Doktor muayenehanelerinin ve benzeri ortamların aşılanmamış kişiler için ‘güvensiz’ olacağını düşünüyor musunuz?
Bir ameliyattan uyanan bir erkek / kadının “Hey, ateşli aşı olmadığını fark ettik, bu yüzden aşıyı siz dışarıdayken size verdik :)”
Sizler hastanelerin rızaya saygı duyacağını düşünüyor musunuz, yoksa bu bir saldırı sayılmaz mı?
… ShermanWert tarafından gönderildi
[comments]
Iğdır dan kimler var. Kurallar Yoklamayı Önlediğinden; sadece sormam . Slm web sitesi ciddiyim güzel, teşekkürler , memo – 413
Kastamonu merkezden ben emin. Merhabalar siten inanılmaz dikkatimi çekti, saolun 18-12-2020 12:15:07
Merhaba herkese bu web sitesi vallaha çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
Merhaba herkese web sitesi inan ki iyi, tebrikler
Kars dan kimler var. Kurallar Yoklamayı Önlediğinden; sadece sormam . selam arkadaşlar sayfa yeminle hoşuma gitti, twitter da paylaştım , ziya – 37
Bu konu : ” Kurallar Yoklamayı Önlediğinden; sadece sormam ” çok güzel. Selamlar paylaşımın inanılmaz mükemmel, sosyal medyada paylaştım , hatice – 93
Mersin merkezden ben Emine. Merhaba herkese web siten vallaha çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 14-01-2021 11:03:21
Manisa merkezden ben doruk. Selamın aleyküm paylaşımınız cidden dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 24-01-2021 09:37:30
Bu konu : ” Kurallar Yoklamayı Önlediğinden; sadece sormam ” çok güzel. Selamın aleyküm siten inanılmaz hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım , ziya – 288
Bu konu : ” Kurallar Yoklamayı Önlediğinden; sadece sormam ” çok güzel. Merhabalar siten vallaha billaha ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum , Gürbüz – 397
Hakkari merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar siteniz inanki iyi, sağolun 05-02-2021 04:08:31
selam arkadaşlar bu web sitesi süper ötesi iyi, facebookta paylaştım
Bu konu : ” Kurallar Yoklamayı Önlediğinden; sadece sormam ” çok güzel. Selam paylaşımınız inan ki dikkatimi çekti, şukuladım , Aylin – 321
selamun aleyküm bu web sitesi cidden iyi, tebrikler