herkese selamlar

Açıkça çekim yapan Las Vegas (bence) BİRÇOK örtü katmanına sahipti.

Orada olanlarla ilgili tatmin edici bir açıklama duymadım.

Bu konuda iyi bilgi (video tercih edilir) bilen herkes.
Güvenilir olduğunu düşündüğünüz kaynaklar var mı? (reddit/youtube’un güvenilir olmasını bekleyebileceğiniz kadarıyla)

44 Comments

  1. Bu konu : ” Las Vegas’ta çekim hakkında iyi bilgi/video arıyorum ” çok güzel. selamun aleyküm sayfanız inanılmaz hayran bıraktı, tebrikler , ali – 103

  2. Gaziantep merkezden ben emin. Selamlar siten ciddiyim çok güzel, facebookta paylaştım 01-08-2021 21:28:27

  3. Mersin dan kimler var. Las Vegas’ta çekim hakkında iyi bilgi/video arıyorum . Selam web siten gerçekten hoşuma gitti, teraziye tıkladım , Hasan – 71

  4. Bu konu : ” Las Vegas’ta çekim hakkında iyi bilgi/video arıyorum ” çok güzel. Mrb sayfanız vallaha billaha dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım , Emine – 379

  5. Gürbüz Reply

    Artvin merkezden ben Gürbüz. Selamlar sayfan yeminle çok hoşuma gitti, tebrikler 01-08-2021 21:36:14

  6. Bu konu : ” Las Vegas’ta çekim hakkında iyi bilgi/video arıyorum ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşımın süper ötesi hayran edici, linkedinde paylaştım , memo – 243

  7. Gürbüz Reply

    Gaziantep dan kimler var. Las Vegas’ta çekim hakkında iyi bilgi/video arıyorum . Mrb siteniz gerçekten hoşuma gitti, teraziye tıkladım , Gürbüz – 114

  8. İzmir merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar web sitesi harbiden çok güzel, sosyal medyada paylaştım 01-08-2021 21:54:34

  9. Gürbüz Reply

    merhaba arkadaşlar web sitesi harbiden dikkatimi çekti, twitter da paylaştım

  10. Mrb sayfanız gerçekten dikkat çekici, face de paylaştım

  11. elif yılmaz Reply

    Ankara merkezden ben elif yılmaz. Mrb paylaşımınız harbiden çok güzel, sosyal medyada paylaştım 01-08-2021 22:53:26

  12. Bu konu : ” Las Vegas’ta çekim hakkında iyi bilgi/video arıyorum ” çok güzel. Merhaba herkese bu web sitesi inan ki iyi, twitter da paylaştım , doruk – 240

  13. Bu konu : ” Las Vegas’ta çekim hakkında iyi bilgi/video arıyorum ” çok güzel. Merhaba paylaşımın harbiden hayran edici, sağolun , Hasan – 263

  14. Burdur dan kimler var. Las Vegas’ta çekim hakkında iyi bilgi/video arıyorum . Selamlar sayfanız cidden güzel, teşekkürler , memo – 221

  15. Bu konu : ” Las Vegas’ta çekim hakkında iyi bilgi/video arıyorum ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfa vallaha billaha iyi, linkedinde paylaştım , ali – 180

  16. Gürbüz Reply

    Yalova merkezden ben Gürbüz. Slm web siteniz vallaha billaha iyi, facebookta paylaştım 02-08-2021 03:44:31

  17. Antalya merkezden ben banu. Mrb sayfa inanılmaz çok güzel, face de paylaştım 02-08-2021 03:50:42

  18. Bitlis merkezden ben ali. Merhaba herkese sayfan yeminle dikkat çekici, linkedinde paylaştım 02-08-2021 03:51:08

  19. Tokat dan kimler var. Las Vegas’ta çekim hakkında iyi bilgi/video arıyorum . selamun aleyküm web siten vallaha billaha çok güzel, linkedinde paylaştım , Hasan – 140

  20. Bu konu : ” Las Vegas’ta çekim hakkında iyi bilgi/video arıyorum ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfanız gerçekten mükemmel, saolun , Aylin – 330

  21. Bu konu : ” Las Vegas’ta çekim hakkında iyi bilgi/video arıyorum ” çok güzel. selam arkadaşlar paylaşımın vallaha billaha çok güzel, saolun , Emine – 419

  22. Tekirdağ merkezden ben doruk. Selamın aleyküm sayfan inanki çok güzel, saolun 02-08-2021 04:05:15

  23. Iğdır merkezden ben Emine. Slm sayfanız vallaha billaha hoşuma gitti, face de paylaştım 02-08-2021 04:11:57

  24. Erzincan merkezden ben banu. selam arkadaşlar web sitesi inanılmaz çok iyi, şukuladım 02-08-2021 04:12:12

  25. Bingöl merkezden ben ahmet. Selamlar sayfan inan ki hayran edici, linkedinde paylaştım 02-08-2021 06:17:50

  26. Bu konu : ” Las Vegas’ta çekim hakkında iyi bilgi/video arıyorum ” çok güzel. Selam herkese siteniz inan ki ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım , Emine – 322

  27. İzmir merkezden ben doruk. Selam sayfanız harbiden ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 08-08-2021 01:47:27

  28. selam arkadaşlar sayfan inanki hayran edici, sağolun

  29. Artvin dan kimler var. Las Vegas’ta çekim hakkında iyi bilgi/video arıyorum . Merhaba siteniz inanki çok iyi, saolun , – 203

  30. Amasya merkezden ben banu. Mrb web siten inan ki çok hoşuma gitti, teşekkürler 20-08-2021 02:41:23

  31. Merhaba herkese sayfan inan ki hayran edici, face de paylaştım

  32. Konya merkezden ben ali. Selamlar siteniz inanılmaz ilgi uyandırıcı, sağolun 23-08-2021 23:23:31

  33. elif yılmaz Reply

    Antalya merkezden ben elif yılmaz. Merhaba web sitesi ciddiyim hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum 26-08-2021 04:20:04

  34. Edirne dan kimler var. Las Vegas’ta çekim hakkında iyi bilgi/video arıyorum . Selamlar paylaşımın inanki hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum , doruk – 432

  35. Kocaeli merkezden ben doruk. Merhaba herkese web sitesi cidden ilgi uyandırıcı, tebrikler 01-09-2021 07:35:45

  36. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Las Vegas’ta çekim hakkında iyi bilgi/video arıyorum ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfa valla hayran edici, sosyal medyada paylaştım , elif yılmaz – 8

  37. Kahramanmaraş merkezden ben ziya. Selam sayfa süper ötesi güzel, sosyal medyada paylaştım 10-09-2021 07:44:25

  38. Antalya dan kimler var. Las Vegas’ta çekim hakkında iyi bilgi/video arıyorum . Selamlar web siteniz harbiden hayran edici, facebookta paylaştım , emin – 59

  39. Kahramanmaraş merkezden ben Emine. Merhaba web siten ciddiyim çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 19-09-2021 04:48:57

  40. Bu konu : ” Las Vegas’ta çekim hakkında iyi bilgi/video arıyorum ” çok güzel. Merhaba paylaşım vallaha billaha dikkat çekici, teraziye tıkladım , Emine – 278

Write A Comment