PCR testi bir sahtekarlıktır. 2007’de PCR testi nedeniyle “olmayan salgın” geçirdikleri gerçeği. Yine de bugün tam anlamıyla aynı şeyi yapıyoruz.
İşte söylediğim şeyin komplo olmadığını kanıtlayacak bazı temel bilim.
https://academic.oup.com/cid/advance-article/doi/10.1093/cid/ciaa1491/5912603
Alıntı:
“Ct = 25’te, hastaların% 70’e kadarının kültürde pozitif kaldığı ve Ct = 30’da bu değerin% 20’ye düştüğü gözlemlenebilir. Ct = 35’te, PCR için pozitif bir sonuç bildirmek için kullandığımız değer , Kültürlerin <% 3'ü olumlu. "
“Hızlı testte inanç, olmayan salgına yol açar” ifadesine bakarak 2007’de olmayan salgın hakkında biraz google olabilir Veya şu bağlantıya bakın: https://health.maryland.gov/newsclippings/archives/2007/jan07/012207.htm#Faith_in_Quick_Test_Leads_to_Epidemic_That_Wasn%E2%80%99t
Neden bu kadar kızgın ve üzgün olduğumu merak ediyorsunuz. Bunu araştırmaya başladığınızda hiçbir şey hiçbir anlam ifade etmiyor.
Selam siteniz gerçekten hayran edici, face de paylaştım
Adıyaman merkezden ben . Selam siten inanılmaz çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 17-12-2020 06:34:17
Afyon dan kimler var. Mevcut kullanımındaki PCR testi bir sahtekarlıktır. İşte kanıtı. . Mrb siteniz cidden mükemmel, saolun , ziya – 279
Batman dan kimler var. Mevcut kullanımındaki PCR testi bir sahtekarlıktır. İşte kanıtı. . Merhabalar siteniz cidden dikkat çekici, saolun , ziya – 423
Yalova merkezden ben ali. selamun aleyküm siteniz harbiden iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 17-12-2020 13:19:20
Konya merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar siten inan ki çok iyi, sağolun 20-12-2020 06:18:03
selamun aleyküm sayfan cidden ilgi uyandırıcı, face de paylaştım
Selamlar sayfan gerçekten hayran bıraktı, face de paylaştım
Bu konu : ” Mevcut kullanımındaki PCR testi bir sahtekarlıktır. İşte kanıtı. ” çok güzel. Merhaba bu web sitesi inan ki dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım , hatice – 219
Batman merkezden ben gaye. Merhabalar sayfa vallaha hayran bıraktı, teşekkürler 11-01-2021 18:55:22
Antalya dan kimler var. Mevcut kullanımındaki PCR testi bir sahtekarlıktır. İşte kanıtı. . Selam herkese web siteniz süper ötesi dikkat çekici, sağolun , ali – 84
Selam web siteniz inanılmaz hayran edici, face de paylaştım
Slm web sitesi vallaha hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
Bursa dan kimler var. Mevcut kullanımındaki PCR testi bir sahtekarlıktır. İşte kanıtı. . Merhaba herkese web siteniz gerçekten hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum , Hasan – 52
Muş merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm web siten süper ötesi çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 26-01-2021 19:49:27
Manisa merkezden ben hatice. Selam web siten vallaha iyi, tebrikler 31-01-2021 09:48:09
Bu konu : ” Mevcut kullanımındaki PCR testi bir sahtekarlıktır. İşte kanıtı. ” çok güzel. selamun aleyküm siten süper ötesi çok hoşuma gitti, sağolun , ahmet – 119
Afyon merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm paylaşım süper ötesi hayran edici, facebookta paylaştım 09-02-2021 05:50:04
Muş merkezden ben Gürbüz. Merhaba web siten ciddiyim dikkatimi çekti, face de paylaştım 14-02-2021 14:43:46
selamun aleyküm siten ciddiyim çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
Burdur dan kimler var. Mevcut kullanımındaki PCR testi bir sahtekarlıktır. İşte kanıtı. . selam arkadaşlar bu web sitesi valla mükemmel, teraziye tıkladım , Aylin – 143