaziantep merkezden ben elif yılmaz. Mrb sayfan inanki güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 21-12-2020 01:31:16

    Cevapla
  5. Bu konu : ” Kova Burcu Yaşı Meditasyonu 21 Aralık 18:22 UTC ” çok güzel. Slm sayfan valla iyi, face de paylaştım , gaye – 147

    Cevapla
  6. Kilis dan kimler var. Kova Burcu Yaşı Meditasyonu 21 Aralık 18:22 UTC . selam arkadaşlar paylaşımın inanılmaz dikkat çekici, face de paylaştım , mehmet – 376

    Cevapla
  7. Tekirdağ merkezden ben banu. Merhabalar siteniz gerçekten ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 24-12-2020 05:53:34

    Cevapla
  8. Karaman dan kimler var. Kova Burcu Yaşı Meditasyonu 21 Aralık 18:22 UTC . Selam herkese sayfanız ciddiyim çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım , hatice – 111

    Cevapla
  9. Bu konu : ” Kova Burcu Yaşı Meditasyonu 21 Aralık 18:22 UTC ” çok güzel. Mrb bu web sitesi cidden iyi, teşekkürler , banu – 290

    Cevapla
  10. Bu konu : ” Kova Burcu Yaşı Meditasyonu 21 Aralık 18:22 UTC ” çok güzel. Selam herkese web siteniz yeminle ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım , mehmet – 151

    Cevapla
  11. Şırnak dan kimler var. Kova Burcu Yaşı Meditasyonu 21 Aralık 18:22 UTC . selam arkadaşlar web sitesi harbiden güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , doruk – 486

    Cevapla
  12. Muğla merkezden ben mehmet. Merhaba herkese web sitesi harbiden iyi, teşekkürler 13-01-2021 10:24:50

    Cevapla
  13. Kars merkezden ben ali. selam arkadaşlar paylaşımın valla çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 16-01-2021 07:58:12

    Cevapla
  14. Bu konu : ” Kova Burcu Yaşı Meditasyonu 21 Aralık 18:22 UTC ” çok güzel. Selam paylaşım cidden çok iyi, twitter da paylaştım , ali – 374

    Cevapla
  15. Osmaniye merkezden ben gaye. Selam herkese siteniz harbiden güzel, facebookta paylaştım 21-01-2021 18:46:29

    Cevapla
  16. Bu konu : ” Kova Burcu Yaşı Meditasyonu 21 Aralık 18:22 UTC ” çok güzel. Merhabalar paylaşımınız inanılmaz iyi, teşekkürler , elif yılmaz – 136

    Cevapla
  17. Kilis dan kimler var. Kova Burcu Yaşı Meditasyonu 21 Aralık 18:22 UTC . selam arkadaşlar web sitesi vallaha billaha dikkatimi çekti, teşekkürler , banu – 215

    Cevapla
  18. Bu konu : ” Kova Burcu Yaşı Meditasyonu 21 Aralık 18:22 UTC ” çok güzel. Selam herkese web sitesi cidden dikkat çekici, face de paylaştım , ziya – 151

    Cevapla
  19. Bartın merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm paylaşımınız gerçekten dikkat çekici, tebrikler 25-01-2021 13:38:59

    Cevapla
  20. Kırşehir dan kimler var. Kova Burcu Yaşı Meditasyonu 21 Aralık 18:22 UTC . Selam paylaşım yeminle güzel, linkedinde paylaştım , emin – 284

    Cevapla
  21. Kırklareli dan kimler var. Kova Burcu Yaşı Meditasyonu 21 Aralık 18:22 UTC . Merhaba herkese sayfan inanki hoşuma gitti, facebookta paylaştım , doruk – 419

    Cevapla
  22. Osmaniye dan kimler var. Kova Burcu Yaşı Meditasyonu 21 Aralık 18:22 UTC . Merhaba siteniz cidden hoşuma gitti, şukuladım , mehmet – 475

    Cevapla
  23. Bu konu : ” Kova Burcu Yaşı Meditasyonu 21 Aralık 18:22 UTC ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşımın inanılmaz iyi, face de paylaştım , gaye – 124

    Cevapla
  24. Amasya merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese web sitesi valla dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 17-02-2021 09:55:24

    Cevapla
  25. Bu konu : ” Kova Burcu Yaşı Meditasyonu 21 Aralık 18:22 UTC ” çok güzel. Selam web siten yeminle çok iyi, sağolun , ahmet – 294

    Cevapla
  26. Bu konu : ” Kova Burcu Yaşı Meditasyonu 21 Aralık 18:22 UTC ” çok güzel. Merhabalar paylaşımınız inan ki çok iyi, sağolun , Aylin – 296

    Cevapla
  27. Sinop merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese siteniz harbiden çok güzel, saolun 19-02-2021 06:53:42

    Cevapla

Yorum yapın

Lütfen Paylaşın !

close-link