Milwaukee’de neler olup bittiğine derinlemesine bakmadım ama bu suçtan ziyade örtbas hakkında. Larry King’in hikayesi ve Boy Town Nebraska’da koştuğu pedofil yüzük kesinlikle çılgınca ve polisler ve yerel medya tamamen örtbas etti … sadece insanlar için ilişki kurmak istediler, böylece kendileri için bakabilirler ve dünyanın her yerinde olan bok türüne bakın, örtbas etmek çok korkunç bir suçtur ama inanmak istediğinizden daha sık oluyor … kendinize bakın arkadaşlar

Author

69 Comments

  1. Gümüşhane merkezden ben ziya. Selam sayfa yeminle hayran edici, saolun 26-06-2020 07:18:21

  2. selam arkadaşlar paylaşımın süper ötesi mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum

  3. Selamın aleyküm web siten valla iyi, twitter da paylaştım

  4. Mrb bu web sitesi süper ötesi hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım

  5. Mardin merkezden ben ziya. Merhabalar sayfa cidden hayran edici, teşekkürler 11-07-2020 23:48:38

  6. Yozgat merkezden ben gaye. Mrb paylaşımınız inan ki iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 20-07-2020 01:44:06

  7. Amasya merkezden ben ali. Selamlar sayfa cidden çok hoşuma gitti, saolun 21-07-2020 15:33:45

  8. Batman merkezden ben ali. Selam web siteniz inanılmaz çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 24-07-2020 23:05:10

  9. Adana merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese sayfanız inan ki mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 28-07-2020 10:50:27

  10. Şanlıurfa merkezden ben gaye. Slm web sitesi süper ötesi dikkat çekici, twitter da paylaştım 28-07-2020 13:37:25

  11. Bayburt merkezden ben ahmet. Mrb bu web sitesi ciddiyim güzel, teşekkürler 01-08-2020 15:19:20

  12. Karaman merkezden ben ahmet. Merhaba herkese paylaşımın harbiden güzel, teşekkürler 06-08-2020 21:11:36

  13. Konya merkezden ben doruk. Selam sayfa harbiden ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 10-08-2020 20:07:42

  14. Adıyaman merkezden ben Emine. Merhaba herkese web siten inanılmaz hayran edici, sosyal medyada paylaştım 11-08-2020 18:58:29

  15. Gaziantep merkezden ben banu. Selamın aleyküm bu web sitesi gerçekten güzel, teşekkürler 14-08-2020 07:39:26

  16. Çorum merkezden ben Aylin. Slm sayfan gerçekten hayran edici, facebookta paylaştım 21-08-2020 19:00:03

  17. Kars merkezden ben ziya. Selamın aleyküm sayfa vallaha billaha iyi, facebookta paylaştım 23-08-2020 01:03:37

  18. Selam web sitesi harbiden güzel, linkedinde paylaştım

  19. Merhabalar bu web sitesi harbiden çok iyi, sosyal medyada paylaştım

  20. Siirt merkezden ben gaye. Slm sayfanız vallaha billaha hayran edici, face de paylaştım 02-09-2020 16:24:26

  21. Karaman merkezden ben gaye. Slm sayfa yeminle çok iyi, facebookta paylaştım 09-09-2020 03:14:43

  22. Selamlar bu web sitesi yeminle hayran edici, face de paylaştım

  23. Gürbüz Reply

    Diyarbakır merkezden ben Gürbüz. Mrb bu web sitesi vallaha dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 25-09-2020 02:56:44

  24. Kilis merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar paylaşım gerçekten hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum 25-09-2020 09:34:28

  25. elif yılmaz Reply

    Aksaray merkezden ben elif yılmaz. Slm siten inanılmaz çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 02-10-2020 11:55:35

  26. Selam herkese web siteniz vallaha billaha hoşuma gitti, saolun

  27. Gürbüz Reply

    Muş merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar sayfa vallaha billaha güzel, şukuladım 08-10-2020 14:15:06

  28. selamun aleyküm siteniz inanki güzel, linkedinde paylaştım

  29. Kırşehir dan kimler var. Milwaukee’de olanlar insanları şok ediyor, ama insanlara Boy Town Nebraska’ya bakmalarını söylemeye devam ediyorum . merhaba arkadaşlar web sitesi inanılmaz dikkat çekici, teşekkürler , doruk – 338

  30. Bu konu : ” Milwaukee’de olanlar insanları şok ediyor, ama insanlara Boy Town Nebraska’ya bakmalarını söylemeye devam ediyorum ” çok güzel. selamun aleyküm sayfan vallaha billaha hayran edici, saolun , gaye – 137

  31. Selamlar web siteniz vallaha ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım

  32. Merhabalar web siten ciddiyim çok iyi, teşekkürler

  33. Selamın aleyküm siten inanılmaz dikkatimi çekti, teraziye tıkladım

  34. Merhaba herkese sayfanız ciddiyim çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  35. Bu konu : ” Milwaukee’de olanlar insanları şok ediyor, ama insanlara Boy Town Nebraska’ya bakmalarını söylemeye devam ediyorum ” çok güzel. Selamın aleyküm bu web sitesi gerçekten çok iyi, teraziye tıkladım , ali – 102

  36. Selam bu web sitesi valla dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım

  37. Batman merkezden ben ali. Selam paylaşımın cidden çok hoşuma gitti, sağolun 17-12-2020 23:22:24

  38. Gürbüz Reply

    Edirne merkezden ben Gürbüz. Slm paylaşım valla hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum 22-12-2020 10:39:05

  39. selam arkadaşlar sayfanız ciddiyim hayran bıraktı, facebookta paylaştım

  40. Tunceli dan kimler var. Milwaukee’de olanlar insanları şok ediyor, ama insanlara Boy Town Nebraska’ya bakmalarını söylemeye devam ediyorum . merhaba arkadaşlar sayfan inanki güzel, face de paylaştım , banu – 153

  41. Bu konu : ” Milwaukee’de olanlar insanları şok ediyor, ama insanlara Boy Town Nebraska’ya bakmalarını söylemeye devam ediyorum ” çok güzel. Merhabalar sayfa vallaha hoşuma gitti, sağolun , ahmet – 145

  42. Bolu dan kimler var. Milwaukee’de olanlar insanları şok ediyor, ama insanlara Boy Town Nebraska’ya bakmalarını söylemeye devam ediyorum . Selamlar bu web sitesi valla çok hoşuma gitti, şukuladım , mehmet – 160

  43. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Milwaukee’de olanlar insanları şok ediyor, ama insanlara Boy Town Nebraska’ya bakmalarını söylemeye devam ediyorum ” çok güzel. Selam herkese paylaşımınız harbiden hoşuma gitti, tebrikler , elif yılmaz – 497

  44. Şanlıurfa dan kimler var. Milwaukee’de olanlar insanları şok ediyor, ama insanlara Boy Town Nebraska’ya bakmalarını söylemeye devam ediyorum . Selam web siteniz ciddiyim çok hoşuma gitti, sağolun , Aylin – 6

  45. Kırıkkale merkezden ben Emine. Slm sayfa inan ki dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 17-01-2021 04:41:35

  46. Bu konu : ” Milwaukee’de olanlar insanları şok ediyor, ama insanlara Boy Town Nebraska’ya bakmalarını söylemeye devam ediyorum ” çok güzel. Merhaba herkese web siten harbiden güzel, şukuladım , emin – 305

  47. selam arkadaşlar siten inanki dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım

  48. Bu konu : ” Milwaukee’de olanlar insanları şok ediyor, ama insanlara Boy Town Nebraska’ya bakmalarını söylemeye devam ediyorum ” çok güzel. Selamlar siten inan ki çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , gaye – 481

  49. Gümüşhane dan kimler var. Milwaukee’de olanlar insanları şok ediyor, ama insanlara Boy Town Nebraska’ya bakmalarını söylemeye devam ediyorum . Slm siteniz cidden dikkat çekici, teşekkürler , ali – 481

  50. selamun aleyküm sayfan cidden çok güzel, sosyal medyada paylaştım

  51. Tokat dan kimler var. Milwaukee’de olanlar insanları şok ediyor, ama insanlara Boy Town Nebraska’ya bakmalarını söylemeye devam ediyorum . Merhaba web sitesi harbiden hayran edici, twitter da paylaştım , Hasan – 238

  52. Selamın aleyküm paylaşımınız inanılmaz dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım

  53. Bu konu : ” Milwaukee’de olanlar insanları şok ediyor, ama insanlara Boy Town Nebraska’ya bakmalarını söylemeye devam ediyorum ” çok güzel. Merhabalar siteniz gerçekten mükemmel, linkedinde paylaştım , emin – 141

  54. Ağrı dan kimler var. Milwaukee’de olanlar insanları şok ediyor, ama insanlara Boy Town Nebraska’ya bakmalarını söylemeye devam ediyorum . Slm web siteniz harbiden dikkatimi çekti, sağolun , memo – 301

  55. Slm siteniz harbiden çok hoşuma gitti, teşekkürler

  56. Bu konu : ” Milwaukee’de olanlar insanları şok ediyor, ama insanlara Boy Town Nebraska’ya bakmalarını söylemeye devam ediyorum ” çok güzel. Selam herkese siten inan ki ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım , mehmet – 178

  57. Karabük merkezden ben Emine. Selam herkese paylaşımınız ciddiyim hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 08-04-2021 17:48:38

  58. elif yılmaz Reply

    Denizli merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm paylaşım cidden çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 15-04-2021 09:29:57

  59. Tunceli merkezden ben Emine. Selamın aleyküm sayfan inanılmaz ilgi uyandırıcı, sağolun 16-04-2021 12:57:23

  60. Diyarbakır merkezden ben ahmet. Merhabalar siteniz inanki ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 19-04-2021 04:09:05

  61. Karaman dan kimler var. Milwaukee’de olanlar insanları şok ediyor, ama insanlara Boy Town Nebraska’ya bakmalarını söylemeye devam ediyorum . Selamlar bu web sitesi gerçekten hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum , – 274

  62. Bu konu : ” Milwaukee’de olanlar insanları şok ediyor, ama insanlara Boy Town Nebraska’ya bakmalarını söylemeye devam ediyorum ” çok güzel. Slm web siten cidden dikkatimi çekti, face de paylaştım , ali – 341

  63. Bu konu : ” Milwaukee’de olanlar insanları şok ediyor, ama insanlara Boy Town Nebraska’ya bakmalarını söylemeye devam ediyorum ” çok güzel. Merhabalar web sitesi süper ötesi dikkatimi çekti, teraziye tıkladım , ziya – 86

  64. Çanakkale dan kimler var. Milwaukee’de olanlar insanları şok ediyor, ama insanlara Boy Town Nebraska’ya bakmalarını söylemeye devam ediyorum . Selam web sitesi yeminle dikkatimi çekti, teşekkürler , banu – 147

  65. Bu konu : ” Milwaukee’de olanlar insanları şok ediyor, ama insanlara Boy Town Nebraska’ya bakmalarını söylemeye devam ediyorum ” çok güzel. Merhabalar web siteniz harbiden çok iyi, saolun , Aylin – 332

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link