Sistematik ırkçılık yok ve beyaz ayrıcalık yok. Bununla birlikte, 1. dünya ayrıcalığı vardır ve 1. dünya Ülkesinde yaşayan herkes ayrıcalıklıdır ve dünyadaki çoğu insandan çok daha iyidir. üzücü olan kısım, genç nesillerin çoğunun bütün gün sadece sızlanıp şikayet etmeleri ve hiçbir iş yapmadan her şeyin kendilerine teslim edilmesini beklemeleri. Şu anda toplumumuzun üzücü hali bu. Belki kıçınızdan kalkın ve inşaat işçisi, çöpçü veya şehir temizlikçisi gibi basit bir iş bulun. Tüm bu işler rahat yaşamak için fazlasıyla para ödüyor ve dünya çapında milyarlarca insan böyle bir şey yapma fırsatı için ölüyor.
selam arkadaşlar siteniz harbiden hayran bıraktı, saolun
Tunceli merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm sayfa vallaha çok hoşuma gitti, teşekkürler 12-08-2020 01:50:16
Kocaeli merkezden ben Emine. selam arkadaşlar web siten gerçekten güzel, linkedinde paylaştım 13-08-2020 15:24:38
Rize merkezden ben banu. Selamlar siteniz yeminle dikkat çekici, teşekkürler 16-08-2020 23:13:14
Çorum merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese sayfan valla hoşuma gitti, tebrikler 22-08-2020 05:40:03
selamun aleyküm paylaşımınız harbiden çok güzel, twitter da paylaştım
Selam sayfanız inan ki çok iyi, face de paylaştım
Merhaba bu web sitesi vallaha billaha ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım
Adana merkezden ben ziya. Merhaba siteniz inanılmaz hayran bıraktı, tebrikler 08-09-2020 16:43:44
Samsun merkezden ben gaye. selamun aleyküm paylaşımınız vallaha billaha hoşuma gitti, tebrikler 17-09-2020 02:00:04
Rize merkezden ben gaye. Selamlar siten inan ki hayran bıraktı, tebrikler 18-09-2020 01:35:10
Yalova merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar web sitesi ciddiyim dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 24-09-2020 00:06:37
Merhaba herkese siten süper ötesi iyi, facebookta paylaştım
Selam herkese paylaşım inanılmaz çok iyi, saolun
Merhaba sayfan cidden çok güzel, sağolun
Elazığ merkezden ben elif yılmaz. Selamlar bu web sitesi valla güzel, twitter da paylaştım 07-10-2020 13:17:35
Merhaba herkese bu web sitesi ciddiyim çok güzel, twitter da paylaştım
Mrb paylaşımınız inan ki dikkat çekici, tebrikler
Şırnak merkezden ben Gürbüz. Selam web siteniz yeminle dikkatimi çekti, saolun 23-11-2020 22:46:04
Selam paylaşım valla hayran edici, twitter da paylaştım
Karaman merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar web siteniz cidden mükemmel, face de paylaştım 04-12-2020 22:59:57
Tokat dan kimler var. Liseden mezun olmak kadar basit bir şey yaparsanız, bir şantiyede genel işçi gibi basit bir işte çalışabilir ve bir ev satın almak ve yiyecek ve içeceklerle dolu dolu bir buzdolabına sahip olmak için yeterli para kazanabilirsiniz. Bu şımarık veletler için çok zor bu yüzden “tazminat” istiyorlar ve şikayet ediyorlar. . selamun aleyküm web siten inanki dikkat çekici, twitter da paylaştım , Gürbüz – 362
Bu konu : ” Liseden mezun olmak kadar basit bir şey yaparsanız, bir şantiyede genel işçi gibi basit bir işte çalışabilir ve bir ev satın almak ve yiyecek ve içeceklerle dolu dolu bir buzdolabına sahip olmak için yeterli para kazanabilirsiniz. Bu şımarık veletler için çok zor bu yüzden “tazminat” istiyorlar ve şikayet ediyorlar. ” çok güzel. Selam herkese sayfan inanılmaz dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum , Gürbüz – 310
Bursa dan kimler var. Liseden mezun olmak kadar basit bir şey yaparsanız, bir şantiyede genel işçi gibi basit bir işte çalışabilir ve bir ev satın almak ve yiyecek ve içeceklerle dolu dolu bir buzdolabına sahip olmak için yeterli para kazanabilirsiniz. Bu şımarık veletler için çok zor bu yüzden “tazminat” istiyorlar ve şikayet ediyorlar. . selam arkadaşlar siten harbiden dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım , hatice – 40
Nevşehir merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm siteniz valla mükemmel, facebookta paylaştım 09-12-2020 02:08:02
Muş merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar sayfa yeminle dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 11-12-2020 17:29:13
Sivas merkezden ben mehmet. Merhabalar sayfan harbiden iyi, teraziye tıkladım 11-12-2020 19:59:29
Mrb bu web sitesi inan ki güzel, facebookta paylaştım
Mersin merkezden ben memo. Selamın aleyküm sayfanız inanılmaz güzel, linkedinde paylaştım 15-12-2020 23:15:37
selam arkadaşlar siteniz ciddiyim hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum
Bu konu : ” Liseden mezun olmak kadar basit bir şey yaparsanız, bir şantiyede genel işçi gibi basit bir işte çalışabilir ve bir ev satın almak ve yiyecek ve içeceklerle dolu dolu bir buzdolabına sahip olmak için yeterli para kazanabilirsiniz. Bu şımarık veletler için çok zor bu yüzden “tazminat” istiyorlar ve şikayet ediyorlar. ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşım inanki dikkatimi çekti, teşekkürler , elif yılmaz – 52
Aksaray merkezden ben . Selam web sitesi inanılmaz ilgi uyandırıcı, saolun 24-12-2020 04:43:22
selamun aleyküm bu web sitesi inan ki dikkatimi çekti, teşekkürler
Gümüşhane merkezden ben banu. Selamlar paylaşımın yeminle ilgi uyandırıcı, şukuladım 01-01-2021 14:26:44
Bitlis dan kimler var. Liseden mezun olmak kadar basit bir şey yaparsanız, bir şantiyede genel işçi gibi basit bir işte çalışabilir ve bir ev satın almak ve yiyecek ve içeceklerle dolu dolu bir buzdolabına sahip olmak için yeterli para kazanabilirsiniz. Bu şımarık veletler için çok zor bu yüzden “tazminat” istiyorlar ve şikayet ediyorlar. . Selam herkese web siteniz valla çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım , emin – 222
Trabzon dan kimler var. Liseden mezun olmak kadar basit bir şey yaparsanız, bir şantiyede genel işçi gibi basit bir işte çalışabilir ve bir ev satın almak ve yiyecek ve içeceklerle dolu dolu bir buzdolabına sahip olmak için yeterli para kazanabilirsiniz. Bu şımarık veletler için çok zor bu yüzden “tazminat” istiyorlar ve şikayet ediyorlar. . Slm sayfa süper ötesi iyi, şukuladım , – 495
Selamın aleyküm siteniz inanılmaz hayran bıraktı, teşekkürler
Kastamonu merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar sayfan yeminle dikkat çekici, teşekkürler 19-01-2021 03:09:09
Bu konu : ” Liseden mezun olmak kadar basit bir şey yaparsanız, bir şantiyede genel işçi gibi basit bir işte çalışabilir ve bir ev satın almak ve yiyecek ve içeceklerle dolu dolu bir buzdolabına sahip olmak için yeterli para kazanabilirsiniz. Bu şımarık veletler için çok zor bu yüzden “tazminat” istiyorlar ve şikayet ediyorlar. ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşım gerçekten dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım , doruk – 420
Merhabalar web siteniz yeminle güzel, sağolun
Nevşehir dan kimler var. Liseden mezun olmak kadar basit bir şey yaparsanız, bir şantiyede genel işçi gibi basit bir işte çalışabilir ve bir ev satın almak ve yiyecek ve içeceklerle dolu dolu bir buzdolabına sahip olmak için yeterli para kazanabilirsiniz. Bu şımarık veletler için çok zor bu yüzden “tazminat” istiyorlar ve şikayet ediyorlar. . selamun aleyküm sayfanız vallaha billaha mükemmel, sosyal medyada paylaştım , Emine – 215
Malatya merkezden ben ali. Merhaba herkese paylaşımın yeminle hoşuma gitti, sağolun 28-01-2021 05:12:57
Slm siten harbiden ilgi uyandırıcı, şukuladım
Bu konu : ” Liseden mezun olmak kadar basit bir şey yaparsanız, bir şantiyede genel işçi gibi basit bir işte çalışabilir ve bir ev satın almak ve yiyecek ve içeceklerle dolu dolu bir buzdolabına sahip olmak için yeterli para kazanabilirsiniz. Bu şımarık veletler için çok zor bu yüzden “tazminat” istiyorlar ve şikayet ediyorlar. ” çok güzel. Selamın aleyküm siten ciddiyim güzel, saolun , ali – 467
Bu konu : ” Liseden mezun olmak kadar basit bir şey yaparsanız, bir şantiyede genel işçi gibi basit bir işte çalışabilir ve bir ev satın almak ve yiyecek ve içeceklerle dolu dolu bir buzdolabına sahip olmak için yeterli para kazanabilirsiniz. Bu şımarık veletler için çok zor bu yüzden “tazminat” istiyorlar ve şikayet ediyorlar. ” çok güzel. Selam herkese sayfa valla dikkatimi çekti, şukuladım , ali – 394