Şikago’nun hemen yanında bir banliyöde yaşıyorum ve son zamanlarda çok sayıda helikopter uçuyor, bugün 8 civarı demek istiyorum. Helikopterler belki bir vesileyle birini arıyorlarsa buradan hiç geçmiyorlar ama bölgede bir süre dolanacaklar, bu helikopterler olası askeri helikopterlerle 3 gün boyunca geçecekler. Düşünceler?

gönderen … david23_0
[comments]

Author

31 Comments

  1. Bu konu : ” Merak ediyorum neler oluyor ” çok güzel. Selamın aleyküm siten vallaha billaha iyi, linkedinde paylaştım , Aylin – 73

  2. Selam herkese sayfanız ciddiyim hayran edici, teşekkürler

  3. Gürbüz Reply

    Selam herkese web siteniz süper ötesi çok güzel, twitter da paylaştım

  4. elif yılmaz Reply

    Bayburt dan kimler var. Merak ediyorum neler oluyor . selamun aleyküm bu web sitesi inanılmaz çok iyi, saolun , elif yılmaz – 407

  5. Artvin merkezden ben doruk. selam arkadaşlar paylaşımınız vallaha billaha çok güzel, twitter da paylaştım 19-02-2021 19:55:05

  6. Mersin merkezden ben gaye. Selam web siteniz cidden çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 02-03-2021 17:15:58

  7. Merhaba paylaşımınız ciddiyim çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım

  8. Bu konu : ” Merak ediyorum neler oluyor ” çok güzel. Selam herkese web sitesi inanki hayran bıraktı, face de paylaştım , memo – 290

  9. Bu konu : ” Merak ediyorum neler oluyor ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfanız vallaha billaha dikkat çekici, twitter da paylaştım , – 181

  10. Selam herkese sayfa harbiden dikkatimi çekti, sağolun

  11. Kırşehir merkezden ben memo. Selam paylaşım inanılmaz hayran bıraktı, tebrikler 04-04-2021 03:38:49

  12. Karaman dan kimler var. Merak ediyorum neler oluyor . merhaba arkadaşlar web sitesi inan ki hayran bıraktı, teşekkürler , ali – 374

  13. Bu konu : ” Merak ediyorum neler oluyor ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfanız vallaha güzel, facebookta paylaştım , – 295

  14. Bu konu : ” Merak ediyorum neler oluyor ” çok güzel. Mrb sayfa süper ötesi güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , gaye – 291

  15. Bu konu : ” Merak ediyorum neler oluyor ” çok güzel. Selam siteniz inan ki çok hoşuma gitti, saolun , – 406

  16. Gürbüz Reply

    Slm web siten harbiden iyi, sosyal medyada paylaştım

  17. Tunceli merkezden ben emin. Selamlar sayfanız cidden iyi, tebrikler 07-05-2021 04:06:39

  18. Tekirdağ dan kimler var. Merak ediyorum neler oluyor . Mrb sayfa vallaha billaha iyi, sağolun , Hasan – 440

  19. Eskişehir merkezden ben Aylin. Selamlar web siteniz vallaha billaha hayran edici, sağolun 01-06-2021 02:41:30

  20. Bu konu : ” Merak ediyorum neler oluyor ” çok güzel. selam arkadaşlar web siten süper ötesi hoşuma gitti, teraziye tıkladım , ahmet – 323

  21. Iğdır merkezden ben Aylin. Merhabalar web siteniz cidden çok iyi, saolun 09-06-2021 18:54:53

  22. Batman dan kimler var. Merak ediyorum neler oluyor . Mrb web siteniz inanki hayran edici, sosyal medyada paylaştım , Emine – 87

  23. Bu konu : ” Merak ediyorum neler oluyor ” çok güzel. Selam herkese web siteniz valla çok hoşuma gitti, şukuladım , ali – 482

  24. Hakkari dan kimler var. Merak ediyorum neler oluyor . Merhaba bu web sitesi cidden hayran bıraktı, twitter da paylaştım , doruk – 109

  25. Kırşehir merkezden ben . Merhaba sayfa vallaha ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 03-07-2021 17:45:03

  26. Bu konu : ” Merak ediyorum neler oluyor ” çok güzel. selam arkadaşlar paylaşımınız yeminle güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , doruk – 17

  27. Sinop merkezden ben ali. Slm bu web sitesi gerçekten güzel, sosyal medyada paylaştım 15-07-2021 13:13:18

  28. Rize dan kimler var. Merak ediyorum neler oluyor . Merhaba siten inanılmaz dikkatimi çekti, facebookta paylaştım , Emine – 76

  29. Şanlıurfa dan kimler var. Merak ediyorum neler oluyor . Merhabalar web sitesi cidden çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım , ali – 126

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link