Bu kadını hayatımda hiç duymadım diyerek bunun önsözünü yapmak istiyorum. Belgeselini izlemedim, neyi temsil ettiğini bilmiyorum bu yüzden bu sonuçlara varmak için siyasi önyargımdan hiçbirini kullanmıyorum.

Bu, Milly Weaver’ın tutuklanmasının, yeni belgeseli Shadow Gate’i yayınlamadan kısa bir süre önce yayınladığı bir video.

Daha önce bazı yorumlarda bulundum ama bunun kendi yazısına ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.

Videoda polislerin yüzünü hiç görmediğimize dikkat edin. Üniformasında rozet veya yama yok. Bir polis aracı veya bir ortak görmüyoruz.

Milly, tutuklanma emrini veya rozet numarasını görmek istemez.

https://twitter.com/markdice/status/1294352410693967872?s=21

Elverişli bir şekilde belgeseli planlandığı gibi yayınlanmaya devam ediyor. Maksimum etki için muhtemelen kaldırılacak ve birkaç kez yeniden yüklenecektir.

Sokaktaki haber (twitter), gizli belgelerin çalınmasından tutuklandığı yönünde. Bu da, bunu sanki başka bir araç gibi gösteriyor insanlar onun filminde ne olduğunu bilmeni gerçekten istemiyorlar.

Bu, doğrudan bir manipülasyondur. Ayrıca zavallı çocuğu korkmuş görünüyordu. Umarım iyidir.


Author

84 Comments

  1. elif yılmaz Reply

    Merhaba herkese paylaşımınız süper ötesi çok iyi, sağolun

  2. Çankırı merkezden ben banu. Selamın aleyküm paylaşım vallaha hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 15-08-2020 07:04:43

  3. elif yılmaz Reply

    Antalya merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar paylaşımınız inanki çok hoşuma gitti, face de paylaştım 23-08-2020 04:49:28

  4. Balıkesir merkezden ben banu. Selamlar web siteniz yeminle dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 04-09-2020 18:41:45

  5. Yalova merkezden ben gaye. Selamın aleyküm paylaşımın inanılmaz mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 12-09-2020 14:55:44

  6. Mersin merkezden ben Emine. Merhaba paylaşım gerçekten hoşuma gitti, şukuladım 13-09-2020 03:13:04

  7. Manisa merkezden ben ali. selamun aleyküm siten vallaha billaha hayran edici, saolun 02-10-2020 10:12:00

  8. Merhabalar paylaşımın inanılmaz çok güzel, tebrikler

  9. Selam herkese paylaşım inanki ilgi uyandırıcı, teşekkürler

  10. Merhaba sayfanız cidden hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum

  11. Rize merkezden ben Aylin. Merhaba sayfan ciddiyim dikkat çekici, facebookta paylaştım 22-10-2020 12:04:20

  12. Bu konu : ” Millie Weaver’ın tutuklanma numarası yaptığını düşünüyorum. İşte nedeni. ” çok güzel. selamun aleyküm sayfa vallaha billaha dikkatimi çekti, teşekkürler , Hasan – 312

  13. Bu konu : ” Millie Weaver’ın tutuklanma numarası yaptığını düşünüyorum. İşte nedeni. ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfan yeminle mükemmel, teraziye tıkladım , gaye – 215

  14. İstanbul merkezden ben emin. Selamın aleyküm sayfanız inanılmaz hayran edici, face de paylaştım 14-11-2020 22:58:36

  15. Gürbüz Reply

    Merhaba herkese web siteniz gerçekten çok iyi, facebookta paylaştım

  16. Selam web sitesi vallaha billaha çok güzel, şukuladım

  17. Bu konu : ” Millie Weaver’ın tutuklanma numarası yaptığını düşünüyorum. İşte nedeni. ” çok güzel. Selam herkese web siten cidden çok iyi, şukuladım , memo – 186

  18. Konya merkezden ben ali. Selam sayfan vallaha hayran bıraktı, face de paylaştım 24-11-2020 01:38:50

  19. Erzurum merkezden ben doruk. Merhaba paylaşımın vallaha çok iyi, şukuladım 06-12-2020 14:13:44

  20. Şanlıurfa dan kimler var. Millie Weaver’ın tutuklanma numarası yaptığını düşünüyorum. İşte nedeni. . Merhabalar paylaşımınız ciddiyim güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 222

  21. Bu konu : ” Millie Weaver’ın tutuklanma numarası yaptığını düşünüyorum. İşte nedeni. ” çok güzel. Slm bu web sitesi inanki mükemmel, face de paylaştım , ahmet – 359

  22. Yalova dan kimler var. Millie Weaver’ın tutuklanma numarası yaptığını düşünüyorum. İşte nedeni. . Merhaba herkese paylaşım inanki hayran edici, teşekkürler , hatice – 270

  23. Gürbüz Reply

    Kastamonu dan kimler var. Millie Weaver’ın tutuklanma numarası yaptığını düşünüyorum. İşte nedeni. . selam arkadaşlar web sitesi cidden çok iyi, şukuladım , Gürbüz – 352

  24. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” Millie Weaver’ın tutuklanma numarası yaptığını düşünüyorum. İşte nedeni. ” çok güzel. Selam herkese sayfa valla hayran edici, facebookta paylaştım , Gürbüz – 151

  25. Manisa dan kimler var. Millie Weaver’ın tutuklanma numarası yaptığını düşünüyorum. İşte nedeni. . Merhaba sayfa gerçekten çok iyi, twitter da paylaştım , mehmet – 379

  26. Merhabalar paylaşım vallaha güzel, teraziye tıkladım

  27. Aydın dan kimler var. Millie Weaver’ın tutuklanma numarası yaptığını düşünüyorum. İşte nedeni. . Merhabalar siteniz süper ötesi güzel, facebookta paylaştım , banu – 40

  28. Kayseri dan kimler var. Millie Weaver’ın tutuklanma numarası yaptığını düşünüyorum. İşte nedeni. . selam arkadaşlar bu web sitesi ciddiyim çok iyi, facebookta paylaştım , Aylin – 265

  29. Bilecik dan kimler var. Millie Weaver’ın tutuklanma numarası yaptığını düşünüyorum. İşte nedeni. . selam arkadaşlar web siteniz harbiden dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım , emin – 280

  30. merhaba arkadaşlar web siteniz gerçekten iyi, facebookta paylaştım

  31. Bu konu : ” Millie Weaver’ın tutuklanma numarası yaptığını düşünüyorum. İşte nedeni. ” çok güzel. Merhaba herkese web sitesi ciddiyim dikkat çekici, teraziye tıkladım , emin – 198

  32. Artvin merkezden ben memo. selam arkadaşlar paylaşımın harbiden ilgi uyandırıcı, şukuladım 18-01-2021 05:05:43

  33. Bu konu : ” Millie Weaver’ın tutuklanma numarası yaptığını düşünüyorum. İşte nedeni. ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşım cidden hayran bıraktı, teşekkürler , Emine – 64

  34. Ardahan dan kimler var. Millie Weaver’ın tutuklanma numarası yaptığını düşünüyorum. İşte nedeni. . selam arkadaşlar paylaşımın cidden iyi, saolun , ahmet – 468

  35. Afyon merkezden ben memo. Selam paylaşımınız ciddiyim dikkat çekici, teraziye tıkladım 27-01-2021 05:01:13

  36. Adana merkezden ben hatice. Selamlar paylaşımınız valla çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 05-02-2021 10:36:22

  37. Manisa merkezden ben gaye. Selam sayfanız inan ki ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 14-02-2021 07:10:24

  38. Gürbüz Reply

    merhaba arkadaşlar paylaşımınız süper ötesi çok hoşuma gitti, saolun

  39. Adana dan kimler var. Millie Weaver’ın tutuklanma numarası yaptığını düşünüyorum. İşte nedeni. . Selamın aleyküm sayfa valla iyi, sağolun , Hasan – 96

  40. Hatay dan kimler var. Millie Weaver’ın tutuklanma numarası yaptığını düşünüyorum. İşte nedeni. . selamun aleyküm siteniz valla iyi, saolun , banu – 154

  41. Trabzon dan kimler var. Millie Weaver’ın tutuklanma numarası yaptığını düşünüyorum. İşte nedeni. . Selamın aleyküm web siten inanılmaz güzel, linkedinde paylaştım , gaye – 141

  42. Ağrı dan kimler var. Millie Weaver’ın tutuklanma numarası yaptığını düşünüyorum. İşte nedeni. . Selam herkese web sitesi gerçekten mükemmel, face de paylaştım , Emine – 332

  43. Eskişehir merkezden ben Emine. Selam sayfan vallaha billaha hayran edici, sosyal medyada paylaştım 10-03-2021 11:15:29

  44. Muş merkezden ben banu. Slm sayfan vallaha çok güzel, face de paylaştım 14-03-2021 12:10:59

  45. Artvin merkezden ben Hasan. selamun aleyküm web siteniz gerçekten güzel, şukuladım 20-03-2021 04:28:17

  46. Gürbüz Reply

    selamun aleyküm web siten harbiden çok hoşuma gitti, tebrikler

  47. Bu konu : ” Millie Weaver’ın tutuklanma numarası yaptığını düşünüyorum. İşte nedeni. ” çok güzel. Selam herkese bu web sitesi süper ötesi hoşuma gitti, şukuladım , memo – 349

  48. Bu konu : ” Millie Weaver’ın tutuklanma numarası yaptığını düşünüyorum. İşte nedeni. ” çok güzel. Selam herkese siten inan ki iyi, teşekkürler , Hasan – 203

  49. Samsun merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar paylaşımın vallaha billaha çok iyi, tebrikler 03-04-2021 07:45:17

  50. Kayseri merkezden ben banu. Mrb paylaşımın inan ki çok güzel, teraziye tıkladım 21-04-2021 05:52:38

  51. İzmir merkezden ben Hasan. selam arkadaşlar sayfa inanılmaz hoşuma gitti, facebookta paylaştım 27-04-2021 13:57:51

  52. elif yılmaz Reply

    Şırnak merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese paylaşımın ciddiyim güzel, saolun 30-04-2021 02:10:58

  53. elif yılmaz Reply

    Selam herkese web siteniz vallaha hayran bıraktı, şukuladım

  54. Selam herkese paylaşımın valla dikkat çekici, face de paylaştım

  55. Selamlar web siteniz valla mükemmel, linkedinde paylaştım

  56. Bu konu : ” Millie Weaver’ın tutuklanma numarası yaptığını düşünüyorum. İşte nedeni. ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşım inan ki dikkatimi çekti, face de paylaştım , mehmet – 383

  57. Gümüşhane dan kimler var. Millie Weaver’ın tutuklanma numarası yaptığını düşünüyorum. İşte nedeni. . Selam sayfanız valla çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım , emin – 466

  58. Kahramanmaraş dan kimler var. Millie Weaver’ın tutuklanma numarası yaptığını düşünüyorum. İşte nedeni. . Selam web siten inan ki dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım , ali – 414

  59. elif yılmaz Reply

    Malatya dan kimler var. Millie Weaver’ın tutuklanma numarası yaptığını düşünüyorum. İşte nedeni. . Merhaba herkese bu web sitesi harbiden dikkatimi çekti, teşekkürler , elif yılmaz – 27

  60. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Millie Weaver’ın tutuklanma numarası yaptığını düşünüyorum. İşte nedeni. ” çok güzel. Merhabalar web siteniz yeminle iyi, saolun , elif yılmaz – 7

  61. Bolu merkezden ben ali. Merhaba sayfanız yeminle çok iyi, twitter da paylaştım 30-05-2021 13:46:20

  62. Karaman dan kimler var. Millie Weaver’ın tutuklanma numarası yaptığını düşünüyorum. İşte nedeni. . Slm paylaşımınız yeminle iyi, şukuladım , ziya – 199

  63. Bu konu : ” Millie Weaver’ın tutuklanma numarası yaptığını düşünüyorum. İşte nedeni. ” çok güzel. Selam sayfan vallaha güzel, saolun , Emine – 438

  64. Bingöl merkezden ben emin. Mrb bu web sitesi gerçekten çok hoşuma gitti, face de paylaştım 23-06-2021 20:39:53

  65. Malatya merkezden ben . Selam bu web sitesi yeminle dikkatimi çekti, sağolun 23-06-2021 22:09:09

  66. Ordu dan kimler var. Millie Weaver’ın tutuklanma numarası yaptığını düşünüyorum. İşte nedeni. . Merhaba herkese siten inanki mükemmel, sağolun , memo – 257

  67. Bu konu : ” Millie Weaver’ın tutuklanma numarası yaptığını düşünüyorum. İşte nedeni. ” çok güzel. Merhaba herkese sayfa ciddiyim mükemmel, sosyal medyada paylaştım , ali – 310

  68. Bu konu : ” Millie Weaver’ın tutuklanma numarası yaptığını düşünüyorum. İşte nedeni. ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşımın vallaha çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım , banu – 13

  69. Balıkesir merkezden ben ziya. Mrb paylaşımınız cidden hayran bıraktı, saolun 11-07-2021 16:40:48

  70. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Millie Weaver’ın tutuklanma numarası yaptığını düşünüyorum. İşte nedeni. ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşım süper ötesi iyi, sağolun , elif yılmaz – 89

  71. Edirne dan kimler var. Millie Weaver’ın tutuklanma numarası yaptığını düşünüyorum. İşte nedeni. . selamun aleyküm siten vallaha çok iyi, teşekkürler , mehmet – 361

  72. Adıyaman merkezden ben memo. Slm siteniz cidden hoşuma gitti, facebookta paylaştım 14-07-2021 13:53:48

  73. selamun aleyküm web siteniz inan ki hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım

  74. Bu konu : ” Millie Weaver’ın tutuklanma numarası yaptığını düşünüyorum. İşte nedeni. ” çok güzel. Selamlar sayfa vallaha güzel, saolun , Emine – 409

  75. Siirt merkezden ben . selam arkadaşlar siten vallaha mükemmel, facebookta paylaştım 21-07-2021 06:00:33

  76. merhaba arkadaşlar web sitesi inan ki dikkatimi çekti, facebookta paylaştım

  77. Selam herkese web sitesi vallaha çok güzel, sosyal medyada paylaştım

  78. Slm web siteniz vallaha billaha hayran bıraktı, tebrikler

  79. Şırnak dan kimler var. Millie Weaver’ın tutuklanma numarası yaptığını düşünüyorum. İşte nedeni. . selam arkadaşlar web siteniz inanılmaz mükemmel, sağolun , – 202

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link