Kategoriler
Genel

[META]Sessizce kaldırılan yorumlar için profillerinizi kontrol etmenizi öneririz. Bunu da içeren birden fazla alt birimde giderek daha sessiz kaldırmalar görüyorum. Seni susturuyorlarsa, en azından bunu yaptıklarının farkında olmalısın.

Eminim bazılarınız bunu daha önce duymuşsunuzdur ancak konu başlıklarında ve yayın geçmişinizde yorum kaldırmalarını görmek için bazı kaynaklar vardır.

Herkesin kontrol etmesini öneririm https://www.reveddit.com/ ve kullanıcı adınızı girin. Hiç bir çekişe sahip olmayan ama sizin bilginiz olmadan kaldırılan bu yorum sizi şaşırtabilir.

Kontrol etmek isteyebileceğiniz diğer kaynaklar

Kaldırılan yorumlar için bir konuyu kontrol edin, sadece burada ziyaret ettiğiniz alt bölümün adını değiştirin bir örnektir

Chelsea BTFO from conspiracy

Bu URL'yi alarak ve reddit.com'u ceddit.com olarak değiştirerek

https: // www.ceddit.com/r/conspiracy/comments/fci0mj/chelsea_btfo/

veya removedit.com

https://www.rehareketddit.com/r/conspiracy/comments/fci0mj/chelsea_btfo/

her ikisi de sizi kaldırılan yorumların bir listesine götürür, her zaman tam bir liste değil, bazılarına sahiptir. Ayrıca bir mod, otomat veya kendini kaldırma olup olmadığını bilmeniz gerekir, bu bazen işe yarıyor gibi görünüyor …

Sonunda da favori alt varsa modlog seyir tavsiye ederim. Her alt bölümde ortak bir modlog yoktur! Ama şükür ki burada r / komplo üzerinde yapıyoruz.

https://moddit.ffff00.news/r/conspiracy

Herhangi bir açıklama yapmadan bir gizem kaldırma bulursanız, kimin neden ve neden olduğunu görmek için modlog'a ve kullanıcı adına göre filtreleyin.

Bilmek savaşın yarısıdır!

“[META]Sessizce kaldırılan yorumlar için profillerinizi kontrol etmenizi öneririz. Bunu da içeren birden fazla alt birimde giderek daha sessiz kaldırmalar görüyorum. Seni susturuyorlarsa, en azından bunu yaptıklarının farkında olmalısın.” için 57 yanıt

Adıyaman merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar sayfan harbiden hayran edici, şukuladım 04-03-2020 00:05:02

Iğdır merkezden ben Gürbüz. Merhaba paylaşım ciddiyim hoşuma gitti, sağolun 04-03-2020 00:05:33

Isparta merkezden ben doruk. Merhabalar web siten ciddiyim mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 07-03-2020 00:50:17

Bitlis merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar paylaşımın vallaha billaha dikkat çekici, twitter da paylaştım 09-03-2020 11:52:33

Bartın merkezden ben Emine. selamun aleyküm paylaşımın süper ötesi çok güzel, sosyal medyada paylaştım 19-03-2020 21:47:22

Yozgat merkezden ben ali. Selam siten vallaha billaha dikkat çekici, teşekkürler 19-03-2020 21:51:54

Bartın merkezden ben Aylin. Merhabalar sayfanız ciddiyim çok iyi, teşekkürler 19-03-2020 21:51:54

Samsun merkezden ben mehmet. Selam web siten valla çok iyi, sosyal medyada paylaştım 19-03-2020 21:51:55

Erzincan merkezden ben banu. Mrb paylaşımınız cidden hayran bıraktı, twitter da paylaştım 19-03-2020 21:52:01

Eskişehir merkezden ben Aylin. Merhabalar paylaşım ciddiyim güzel, facebookta paylaştım 28-03-2020 14:08:25

Karaman merkezden ben ziya. Merhabalar web siteniz vallaha billaha çok iyi, tebrikler 03-04-2020 16:11:07

Ordu merkezden ben ali. Merhabalar sayfanız yeminle çok iyi, teraziye tıkladım 04-04-2020 12:20:45

Sivas merkezden ben Emine. selam arkadaşlar paylaşımın valla çok güzel, linkedinde paylaştım 06-04-2020 01:42:37

Muş merkezden ben ziya. Merhaba herkese bu web sitesi cidden güzel, sosyal medyada paylaştım 14-04-2020 03:22:13

Şırnak merkezden ben ali. Slm paylaşımın inanılmaz hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 19-04-2020 15:26:06

Antalya merkezden ben Emine. Selam herkese web siteniz valla çok hoşuma gitti, saolun 27-04-2020 17:01:03

Kırıkkale merkezden ben Aylin. selamun aleyküm web siteniz inanki hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 03-05-2020 21:51:23

Niğde merkezden ben gaye. Selamın aleyküm siten vallaha güzel, face de paylaştım 14-05-2020 09:18:06

Balıkesir merkezden ben Aylin. Selamlar paylaşım cidden dikkat çekici, şukuladım 14-05-2020 19:16:49

Gaziantep merkezden ben Emine. Mrb paylaşımınız inanki dikkatimi çekti, şukuladım 22-05-2020 17:44:56

Sinop merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese siten cidden mükemmel, face de paylaştım 04-06-2020 03:44:21

Uşak merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm sayfa harbiden dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 17-06-2020 21:52:44

Kastamonu merkezden ben Emine. Mrb paylaşım gerçekten çok güzel, twitter da paylaştım 28-06-2020 04:18:08

Bingöl merkezden ben ziya. Slm paylaşım süper ötesi hayran edici, face de paylaştım 29-06-2020 07:26:44

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir