SS: Sağlıklı insanların çoğu için o kadar tehlikeli OLMAYAN bir virüs için deneysel bir aşı yaptırmak için neden bu kadar zorlu bir baskı var?
Gerçek olduğumda tamamen güvenli olduğunu iddia ediyorlar – kimse uzun vadeli etkilerini bilmiyor.
… KatSpray tarafından gönderildi
[comments]
14 Comments
Slm sayfanız gerçekten hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
Adıyaman dan kimler var. Medyanın ve hükümetin herkesi deneysel bir aşı yaptırması için ne kadar zorladığından başka kimse ürktü mü? . Selam herkese paylaşımınız vallaha billaha hoşuma gitti, sağolun , ali – 53
Merhabalar siteniz ciddiyim ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım
Bu konu : ” Medyanın ve hükümetin herkesi deneysel bir aşı yaptırması için ne kadar zorladığından başka kimse ürktü mü? ” çok güzel. Mrb bu web sitesi valla hayran bıraktı, şukuladım , Emine – 472
Tekirdağ dan kimler var. Medyanın ve hükümetin herkesi deneysel bir aşı yaptırması için ne kadar zorladığından başka kimse ürktü mü? . Selamlar web sitesi inan ki çok iyi, facebookta paylaştım , banu – 172
Merhabalar paylaşım ciddiyim hoşuma gitti, saolun
Mrb web siteniz inan ki çok hoşuma gitti, saolun
Selamın aleyküm sayfanız cidden dikkatimi çekti, facebookta paylaştım
Bu konu : ” Medyanın ve hükümetin herkesi deneysel bir aşı yaptırması için ne kadar zorladığından başka kimse ürktü mü? ” çok güzel. Slm paylaşımın inan ki hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , Gürbüz – 428
Slm siten vallaha çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
Çankırı dan kimler var. Medyanın ve hükümetin herkesi deneysel bir aşı yaptırması için ne kadar zorladığından başka kimse ürktü mü? . Selamın aleyküm paylaşımın valla mükemmel, linkedinde paylaştım , memo – 482
Selamın aleyküm paylaşımınız cidden ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım
Batman dan kimler var. Medyanın ve hükümetin herkesi deneysel bir aşı yaptırması için ne kadar zorladığından başka kimse ürktü mü? . selamun aleyküm web siten vallaha billaha çok güzel, sosyal medyada paylaştım , ali – 305
Aksaray dan kimler var. Medyanın ve hükümetin herkesi deneysel bir aşı yaptırması için ne kadar zorladığından başka kimse ürktü mü? . Selam web siten süper ötesi dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , hatice – 209