Kategoriler
Genel

Merhaba, içinde bulunduğumuz durumla ilgili çok ‘görsel’ bir belgesel yapmayı düşünüyorum ve tüm yardımınıza ihtiyacım var.

SS: Kendi ‘Zeitgeist’ tarzı belgeselimi yapmayı düşünüyorum, çok nokta birleştirerek ve şok edici anlarla dolu sahneler oluşturarak toplumumuzun gerçek durumunu tam olarak göstererek, İngilizce / İspanyolca (İngilizce seslendirme sırasında) , İspanyolca altyazılı ve viceversa), bu nedenle, sizin yardımınıza ihtiyacım var çocuklar, henüz başlamadım ama yapılacak ilk şey çok DOĞRULANMIŞ bilgi toplamak, bu gibi mesajlar hakkında konuşmak örneğin: https: // www .reddit.com / r / komplo / yorum / garhyi / a_bunch_of_coincidental_things_ive_learnt_out /

Tabii ki tüm kaynakları koyacağım, ancak en iyi örnekler yukarıda gösterilene benzer, noktaları göstererek ve aralarında bağlantı kurarak, daha iyi ve daha hızlı bir açıklama için onları görselleştireceğim. Ayrıntılara girmeyeceğim, ancak bunun iyi bir fikir olacağını düşünmek isteyen ve katkıda bulunmak isteyen lütfen bana bulduğunuz tüm yayınları veya bilgi yığınlarını PM, ayrıca doğrulandıklarından emin olmanızı ve sadece bir komplo web sitesi değil, şilelerin bize karşı döneceği bir komplo web sitesi değil, çünkü onlar sadece komplo web siteleri (umarım ne demek istediğimi biliyorsun).

Teşekkür ederim.

“Merhaba, içinde bulunduğumuz durumla ilgili çok ‘görsel’ bir belgesel yapmayı düşünüyorum ve tüm yardımınıza ihtiyacım var.” için 62 yanıt

Gümüşhane merkezden ben Gürbüz. Mrb paylaşımınız valla çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 30-04-2020 22:25:41

Sivas merkezden ben Aylin. Merhaba herkese web siteniz ciddiyim hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 01-05-2020 02:48:01

Bursa merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm siteniz inanki hayran bıraktı, face de paylaştım 10-05-2020 12:34:45

Ardahan merkezden ben Gürbüz. Selam herkese paylaşımın süper ötesi mükemmel, twitter da paylaştım 10-05-2020 19:34:58

Amasya merkezden ben doruk. Merhaba web siteniz valla dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 12-05-2020 12:32:02

Edirne merkezden ben ziya. Merhaba herkese web siten süper ötesi mükemmel, sağolun 14-05-2020 08:18:11

Iğdır merkezden ben ali. selam arkadaşlar web siten vallaha billaha mükemmel, sosyal medyada paylaştım 14-05-2020 10:08:52

Iğdır merkezden ben gaye. selamun aleyküm web siteniz ciddiyim çok güzel, sağolun 14-05-2020 10:09:10

Iğdır merkezden ben gaye. Selamlar paylaşımınız ciddiyim hoşuma gitti, teraziye tıkladım 14-05-2020 10:09:14

Kahramanmaraş merkezden ben Aylin. Slm bu web sitesi süper ötesi çok iyi, twitter da paylaştım 14-05-2020 10:09:19

Düzce merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar web siteniz cidden ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 17-05-2020 02:00:41

Şanlıurfa merkezden ben Aylin. Selamlar web siten harbiden hoşuma gitti, teraziye tıkladım 18-05-2020 18:29:41

Ankara merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar bu web sitesi inanılmaz çok güzel, facebookta paylaştım 19-05-2020 12:52:40

Niğde merkezden ben doruk. Merhaba herkese siteniz cidden iyi, linkedinde paylaştım 04-06-2020 17:02:31

Çanakkale merkezden ben Aylin. Mrb web sitesi süper ötesi çok hoşuma gitti, sağolun 12-06-2020 15:08:21

Karabük merkezden ben ali. selam arkadaşlar web siteniz yeminle dikkat çekici, teraziye tıkladım 28-06-2020 14:38:43

Bolu merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar bu web sitesi vallaha mükemmel, teraziye tıkladım 02-07-2020 15:19:26

İzmir merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar siten vallaha billaha dikkat çekici, face de paylaştım 13-07-2020 11:40:05

Gümüşhane merkezden ben banu. Merhabalar web siten cidden hoşuma gitti, teşekkürler 16-07-2020 18:03:09

Edirne merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar paylaşım süper ötesi çok iyi, twitter da paylaştım 25-07-2020 09:35:44

İzmir merkezden ben ziya. Merhabalar sayfanız inanki çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 10-08-2020 10:50:26

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir