[Meta] Okumada nasıl daha iyi olabilirim? Vikipedi’de bile çok ezoterik bilgi var. Ama bu yorgun hissi hissetmeden veya odağı kaybetmeden birkaç paragraftan fazlasını okuyamıyorum.

Neredeyse internet ve televizyon bazılarımızı bu şekilde koşullandırmış gibi hissediyorum. Ama biliyorum ki beynimi okumada daha iyi olacak şekilde eğitebiliyorum ve kısa dikkat sürem için bir mazeret yok. Kaçırdığım bir şey bir bilgisayara sahip olmak. Bir bilgisayarda, birden çok sekmenin açık olması, not alması ve düşüncelerimi düzenlemesinin daha kolay olduğunu düşündüm. Bunu cep telefonunda çok daha zor buluyorum.

Meta gönderi için üzgünüm. Vikipedi hakkında bazı şeyleri araştırmaya çalışıyordum (pro ipucu: sayfaların düzenleme geçmişini kontrol etmek için ne tür bilgilerin ele alındığını görmek için) ve her zaman sonunda bunalmış hissediyorum çünkü okumak istediğim birden fazla makale buluyorum. Bilgileri iyi filtrelemediğimi hissetmeye başladım ve makalelerin çok fazla yararsız kısmını okuyorum.

“[Meta] Okumada nasıl daha iyi olabilirim? Vikipedi’de bile çok ezoterik bilgi var. Ama bu yorgun hissi hissetmeden veya odağı kaybetmeden birkaç paragraftan fazlasını okuyamıyorum.” üzerine 84 yorum

  1. Çankırı merkezden ben ali. selam arkadaşlar paylaşımın gerçekten çok güzel, teşekkürler 19-05-2020 16:53:30

    Cevapla
  2. Karabük merkezden ben Gürbüz. Selamlar web siteniz cidden çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 21-05-2020 21:37:35

    Cevapla
  3. Mersin merkezden ben Emine. Selamlar paylaşımın ciddiyim dikkatimi çekti, face de paylaştım 22-05-2020 01:50:12

    Cevapla
  4. Bilecik merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar web siteniz inanılmaz hoşuma gitti, teşekkürler 31-05-2020 11:51:34

    Cevapla
  5. Karaman merkezden ben ziya. Selam paylaşımın yeminle çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 20-06-2020 03:41:23

    Cevapla
  6. Samsun merkezden ben Emine. selamun aleyküm bu web sitesi süper ötesi hayran bıraktı, facebookta paylaştım 21-06-2020 10:06:40

    Cevapla
  7. Bayburt merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm bu web sitesi yeminle hayran bıraktı, facebookta paylaştım 30-06-2020 21:10:43

    Cevapla
  8. Kırşehir merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar sayfa inan ki çok iyi, saolun 01-07-2020 05:47:37

    Cevapla
  9. Amasya merkezden ben Emine. selam arkadaşlar paylaşımınız süper ötesi hayran edici, sağolun 14-07-2020 22:31:03

    Cevapla
  10. Sakarya merkezden ben ziya. Merhaba bu web sitesi süper ötesi iyi, sosyal medyada paylaştım 14-07-2020 23:09:01

    Cevapla
  11. Kastamonu merkezden ben mehmet. Mrb sayfan inanki çok güzel, sosyal medyada paylaştım 17-07-2020 08:59:27

    Cevapla
  12. Balıkesir merkezden ben ali. Merhabalar sayfanız gerçekten mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 18-07-2020 14:36:43

    Cevapla
  13. Malatya merkezden ben ziya. selamun aleyküm paylaşım cidden dikkat çekici, twitter da paylaştım 31-07-2020 04:50:44

    Cevapla
  14. Yalova merkezden ben gaye. selam arkadaşlar paylaşımınız cidden ilgi uyandırıcı, şukuladım 02-08-2020 17:41:31

    Cevapla
  15. Mardin merkezden ben ahmet. Selam herkese web siten cidden çok güzel, sosyal medyada paylaştım 21-08-2020 18:13:34

    Cevapla
  16. Adıyaman merkezden ben Emine. Merhabalar web sitesi inanılmaz hayran bıraktı, facebookta paylaştım 04-09-2020 03:27:53

    Cevapla
  17. Amasya merkezden ben banu. Slm web sitesi süper ötesi dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 09-09-2020 13:22:49

    Cevapla
  18. Düzce merkezden ben mehmet. Mrb web siten ciddiyim dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 15-10-2020 23:18:59

    Cevapla
  19. Aksaray dan kimler var. [Meta] Okumada nasıl daha iyi olabilirim? Vikipedi’de bile çok ezoterik bilgi var. Ama bu yorgun hissi hissetmeden veya odağı kaybetmeden birkaç paragraftan fazlasını okuyamıyorum. . selam arkadaşlar web siten harbiden çok güzel, şukuladım , – 242

    Cevapla
  20. Çanakkale dan kimler var. [Meta] Okumada nasıl daha iyi olabilirim? Vikipedi’de bile çok ezoterik bilgi var. Ama bu yorgun hissi hissetmeden veya odağı kaybetmeden birkaç paragraftan fazlasını okuyamıyorum. . selam arkadaşlar paylaşımınız gerçekten hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , doruk – 85

    Cevapla
  21. Kırklareli merkezden ben banu. Slm web sitesi yeminle hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 09-11-2020 01:04:00

    Cevapla
  22. Ankara dan kimler var. [Meta] Okumada nasıl daha iyi olabilirim? Vikipedi’de bile çok ezoterik bilgi var. Ama bu yorgun hissi hissetmeden veya odağı kaybetmeden birkaç paragraftan fazlasını okuyamıyorum. . Selamlar web siten vallaha güzel, teşekkürler , emin – 500

    Cevapla
  23. Erzincan merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar sayfa harbiden dikkat çekici, face de paylaştım 18-11-2020 23:00:09

    Cevapla
  24. Tekirdağ dan kimler var. [Meta] Okumada nasıl daha iyi olabilirim? Vikipedi’de bile çok ezoterik bilgi var. Ama bu yorgun hissi hissetmeden veya odağı kaybetmeden birkaç paragraftan fazlasını okuyamıyorum. . Selam web sitesi inanılmaz dikkatimi çekti, saolun , elif yılmaz – 234

    Cevapla
  25. Amasya dan kimler var. [Meta] Okumada nasıl daha iyi olabilirim? Vikipedi’de bile çok ezoterik bilgi var. Ama bu yorgun hissi hissetmeden veya odağı kaybetmeden birkaç paragraftan fazlasını okuyamıyorum. . Selamlar bu web sitesi vallaha güzel, şukuladım , ahmet – 428

    Cevapla
  26. Bu konu : ” [Meta] Okumada nasıl daha iyi olabilirim? Vikipedi’de bile çok ezoterik bilgi var. Ama bu yorgun hissi hissetmeden veya odağı kaybetmeden birkaç paragraftan fazlasını okuyamıyorum. ” çok güzel. Selam herkese paylaşımınız ciddiyim ilgi uyandırıcı, teşekkürler , ziya – 449

    Cevapla
  27. Bu konu : ” [Meta] Okumada nasıl daha iyi olabilirim? Vikipedi’de bile çok ezoterik bilgi var. Ama bu yorgun hissi hissetmeden veya odağı kaybetmeden birkaç paragraftan fazlasını okuyamıyorum. ” çok güzel. Selam web siten vallaha billaha çok iyi, face de paylaştım , emin – 462

    Cevapla
  28. İstanbul merkezden ben ahmet. selamun aleyküm sayfanız vallaha çok güzel, facebookta paylaştım 26-11-2020 21:11:22

    Cevapla
  29. Gaziantep dan kimler var. [Meta] Okumada nasıl daha iyi olabilirim? Vikipedi’de bile çok ezoterik bilgi var. Ama bu yorgun hissi hissetmeden veya odağı kaybetmeden birkaç paragraftan fazlasını okuyamıyorum. . Mrb sayfan vallaha billaha çok güzel, twitter da paylaştım , hatice – 14

    Cevapla
  30. Kırşehir dan kimler var. [Meta] Okumada nasıl daha iyi olabilirim? Vikipedi’de bile çok ezoterik bilgi var. Ama bu yorgun hissi hissetmeden veya odağı kaybetmeden birkaç paragraftan fazlasını okuyamıyorum. . Merhabalar bu web sitesi ciddiyim çok iyi, şukuladım , elif yılmaz – 62

    Cevapla
  31. Niğde dan kimler var. [Meta] Okumada nasıl daha iyi olabilirim? Vikipedi’de bile çok ezoterik bilgi var. Ama bu yorgun hissi hissetmeden veya odağı kaybetmeden birkaç paragraftan fazlasını okuyamıyorum. . Selamlar web siteniz vallaha billaha ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum , memo – 53

    Cevapla
  32. Muş merkezden ben Emine. Merhaba paylaşımınız inanılmaz çok güzel, sosyal medyada paylaştım 06-12-2020 14:38:22

    Cevapla
  33. Bu konu : ” [Meta] Okumada nasıl daha iyi olabilirim? Vikipedi’de bile çok ezoterik bilgi var. Ama bu yorgun hissi hissetmeden veya odağı kaybetmeden birkaç paragraftan fazlasını okuyamıyorum. ” çok güzel. Slm paylaşım vallaha hayran edici, linkedinde paylaştım , banu – 177

    Cevapla
  34. Bu konu : ” [Meta] Okumada nasıl daha iyi olabilirim? Vikipedi’de bile çok ezoterik bilgi var. Ama bu yorgun hissi hissetmeden veya odağı kaybetmeden birkaç paragraftan fazlasını okuyamıyorum. ” çok güzel. Slm paylaşımınız cidden hayran bıraktı, twitter da paylaştım , – 488

    Cevapla
  35. Kütahya merkezden ben ahmet. Merhabalar web siteniz yeminle mükemmel, sosyal medyada paylaştım 03-01-2021 15:03:51

    Cevapla
  36. Elazığ merkezden ben emin. merhaba arkadaşlar bu web sitesi süper ötesi mükemmel, facebookta paylaştım 05-01-2021 05:14:01

    Cevapla
  37. Çankırı dan kimler var. [Meta] Okumada nasıl daha iyi olabilirim? Vikipedi’de bile çok ezoterik bilgi var. Ama bu yorgun hissi hissetmeden veya odağı kaybetmeden birkaç paragraftan fazlasını okuyamıyorum. . Selam herkese paylaşımınız vallaha billaha dikkatimi çekti, şukuladım , – 379

    Cevapla
  38. Bursa merkezden ben Aylin. Selam herkese bu web sitesi vallaha billaha dikkat çekici, teraziye tıkladım 10-01-2021 21:46:17

    Cevapla
  39. Bu konu : ” [Meta] Okumada nasıl daha iyi olabilirim? Vikipedi’de bile çok ezoterik bilgi var. Ama bu yorgun hissi hissetmeden veya odağı kaybetmeden birkaç paragraftan fazlasını okuyamıyorum. ” çok güzel. Merhaba herkese sayfan harbiden çok iyi, twitter da paylaştım , ali – 304

    Cevapla
  40. Trabzon dan kimler var. [Meta] Okumada nasıl daha iyi olabilirim? Vikipedi’de bile çok ezoterik bilgi var. Ama bu yorgun hissi hissetmeden veya odağı kaybetmeden birkaç paragraftan fazlasını okuyamıyorum. . Merhaba web sitesi cidden güzel, sağolun , mehmet – 66

    Cevapla

Yorum yapın

Lütfen Paylaşın !

close-link