İnternete ya da haberlere bakarsanız, COVID yüzünden korkan, başkalarını o kadar endişeli olmadıkları için utandıran insanlardan başka bir şey duymazsınız. Medya bu şekilde tıklanır ve faturaları öder. Endişeli olmadığınız için yalnız olduğunuzu düşünebilirsiniz, ancak medyanın dünyası ve sahadaki gerçeklik çok farklı.
Bugünden bir akedot: Facebook’taki topluluk grubumuzdan biri, Cadılar Bayramı için mahalle planlarının ne olduğunu sordu. Düzinelerce yorumun hepsi her zamanki gibi işle ilgili. Çocuklar şeker mi şaka mı yapacaklar ve ebeveynler şeker dağıtacak. Ancak haberlerde Cadılar Bayramı ile ilgili bir hikaye görürseniz, insanların bunun ne kadar tehlikeli olduğunu düşündükleri konusunda “olurlar / yapmazlar” histerisi olur.
İnsanları çevrimdışı olmaya ve medyadan çıkmaya ve gerçek insanlarla konuşmaya teşvik ediyorum. Çevrimiçi çalışıyorum, bu yüzden burada olmak zorundayım, ancak ara sıra sirkten makul bir şekilde ayrılıp kaçabilenleri sık sık kıskanıyorum.
Selamlar sayfan gerçekten çok iyi, facebookta paylaştım
Osmaniye merkezden ben Hasan. Selamın aleyküm paylaşımınız süper ötesi hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 13-10-2020 22:05:32
Sivas dan kimler var. Medya, herkesin korku içinde yaşadığına inanmamızı istiyor. Gerçeği istiyorsanız gerçek insanlarla konuşun. . Slm siten vallaha billaha çok güzel, facebookta paylaştım , mehmet – 334
Bayburt merkezden ben memo. selamun aleyküm sayfanız süper ötesi dikkatimi çekti, sağolun 13-10-2020 22:05:58
selam arkadaşlar sayfanız valla güzel, şukuladım
Eskişehir merkezden ben hatice. Merhabalar sayfan harbiden güzel, facebookta paylaştım 14-10-2020 18:53:22
Bu konu : ” Medya, herkesin korku içinde yaşadığına inanmamızı istiyor. Gerçeği istiyorsanız gerçek insanlarla konuşun. ” çok güzel. Mrb paylaşımın harbiden iyi, teraziye tıkladım , memo – 386
Slm bu web sitesi inanki çok hoşuma gitti, tebrikler
Merhaba sayfanız süper ötesi çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım
Erzincan merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar siten inan ki iyi, şukuladım 14-10-2020 21:12:46
Amasya merkezden ben hatice. Merhabalar bu web sitesi vallaha billaha dikkatimi çekti, sağolun 14-10-2020 22:03:59
selam arkadaşlar web siteniz inanılmaz dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum
Nevşehir dan kimler var. Medya, herkesin korku içinde yaşadığına inanmamızı istiyor. Gerçeği istiyorsanız gerçek insanlarla konuşun. . Merhabalar siten gerçekten hayran bıraktı, facebookta paylaştım , Hasan – 392
Bu konu : ” Medya, herkesin korku içinde yaşadığına inanmamızı istiyor. Gerçeği istiyorsanız gerçek insanlarla konuşun. ” çok güzel. Selamlar sayfa harbiden çok iyi, teşekkürler , hatice – 412
selamun aleyküm paylaşımın harbiden hayran edici, twitter da paylaştım
Merhaba herkese sayfanız inanılmaz çok iyi, sosyal medyada paylaştım
Kütahya dan kimler var. Medya, herkesin korku içinde yaşadığına inanmamızı istiyor. Gerçeği istiyorsanız gerçek insanlarla konuşun. . Selamlar bu web sitesi vallaha billaha çok iyi, facebookta paylaştım , Aylin – 5
Merhaba web siten vallaha dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım
Bu konu : ” Medya, herkesin korku içinde yaşadığına inanmamızı istiyor. Gerçeği istiyorsanız gerçek insanlarla konuşun. ” çok güzel. Selam herkese paylaşımın inanılmaz çok hoşuma gitti, tebrikler , Gürbüz – 8
Merhabalar siteniz inanki mükemmel, şukuladım
selam arkadaşlar sayfan yeminle çok güzel, teşekkürler
Bu konu : ” Medya, herkesin korku içinde yaşadığına inanmamızı istiyor. Gerçeği istiyorsanız gerçek insanlarla konuşun. ” çok güzel. Selam herkese web siteniz inanılmaz çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , gaye – 358
Ardahan dan kimler var. Medya, herkesin korku içinde yaşadığına inanmamızı istiyor. Gerçeği istiyorsanız gerçek insanlarla konuşun. . Merhabalar bu web sitesi süper ötesi çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , gaye – 258
Balıkesir dan kimler var. Medya, herkesin korku içinde yaşadığına inanmamızı istiyor. Gerçeği istiyorsanız gerçek insanlarla konuşun. . selamun aleyküm sayfan valla çok güzel, sağolun , ali – 253
Tunceli merkezden ben ali. selamun aleyküm web siten inan ki çok hoşuma gitti, teşekkürler 12-11-2020 22:55:22
Batman merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese sayfan vallaha hoşuma gitti, facebookta paylaştım 13-11-2020 18:35:43
Bu konu : ” Medya, herkesin korku içinde yaşadığına inanmamızı istiyor. Gerçeği istiyorsanız gerçek insanlarla konuşun. ” çok güzel. selam arkadaşlar web siten vallaha çok iyi, tebrikler , ali – 168
Tunceli dan kimler var. Medya, herkesin korku içinde yaşadığına inanmamızı istiyor. Gerçeği istiyorsanız gerçek insanlarla konuşun. . Selamın aleyküm bu web sitesi inanılmaz hoşuma gitti, saolun , gaye – 137
Slm siteniz gerçekten mükemmel, tebrikler
Sinop dan kimler var. Medya, herkesin korku içinde yaşadığına inanmamızı istiyor. Gerçeği istiyorsanız gerçek insanlarla konuşun. . Slm bu web sitesi inanılmaz hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , mehmet – 105
Bu konu : ” Medya, herkesin korku içinde yaşadığına inanmamızı istiyor. Gerçeği istiyorsanız gerçek insanlarla konuşun. ” çok güzel. Selam bu web sitesi inanki çok hoşuma gitti, face de paylaştım , hatice – 34
Bu konu : ” Medya, herkesin korku içinde yaşadığına inanmamızı istiyor. Gerçeği istiyorsanız gerçek insanlarla konuşun. ” çok güzel. Mrb sayfan vallaha çok iyi, tebrikler , Hasan – 53
Bayburt dan kimler var. Medya, herkesin korku içinde yaşadığına inanmamızı istiyor. Gerçeği istiyorsanız gerçek insanlarla konuşun. . Merhabalar web siteniz ciddiyim iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , mehmet – 465
Kütahya dan kimler var. Medya, herkesin korku içinde yaşadığına inanmamızı istiyor. Gerçeği istiyorsanız gerçek insanlarla konuşun. . Selamın aleyküm web siteniz valla mükemmel, tebrikler , – 5
Karabük dan kimler var. Medya, herkesin korku içinde yaşadığına inanmamızı istiyor. Gerçeği istiyorsanız gerçek insanlarla konuşun. . selamun aleyküm siten harbiden çok iyi, facebookta paylaştım , Hasan – 419
Bu konu : ” Medya, herkesin korku içinde yaşadığına inanmamızı istiyor. Gerçeği istiyorsanız gerçek insanlarla konuşun. ” çok güzel. Merhaba web siteniz cidden çok iyi, teraziye tıkladım , Aylin – 473
Diyarbakır dan kimler var. Medya, herkesin korku içinde yaşadığına inanmamızı istiyor. Gerçeği istiyorsanız gerçek insanlarla konuşun. . selamun aleyküm paylaşım valla iyi, şukuladım , gaye – 255
Aydın dan kimler var. Medya, herkesin korku içinde yaşadığına inanmamızı istiyor. Gerçeği istiyorsanız gerçek insanlarla konuşun. . Selamın aleyküm bu web sitesi inanılmaz çok iyi, face de paylaştım , mehmet – 245
Bu konu : ” Medya, herkesin korku içinde yaşadığına inanmamızı istiyor. Gerçeği istiyorsanız gerçek insanlarla konuşun. ” çok güzel. Selam bu web sitesi yeminle hoşuma gitti, saolun , mehmet – 236
Gaziantep dan kimler var. Medya, herkesin korku içinde yaşadığına inanmamızı istiyor. Gerçeği istiyorsanız gerçek insanlarla konuşun. . Selam paylaşım cidden hayran bıraktı, tebrikler , Hasan – 129
Bu konu : ” Medya, herkesin korku içinde yaşadığına inanmamızı istiyor. Gerçeği istiyorsanız gerçek insanlarla konuşun. ” çok güzel. Mrb sayfanız valla çok iyi, teşekkürler , ali – 475
Erzurum merkezden ben ziya. selamun aleyküm paylaşım valla iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 16-01-2021 18:38:51
Bu konu : ” Medya, herkesin korku içinde yaşadığına inanmamızı istiyor. Gerçeği istiyorsanız gerçek insanlarla konuşun. ” çok güzel. Merhaba paylaşım inanılmaz hayran bıraktı, facebookta paylaştım , Hasan – 138
Bu konu : ” Medya, herkesin korku içinde yaşadığına inanmamızı istiyor. Gerçeği istiyorsanız gerçek insanlarla konuşun. ” çok güzel. Selam herkese paylaşımın gerçekten hayran bıraktı, teraziye tıkladım , banu – 76
Kars merkezden ben emin. merhaba arkadaşlar siten harbiden dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 01-02-2021 03:10:38
Niğde merkezden ben ziya. Selam herkese web siteniz süper ötesi hayran bıraktı, şukuladım 10-02-2021 17:56:33
Slm sayfa cidden iyi, saolun
Merhaba paylaşım cidden çok güzel, tebrikler
Sakarya dan kimler var. Medya, herkesin korku içinde yaşadığına inanmamızı istiyor. Gerçeği istiyorsanız gerçek insanlarla konuşun. . Merhaba herkese paylaşımın ciddiyim mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum , ziya – 359