Trump, düşmanlarına zarar verecek kanıtları nasıl serbest bırakacağıyla övünmeye devam ediyor.
Bu kanıta sahip olsa bile: MSM, kanıta herhangi bir haber vermeyerek onu kapatabilir.
… keşke bir …. wiki olsaydı … önemli haberleri halka sunmaya adanmış bir kuruluş tarafından yönetilirdi. Keşke bize sızdırılan bilgileri getirmek için güvenliğini ve özgürlüğünü feda etmeye istekli biri olsalardı …
… Yeeteth_thy_baby tarafından gönderildi
[comments]
Slm siteniz ciddiyim dikkat çekici, şukuladım
Samsun dan kimler var. Medya muhalif sesleri susturdu – ve Trump suç ortağıydı . Mrb sayfan inanki hayran bıraktı, twitter da paylaştım , Gürbüz – 205
Selam herkese sayfa cidden dikkatimi çekti, şukuladım
Balıkesir dan kimler var. Medya muhalif sesleri susturdu – ve Trump suç ortağıydı . Selamın aleyküm paylaşım harbiden dikkat çekici, teraziye tıkladım , ahmet – 495
Gaziantep merkezden ben . Merhaba sayfan inan ki çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 16-01-2021 21:48:34
Bu konu : ” Medya muhalif sesleri susturdu – ve Trump suç ortağıydı ” çok güzel. Selam paylaşımın gerçekten çok iyi, sosyal medyada paylaştım , ali – 418
Kocaeli dan kimler var. Medya muhalif sesleri susturdu – ve Trump suç ortağıydı . Selamlar siten inanılmaz hayran bıraktı, saolun , Emine – 410
Mardin merkezden ben emin. Selamlar web siten valla iyi, saolun 18-01-2021 04:16:36
Niğde dan kimler var. Medya muhalif sesleri susturdu – ve Trump suç ortağıydı . selamun aleyküm web siteniz süper ötesi çok güzel, twitter da paylaştım , – 359
Bu konu : ” Medya muhalif sesleri susturdu – ve Trump suç ortağıydı ” çok güzel. Merhabalar web siteniz vallaha billaha dikkatimi çekti, sağolun , hatice – 113
Bu konu : ” Medya muhalif sesleri susturdu – ve Trump suç ortağıydı ” çok güzel. Selamlar sayfa inan ki çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , Gürbüz – 347
Bu konu : ” Medya muhalif sesleri susturdu – ve Trump suç ortağıydı ” çok güzel. Selam herkese bu web sitesi vallaha hayran edici, teşekkürler , Emine – 342
Bu konu : ” Medya muhalif sesleri susturdu – ve Trump suç ortağıydı ” çok güzel. Selamlar sayfa inanılmaz mükemmel, twitter da paylaştım , Hasan – 367
Diyarbakır merkezden ben ahmet. selamun aleyküm siteniz inanılmaz çok hoşuma gitti, tebrikler 28-01-2021 16:06:46
Siirt dan kimler var. Medya muhalif sesleri susturdu – ve Trump suç ortağıydı . Merhaba herkese web siten vallaha billaha güzel, teşekkürler , ziya – 71
Merhaba siten gerçekten ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum