https://mobile.twitter.com/LLinWood
Herkesin bu tweetleri okuması gerekiyor. Lin Wood öldürülürse videoların yayınlanacağını iddia ediyor.
Bunu durdurmak için interneti kapatmak zorunda kalacaklar.
Hafta sonundan önce büyük bir yanlış bayrak bekleniyor.
Elit insanlara şantaj yaparak çocuklara silah zoruyla tecavüz ettirdiklerini, sonra da çocuğu öldürmeleri gerektiğini iddia ediyor. Boklar mahvoldu.
Neden biri bu iddiayı bu kadar aleni bir şekilde yapsın?
Kilis dan kimler var. Lin Wood . selam arkadaşlar sayfa harbiden güzel, sosyal medyada paylaştım , Aylin – 94
Kayseri merkezden ben Hasan. Slm paylaşımın gerçekten hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 04-01-2021 15:03:13
Bu konu : ” Lin Wood ” çok güzel. selamun aleyküm sayfa ciddiyim dikkat çekici, twitter da paylaştım , ahmet – 130
Bu konu : ” Lin Wood ” çok güzel. Selam siteniz gerçekten iyi, face de paylaştım , Hasan – 207
Bu konu : ” Lin Wood ” çok güzel. selam arkadaşlar siten vallaha dikkatimi çekti, tebrikler , Hasan – 399
Karabük dan kimler var. Lin Wood . selamun aleyküm sayfan inanılmaz hayran edici, tebrikler , memo – 45
Bu konu : ” Lin Wood ” çok güzel. Selamın aleyküm siteniz gerçekten dikkatimi çekti, teraziye tıkladım , Hasan – 407
Selamın aleyküm siteniz süper ötesi hoşuma gitti, teşekkürler
Elazığ dan kimler var. Lin Wood . Selamın aleyküm web sitesi gerçekten güzel, teşekkürler , mehmet – 269
Trabzon merkezden ben emin. Slm bu web sitesi gerçekten hayran edici, saolun 20-01-2021 09:19:12
Mrb bu web sitesi inanki güzel, twitter da paylaştım
Merhaba sayfa inanılmaz güzel, linkedinde paylaştım
Mardin dan kimler var. Lin Wood . selam arkadaşlar siten ciddiyim çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 102
merhaba arkadaşlar paylaşım yeminle çok güzel, sağolun
Bilecik merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm paylaşım vallaha çok güzel, facebookta paylaştım 23-02-2021 02:53:35