En radikal protesto, “onların” teknolojisini kullanmayı bırakmak ve kendi yolumuzu bulmaktır. Bu forum kendini aşabilir ve gerçek analog (gör – duy – söyle – yaz – posta) ağlar yaratabilir mi? Kartpostallar, kağıt üzerindeki resimler ve materyal ve zihinsel alışverişin reddi mi? Kendi yaratımımızı yıkabilir miyiz: Bilgisayarlar.
gönderen … torkarl
[comments]
Merhaba bu web sitesi ciddiyim mükemmel, sağolun
Selam herkese sayfanız vallaha çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım
Bu konu : ” [META] Açıkça görülüyor ki, Dijital Teknolojinin Bizi Daha İyi Veya Daha Akıllı Hale Getirmesi Gerekmiyor. Bizi Tanımak Orada. ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşımınız inanki güzel, face de paylaştım , Aylin – 121
Tokat dan kimler var. [META] Açıkça görülüyor ki, Dijital Teknolojinin Bizi Daha İyi Veya Daha Akıllı Hale Getirmesi Gerekmiyor. Bizi Tanımak Orada. . Selamlar sayfan inanki dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum , emin – 215
Aydın merkezden ben ali. Merhaba paylaşımın süper ötesi mükemmel, sağolun 21-01-2021 13:34:31
Kahramanmaraş merkezden ben hatice. selam arkadaşlar web siten gerçekten hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 27-01-2021 02:48:52
İstanbul dan kimler var. [META] Açıkça görülüyor ki, Dijital Teknolojinin Bizi Daha İyi Veya Daha Akıllı Hale Getirmesi Gerekmiyor. Bizi Tanımak Orada. . Merhabalar web siten gerçekten dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , ali – 458
Bu konu : ” [META] Açıkça görülüyor ki, Dijital Teknolojinin Bizi Daha İyi Veya Daha Akıllı Hale Getirmesi Gerekmiyor. Bizi Tanımak Orada. ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşımın valla dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım , doruk – 388
Muğla dan kimler var. [META] Açıkça görülüyor ki, Dijital Teknolojinin Bizi Daha İyi Veya Daha Akıllı Hale Getirmesi Gerekmiyor. Bizi Tanımak Orada. . Selam herkese web siteniz yeminle iyi, saolun , hatice – 98
Tunceli dan kimler var. [META] Açıkça görülüyor ki, Dijital Teknolojinin Bizi Daha İyi Veya Daha Akıllı Hale Getirmesi Gerekmiyor. Bizi Tanımak Orada. . merhaba arkadaşlar web sitesi süper ötesi hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım , Hasan – 207
Bu konu : ” [META] Açıkça görülüyor ki, Dijital Teknolojinin Bizi Daha İyi Veya Daha Akıllı Hale Getirmesi Gerekmiyor. Bizi Tanımak Orada. ” çok güzel. Selam herkese siteniz vallaha billaha dikkat çekici, şukuladım , – 82
Ağrı merkezden ben . Merhaba bu web sitesi inanılmaz hayran bıraktı, face de paylaştım 12-02-2021 01:54:39
Bu konu : ” [META] Açıkça görülüyor ki, Dijital Teknolojinin Bizi Daha İyi Veya Daha Akıllı Hale Getirmesi Gerekmiyor. Bizi Tanımak Orada. ” çok güzel. selam arkadaşlar siten yeminle dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum , hatice – 185
Malatya merkezden ben Emine. Slm sayfanız vallaha dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 20-02-2021 08:24:56
Kırıkkale dan kimler var. [META] Açıkça görülüyor ki, Dijital Teknolojinin Bizi Daha İyi Veya Daha Akıllı Hale Getirmesi Gerekmiyor. Bizi Tanımak Orada. . Merhabalar sayfa harbiden güzel, şukuladım , ahmet – 187
Adana dan kimler var. [META] Açıkça görülüyor ki, Dijital Teknolojinin Bizi Daha İyi Veya Daha Akıllı Hale Getirmesi Gerekmiyor. Bizi Tanımak Orada. . selam arkadaşlar sayfa gerçekten dikkatimi çekti, face de paylaştım , ali – 242