İtiraf ediyorum, hiç bir şey yok, ama sadece sahip olduğum bir düşünce.
Örneğin: ‘liderleriniz’ evde ve içeride kalın diyor – tersini yapın ve dışarı çıkın. Öte yandan dışarı çık derlerse içeride kalın. Bu insanların büyük olasılıkla alçak niyetleri var. Bu, hükümetin tüm seviyeleri için geçerlidir.
Bunun tersini yapmak genellikle daha iyi sonuç verir. Dikkatli olun ve nasıl hayatta kalacağınızı da bilin.
Selam herkese sayfanız süper ötesi hayran bıraktı, şukuladım
Giresun dan kimler var. ‘Liderlerinizin’ yapmanızı söylediklerinin tam tersini yapmak genellikle daha iyi sonuç verir. . selamun aleyküm paylaşımın inanılmaz hoşuma gitti, şukuladım , ali – 67
selamun aleyküm paylaşımınız yeminle çok hoşuma gitti, teşekkürler
Çorum merkezden ben ali. Selam paylaşımınız inanılmaz çok güzel, şukuladım 12-01-2021 07:21:06
Bu konu : ” ‘Liderlerinizin’ yapmanızı söylediklerinin tam tersini yapmak genellikle daha iyi sonuç verir. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşımın cidden iyi, sosyal medyada paylaştım , Emine – 93
selamun aleyküm web siten süper ötesi güzel, twitter da paylaştım
Kayseri merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar sayfa gerçekten mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 18-01-2021 08:23:21
Bu konu : ” ‘Liderlerinizin’ yapmanızı söylediklerinin tam tersini yapmak genellikle daha iyi sonuç verir. ” çok güzel. Selamlar paylaşımınız inan ki ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım , gaye – 31
Tekirdağ merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar paylaşımın vallaha hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 22-01-2021 22:18:14
Bu konu : ” ‘Liderlerinizin’ yapmanızı söylediklerinin tam tersini yapmak genellikle daha iyi sonuç verir. ” çok güzel. Merhaba paylaşım ciddiyim hayran edici, saolun , – 238
Bu konu : ” ‘Liderlerinizin’ yapmanızı söylediklerinin tam tersini yapmak genellikle daha iyi sonuç verir. ” çok güzel. Selam herkese web sitesi inan ki dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum , Aylin – 163
selam arkadaşlar siten harbiden mükemmel, tebrikler
Diyarbakır dan kimler var. ‘Liderlerinizin’ yapmanızı söylediklerinin tam tersini yapmak genellikle daha iyi sonuç verir. . selamun aleyküm sayfanız ciddiyim hayran bıraktı, facebookta paylaştım , doruk – 391
Kırklareli dan kimler var. ‘Liderlerinizin’ yapmanızı söylediklerinin tam tersini yapmak genellikle daha iyi sonuç verir. . Selamlar paylaşımın inanılmaz güzel, twitter da paylaştım , gaye – 106
Karabük dan kimler var. ‘Liderlerinizin’ yapmanızı söylediklerinin tam tersini yapmak genellikle daha iyi sonuç verir. . Slm web sitesi vallaha billaha çok hoşuma gitti, saolun , ahmet – 253