Bu eyaletler bu hafta işlerini yapıyorlar. Muhtemelen her toplumdaki insanların en az% 50’sinin bu virüsün ölümcül olduğuna inanıyorlar, bu yüzden açılsalar da sadece en fazla% 50 gelir elde edecekler ve muhtemelen süresiz olarak kapanacaklar. (

Author

83 Comments

  1. elif yılmaz Reply

    Merhaba sayfanız süper ötesi hayran bıraktı, tebrikler

  2. Selamın aleyküm siten yeminle mükemmel, sosyal medyada paylaştım

  3. Kırşehir merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar siteniz süper ötesi ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 25-04-2020 11:02:23

  4. Karaman merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar sayfa yeminle hoşuma gitti, twitter da paylaştım 25-04-2020 16:34:04

  5. Niğde merkezden ben doruk. Merhaba herkese paylaşım inanki ilgi uyandırıcı, sağolun 27-04-2020 19:31:37

  6. Çankırı merkezden ben banu. Selamlar sayfanız inanılmaz mükemmel, twitter da paylaştım 30-04-2020 19:35:23

  7. Uşak merkezden ben banu. Slm paylaşımın harbiden hoşuma gitti, saolun 01-05-2020 11:40:32

  8. Kırıkkale merkezden ben mehmet. Merhabalar web sitesi yeminle güzel, twitter da paylaştım 03-05-2020 21:12:09

  9. Selamlar bu web sitesi cidden güzel, linkedinde paylaştım

  10. Selamın aleyküm sayfa vallaha hayran edici, sosyal medyada paylaştım

  11. merhaba arkadaşlar sayfa harbiden hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım

  12. Karabük merkezden ben doruk. selam arkadaşlar paylaşım vallaha billaha güzel, facebookta paylaştım 14-05-2020 08:29:36

  13. Denizli merkezden ben banu. selamun aleyküm paylaşımınız gerçekten ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 14-05-2020 11:40:18

  14. Karabük merkezden ben Gürbüz. Selam sayfan süper ötesi hoşuma gitti, face de paylaştım 22-05-2020 08:32:38

  15. Selam herkese web siten vallaha hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  16. selamun aleyküm paylaşımınız cidden çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  17. Gürbüz Reply

    İstanbul merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar bu web sitesi süper ötesi mükemmel, teşekkürler 30-05-2020 06:38:47

  18. Artvin merkezden ben doruk. Merhaba herkese web siteniz inan ki hoşuma gitti, face de paylaştım 30-05-2020 20:19:30

  19. Çorum merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar sayfa inanılmaz mükemmel, teraziye tıkladım 01-06-2020 11:09:34

  20. selam arkadaşlar siten vallaha billaha çok iyi, şukuladım

  21. Rize merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm paylaşımın yeminle mükemmel, twitter da paylaştım 11-06-2020 14:43:02

  22. Selamın aleyküm paylaşımın vallaha billaha çok iyi, face de paylaştım

  23. Gürbüz Reply

    Kars merkezden ben Gürbüz. Merhabalar web sitesi valla çok güzel, şukuladım 19-06-2020 19:08:16

  24. Amasya merkezden ben mehmet. Selam siten inan ki iyi, sağolun 20-06-2020 03:09:11

  25. Slm web siten inanılmaz hayran bıraktı, şukuladım

  26. Selam web siteniz gerçekten dikkat çekici, twitter da paylaştım

  27. elif yılmaz Reply

    Aksaray merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese siten ciddiyim iyi, face de paylaştım 27-06-2020 17:27:30

  28. Bartın merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar paylaşımın inanılmaz dikkat çekici, sağolun 29-06-2020 04:22:09

  29. Gümüşhane merkezden ben ahmet. selamun aleyküm web siten vallaha dikkat çekici, şukuladım 30-06-2020 23:46:11

  30. Gürbüz Reply

    Selam sayfanız inanılmaz hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım

  31. Gümüşhane merkezden ben mehmet. Selamlar bu web sitesi gerçekten hayran bıraktı, şukuladım 07-07-2020 14:18:00

  32. elif yılmaz Reply

    Selamlar sayfan vallaha billaha çok güzel, tebrikler

  33. Erzincan merkezden ben ahmet. Merhaba herkese siteniz harbiden dikkat çekici, teşekkürler 17-07-2020 01:57:33

  34. selam arkadaşlar web sitesi gerçekten dikkatimi çekti, facebookta paylaştım

  35. Hatay merkezden ben gaye. Merhaba herkese siteniz inanki çok güzel, sosyal medyada paylaştım 26-07-2020 18:40:19

  36. elif yılmaz Reply

    Selam herkese sayfanız inan ki hoşuma gitti, saolun

  37. Antalya merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar web siten inanki çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 31-07-2020 16:32:07

  38. Kütahya merkezden ben banu. Selam herkese web siteniz vallaha billaha dikkat çekici, tebrikler 03-08-2020 06:13:28

  39. Kırıkkale merkezden ben doruk. Slm sayfan harbiden çok iyi, twitter da paylaştım 06-08-2020 23:35:13

  40. Gürbüz Reply

    Tokat merkezden ben Gürbüz. Mrb paylaşımın süper ötesi dikkatimi çekti, sağolun 13-08-2020 07:43:01

  41. Selam bu web sitesi inan ki dikkatimi çekti, sağolun

  42. Selam paylaşımınız valla ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım

  43. elif yılmaz Reply

    Bartın merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese paylaşım gerçekten mükemmel, facebookta paylaştım 28-08-2020 00:24:37

  44. Mrb paylaşımın inanki dikkatimi çekti, face de paylaştım

  45. elif yılmaz Reply

    merhaba arkadaşlar paylaşımın inanki iyi, şukuladım

  46. elif yılmaz Reply

    Ardahan merkezden ben elif yılmaz. Selamlar sayfanız cidden mükemmel, şukuladım 05-09-2020 09:08:23

  47. selamun aleyküm web sitesi harbiden çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım

  48. Merhaba herkese bu web sitesi inanki hayran edici, face de paylaştım

  49. Ardahan merkezden ben Emine. Merhabalar bu web sitesi inan ki çok iyi, şukuladım 23-09-2020 23:16:43

  50. selam arkadaşlar paylaşımınız inanki dikkat çekici, linkedinde paylaştım

  51. Erzurum merkezden ben Emine. Merhaba herkese bu web sitesi gerçekten hayran bıraktı, saolun 02-10-2020 11:32:29

  52. Amasya merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar sayfa vallaha mükemmel, sosyal medyada paylaştım 16-10-2020 18:43:06

  53. Mrb siten yeminle hoşuma gitti, twitter da paylaştım

  54. Bu konu : ” Küçük işletme sahipleri için kötü hissediyorum! ” çok güzel. Merhabalar paylaşımınız harbiden iyi, şukuladım , Aylin – 286

  55. Malatya dan kimler var. Küçük işletme sahipleri için kötü hissediyorum! . Mrb siteniz valla çok iyi, linkedinde paylaştım , Aylin – 340

  56. Bu konu : ” Küçük işletme sahipleri için kötü hissediyorum! ” çok güzel. Slm web sitesi vallaha billaha güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , – 88

  57. Giresun merkezden ben Emine. Slm paylaşım gerçekten hayran edici, facebookta paylaştım 06-12-2020 14:25:56

  58. Merhaba herkese siten harbiden hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım

  59. Bu konu : ” Küçük işletme sahipleri için kötü hissediyorum! ” çok güzel. Merhabalar web siteniz inanılmaz dikkat çekici, linkedinde paylaştım , ziya – 156

  60. Antalya merkezden ben Hasan. Selam herkese siten ciddiyim dikkat çekici, face de paylaştım 13-12-2020 08:37:30

  61. Sakarya merkezden ben . Mrb web siten vallaha hoşuma gitti, twitter da paylaştım 15-12-2020 23:01:46

  62. İstanbul merkezden ben Emine. Merhaba herkese bu web sitesi inanılmaz güzel, facebookta paylaştım 16-12-2020 10:07:51

  63. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” Küçük işletme sahipleri için kötü hissediyorum! ” çok güzel. selam arkadaşlar web siteniz cidden dikkat çekici, sağolun , Gürbüz – 53

  64. Bu konu : ” Küçük işletme sahipleri için kötü hissediyorum! ” çok güzel. Mrb sayfanız inanki güzel, teşekkürler , emin – 372

  65. Karabük merkezden ben ziya. Merhaba sayfanız süper ötesi hoşuma gitti, sağolun 30-12-2020 11:19:39

  66. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Küçük işletme sahipleri için kötü hissediyorum! ” çok güzel. Selamın aleyküm web siteniz yeminle çok iyi, teraziye tıkladım , elif yılmaz – 365

  67. Selamlar web siten inanılmaz çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım

  68. Kars dan kimler var. Küçük işletme sahipleri için kötü hissediyorum! . selam arkadaşlar sayfan inan ki çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım , Aylin – 73

  69. Şırnak dan kimler var. Küçük işletme sahipleri için kötü hissediyorum! . merhaba arkadaşlar sayfan inanılmaz mükemmel, teşekkürler , mehmet – 214

  70. Denizli dan kimler var. Küçük işletme sahipleri için kötü hissediyorum! . Merhabalar bu web sitesi harbiden dikkatimi çekti, şukuladım , memo – 462

  71. Çanakkale dan kimler var. Küçük işletme sahipleri için kötü hissediyorum! . Selam web siteniz yeminle dikkatimi çekti, face de paylaştım , ziya – 371

  72. Merhabalar web siteniz cidden çok hoşuma gitti, tebrikler

  73. Şanlıurfa merkezden ben gaye. Selam herkese web siteniz harbiden hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 25-01-2021 12:51:07

  74. Bu konu : ” Küçük işletme sahipleri için kötü hissediyorum! ” çok güzel. selam arkadaşlar bu web sitesi vallaha çok güzel, teşekkürler , ahmet – 429

  75. Düzce merkezden ben . Merhabalar web sitesi vallaha billaha çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 04-02-2021 13:40:24

  76. İzmir dan kimler var. Küçük işletme sahipleri için kötü hissediyorum! . Selam web sitesi inanki hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum , doruk – 16

  77. Merhaba herkese paylaşımın valla çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum

  78. Bu konu : ” Küçük işletme sahipleri için kötü hissediyorum! ” çok güzel. Merhaba siten inanılmaz iyi, şukuladım , ali – 144

  79. Sivas dan kimler var. Küçük işletme sahipleri için kötü hissediyorum! . Selamın aleyküm sayfanız ciddiyim ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım , Gürbüz – 399

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link