“Bir hikayenin her iki tarafını dinlemek sizi bir hikayede her iki taraftan daha fazla olduğuna ikna edecektir” – Frank Tyger
Mikrop teorisinde temel mantık yanlışları. Tüm kitle histerisi ve aşılarının dayandığı teori. videoya bak
“Eğer felsefe meşru ve gerekli bir disiplin olarak kabul edilirse, o zaman belli bir felsefi eğitimin bir bilim adamı için çok yararlı olacağını düşünebilir. Bilim adamları, çalışmalarında felsefi konuların ne sıklıkta ortaya çıktığını anlayabilmelidir – yani, Yalnızca çıkarım ve ampirik gözlemlere başvurma argümanları ile çözülemeyen sorunlar Çoğu durumda bu sorunlar, tüm insanlar gibi bilim insanlarının da felsefi hatalara yatkın olması nedeniyle ortaya çıkmaktadır. ve bunlar genellikle akran değerlendirme süreci tarafından tespit edilemez ve literatür üzerinde büyük bir etkiye sahip olabilir – örneğin, korelasyon ve nedenselliği karıştırmak veya imaları iki yönlü bir durumla karıştırmak Felsefe, bu tür hataları anlamak ve düzeltmek için bir yol sağlayabilir Doğal bilimin tek başına cevaplayamadığı, ancak doğal sc için cevaplanması gereken büyük ölçüde farklı soruları ele alır. düzgün bir şekilde yürütülmelidir. ” https://www.thenewatlantis.com/publications/the-folly-of-scientism?
Bayburt merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese sayfan inanki hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 19-05-2020 15:07:23
Selamlar sayfa süper ötesi çok iyi, sağolun
Selamlar sayfa inan ki çok iyi, face de paylaştım
Mrb siten yeminle iyi, twitter da paylaştım
Erzincan merkezden ben ziya. selam arkadaşlar paylaşımın inanılmaz çok iyi, sosyal medyada paylaştım 30-05-2020 19:52:36
selamun aleyküm sayfa gerçekten çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum
Merhaba sayfanız yeminle dikkatimi çekti, teraziye tıkladım
selamun aleyküm sayfanız cidden güzel, linkedinde paylaştım
Erzincan merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm paylaşımın ciddiyim dikkat çekici, teraziye tıkladım 18-06-2020 16:19:06
Aydın merkezden ben gaye. selam arkadaşlar web siten valla çok güzel, teraziye tıkladım 21-06-2020 18:13:48
selamun aleyküm siteniz valla mükemmel, face de paylaştım
Adana merkezden ben gaye. Merhabalar paylaşımınız vallaha hoşuma gitti, tebrikler 25-06-2020 03:03:14
Sivas merkezden ben elif yılmaz. Slm sayfan vallaha çok hoşuma gitti, face de paylaştım 25-06-2020 08:11:24
merhaba arkadaşlar web sitesi inanılmaz mükemmel, facebookta paylaştım
Elazığ merkezden ben ziya. Merhabalar paylaşım vallaha iyi, facebookta paylaştım 01-07-2020 13:27:15
Tunceli merkezden ben mehmet. Selamlar paylaşım inan ki güzel, tebrikler 02-07-2020 20:56:51
Merhaba herkese paylaşımın inanılmaz dikkatimi çekti, face de paylaştım
Selamın aleyküm sayfa inan ki dikkat çekici, saolun
Bingöl merkezden ben Gürbüz. Selamlar sayfan ciddiyim iyi, tebrikler 09-07-2020 04:25:44
Burdur merkezden ben mehmet. Merhaba siten vallaha hoşuma gitti, teşekkürler 13-07-2020 04:42:18
Merhabalar web siteniz vallaha billaha dikkatimi çekti, saolun
Van merkezden ben banu. Merhaba herkese web sitesi valla hoşuma gitti, şukuladım 17-07-2020 04:51:07
Merhaba sayfan harbiden hoşuma gitti, face de paylaştım
Rize merkezden ben doruk. Selam paylaşımınız cidden hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 26-07-2020 13:58:13
merhaba arkadaşlar web sitesi gerçekten hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum
Nevşehir merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar sayfa harbiden hayran edici, tebrikler 04-08-2020 06:32:05
Merhabalar web sitesi yeminle mükemmel, teraziye tıkladım
Gümüşhane merkezden ben ahmet. Merhabalar bu web sitesi valla güzel, sağolun 04-08-2020 12:05:47
Bingöl merkezden ben elif yılmaz. Merhaba sayfanız inanılmaz hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 05-08-2020 15:56:46
Uşak merkezden ben ziya. Slm sayfan ciddiyim çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 06-08-2020 21:11:30
Uşak merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm siteniz inanki hoşuma gitti, twitter da paylaştım 13-08-2020 10:01:06
selam arkadaşlar sayfan cidden hayran bıraktı, face de paylaştım
Kayseri merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar siten valla güzel, twitter da paylaştım 16-08-2020 22:22:25
merhaba arkadaşlar paylaşımın ciddiyim hayran edici, sosyal medyada paylaştım
Muğla merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar paylaşımınız süper ötesi hoşuma gitti, face de paylaştım 26-08-2020 08:32:49
Merhaba herkese sayfa valla hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum
Selam siten vallaha billaha çok iyi, şukuladım
Giresun merkezden ben ahmet. Selamlar bu web sitesi inanki çok güzel, teşekkürler 06-09-2020 08:58:24
Selamın aleyküm sayfa ciddiyim çok iyi, teşekkürler
Merhaba bu web sitesi gerçekten hoşuma gitti, teşekkürler
Tekirdağ merkezden ben doruk. Merhabalar sayfanız yeminle ilgi uyandırıcı, şukuladım 17-09-2020 15:42:29
Selamlar sayfa valla dikkatimi çekti, sağolun
Çorum merkezden ben mehmet. selamun aleyküm web siteniz harbiden çok hoşuma gitti, teşekkürler 20-09-2020 07:03:25
Antalya merkezden ben elif yılmaz. Slm paylaşımınız vallaha dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 21-09-2020 06:15:58
Şanlıurfa merkezden ben ahmet. Merhaba herkese siteniz valla hayran edici, face de paylaştım 23-09-2020 09:15:19
Merhaba bu web sitesi süper ötesi güzel, twitter da paylaştım
Sinop merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm paylaşımın inan ki güzel, sağolun 02-10-2020 11:29:50
Adıyaman merkezden ben Aylin. Selam sayfa cidden ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 05-10-2020 14:25:30
Ardahan merkezden ben ahmet. Mrb paylaşımın inanki çok hoşuma gitti, saolun 08-10-2020 18:19:29
Bayburt dan kimler var. Mikrop teorisinde temel mantık yanlışları. . selamun aleyküm siteniz inanki ilgi uyandırıcı, şukuladım , elif yılmaz – 405
Bu konu : ” Mikrop teorisinde temel mantık yanlışları. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfan vallaha hayran edici, şukuladım , Gürbüz – 249
selamun aleyküm sayfan inanılmaz hoşuma gitti, şukuladım
Bu konu : ” Mikrop teorisinde temel mantık yanlışları. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web sitesi cidden çok iyi, teraziye tıkladım , elif yılmaz – 63
selam arkadaşlar paylaşımın harbiden güzel, sosyal medyada paylaştım
Slm paylaşım vallaha billaha hayran edici, sağolun
Kilis merkezden ben . Selamlar paylaşımın harbiden ilgi uyandırıcı, saolun 25-11-2020 12:08:40
selam arkadaşlar sayfan inanılmaz dikkat çekici, tebrikler
Bu konu : ” Mikrop teorisinde temel mantık yanlışları. ” çok güzel. Merhaba herkese siten cidden ilgi uyandırıcı, şukuladım , emin – 459
Merhabalar siteniz valla güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
Selamlar paylaşım cidden ilgi uyandırıcı, saolun
Muş dan kimler var. Mikrop teorisinde temel mantık yanlışları. . Merhabalar siten süper ötesi dikkatimi çekti, şukuladım , memo – 477
Düzce dan kimler var. Mikrop teorisinde temel mantık yanlışları. . merhaba arkadaşlar sayfan vallaha hoşuma gitti, tebrikler , ziya – 27
Bu konu : ” Mikrop teorisinde temel mantık yanlışları. ” çok güzel. Slm paylaşımın gerçekten dikkatimi çekti, facebookta paylaştım , ali – 51
Mrb web siteniz inanki güzel, linkedinde paylaştım
Düzce dan kimler var. Mikrop teorisinde temel mantık yanlışları. . Merhabalar sayfa süper ötesi ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım , hatice – 43
merhaba arkadaşlar bu web sitesi süper ötesi çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım
Kocaeli dan kimler var. Mikrop teorisinde temel mantık yanlışları. . selamun aleyküm paylaşımınız harbiden çok güzel, saolun , hatice – 363
Yozgat dan kimler var. Mikrop teorisinde temel mantık yanlışları. . Slm paylaşım harbiden hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 45
Iğdır merkezden ben ali. Merhaba herkese paylaşım valla güzel, teşekkürler 21-12-2020 09:49:31
Bu konu : ” Mikrop teorisinde temel mantık yanlışları. ” çok güzel. Merhaba siten harbiden iyi, saolun , emin – 102
Kırıkkale merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar paylaşım yeminle ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 02-01-2021 02:15:36
Bu konu : ” Mikrop teorisinde temel mantık yanlışları. ” çok güzel. Selam herkese web sitesi valla çok iyi, şukuladım , emin – 53
Bu konu : ” Mikrop teorisinde temel mantık yanlışları. ” çok güzel. Merhaba herkese web sitesi vallaha çok güzel, twitter da paylaştım , emin – 266
Isparta merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm web siteniz süper ötesi hayran bıraktı, twitter da paylaştım 10-01-2021 06:32:14
Malatya dan kimler var. Mikrop teorisinde temel mantık yanlışları. . Selam herkese web sitesi inanılmaz güzel, teraziye tıkladım , mehmet – 171