Kategoriler
Genel

[META] Sola-sağa-botlara ve şilinlere karşı çizgiyi tutan tüm çocuklar ve mücevherler sayesinde sadece söylemek istiyorum

ve ilaç botları ve şilinleri
ve Pentagon botları ve şilinleri
Michael Shermer öğrencileri, gaslighters, astroturferler, MSM özür dilenciler, ısınanlar, ana akım "bilim" ve akademi yeni dininin akılsız taraftarları …

Burası lanet istila.
Yerinizi koruduğunuz için teşekkür ederiz.
Zihninizi kapatma, kalbinizi çürütme ve hayal gücünüzü atrofi etme çabalarına boyun eğmediğiniz için teşekkür ederiz.

“[META] Sola-sağa-botlara ve şilinlere karşı çizgiyi tutan tüm çocuklar ve mücevherler sayesinde sadece söylemek istiyorum” için 67 yanıt

Ardahan merkezden ben ahmet. Selam paylaşım inanılmaz hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 21-01-2020 15:19:02

Gaziantep merkezden ben doruk. Slm paylaşımınız gerçekten dikkatimi çekti, tebrikler 22-01-2020 22:11:04

Isparta merkezden ben ali. Selam herkese web sitesi süper ötesi güzel, teşekkürler 10-02-2020 05:22:41

Kayseri merkezden ben Aylin. Selam sayfanız yeminle dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 16-02-2020 06:52:26

Bursa merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar sayfanız ciddiyim mükemmel, face de paylaştım 20-02-2020 05:24:24

Adana merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm web siten inan ki güzel, teraziye tıkladım 21-02-2020 18:44:45

İzmir merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar sayfan vallaha hoşuma gitti, face de paylaştım 04-03-2020 03:33:53

Burdur merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar paylaşım inan ki çok iyi, tebrikler 05-03-2020 22:15:43

Uşak merkezden ben ziya. Selamlar bu web sitesi cidden ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 10-03-2020 03:08:38

Karaman merkezden ben Aylin. Merhaba herkese sayfanız gerçekten çok güzel, saolun 12-03-2020 13:48:00

Bolu merkezden ben Emine. Selam web sitesi vallaha billaha mükemmel, teraziye tıkladım 14-03-2020 19:14:53

Van merkezden ben mehmet. Merhabalar paylaşımın harbiden hayran edici, teraziye tıkladım 18-03-2020 18:00:54

Siirt merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar siten gerçekten güzel, tebrikler 28-03-2020 08:05:06

Yozgat merkezden ben doruk. selamun aleyküm web siten valla dikkat çekici, saolun 28-03-2020 16:48:35

Ordu merkezden ben Aylin. selamun aleyküm sayfan gerçekten hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 30-03-2020 02:59:55

Düzce merkezden ben doruk. Mrb siteniz inanılmaz dikkat çekici, teraziye tıkladım 01-04-2020 23:13:23

Eskişehir merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm web siteniz süper ötesi hayran bıraktı, teşekkürler 08-04-2020 05:18:24

Bingöl merkezden ben banu. selamun aleyküm web siten inan ki hayran edici, linkedinde paylaştım 08-04-2020 13:12:08

Bolu merkezden ben doruk. Selam herkese paylaşımınız vallaha hoşuma gitti, facebookta paylaştım 18-04-2020 19:20:07

Hakkari merkezden ben doruk. Selam paylaşım süper ötesi dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 19-04-2020 16:58:19

Mersin merkezden ben gaye. selam arkadaşlar sayfan cidden çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 20-04-2020 21:47:51

Kars merkezden ben Gürbüz. Mrb paylaşım inanki çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 04-05-2020 15:04:51

Tunceli merkezden ben Gürbüz. Merhaba sayfanız süper ötesi hoşuma gitti, facebookta paylaştım 05-05-2020 11:35:23

Manisa merkezden ben gaye. Selam herkese paylaşım yeminle dikkatimi çekti, saolun 06-05-2020 12:48:36

Bilecik merkezden ben ahmet. Selam herkese web siteniz harbiden mükemmel, facebookta paylaştım 10-05-2020 22:11:19

Balıkesir merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar sayfanız inan ki çok iyi, twitter da paylaştım 14-05-2020 09:53:49

Edirne merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar siten süper ötesi çok güzel, linkedinde paylaştım 10-06-2020 17:54:02

Elazığ merkezden ben gaye. Selamlar paylaşımınız gerçekten ilgi uyandırıcı, şukuladım 12-06-2020 08:45:55

Erzincan merkezden ben Aylin. Merhaba herkese sayfanız inan ki dikkatimi çekti, sağolun 25-06-2020 13:21:37

Mersin merkezden ben gaye. Selamın aleyküm siteniz vallaha çok iyi, teraziye tıkladım 29-06-2020 05:10:21

Antalya merkezden ben Gürbüz. Slm paylaşım ciddiyim dikkatimi çekti, tebrikler 09-07-2020 03:55:54

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir