“Moderna% 39 arttı ve“ başarılı ”COVID aşı denemeleri haberiyle yükseldi. 5 ağın tümü, Moderna’nın hızlı izleme klinik denemesinin bir zafer olduğunu iddia ediyordu. Daha sonra instagram sayfamız tüm kanadı duman ve ayna olarak ortaya çıkardı -> yüksek doz grubundaki son derece sağlıklı gönüllüler arasında şok edici% 20 “ciddi” yaralanma oranı (tıbbi müdahale veya hastaneye yatış gerekli) aşının DOA olduğu anlamına gelir. Daha da kötüsü, aşı, deneysel Coronavirus aşılarının önceki testlerinde hayvanlar ve çocuklar arasında ölümlere ve ciddi yaralanmalara neden olan “patojenik priming” i önleyen “bağlayıcı antikorlar” üretimini tetikliyor gibi görünmektedir. Analizlerinin yayınlanmasının ardından, Wall Street spekülatörleri, Moderna’nın stokunu kısalttı ve yatırımcılar satışa başladı. Savantlar, Moderna’nın en büyük yatırımcısının bütün hafta hisse devirdiğini fark etti. Kısa bir süre önce, eski SEC Avukatı Jacob Frankel CNBC’de suç soruşturması ve ticaretin durdurulması yönünde çağrıda bulundu. Satış, Moderna’nın utanç verici medya güçlendiricilerini (CNN) klinik çalışmalarda güneşli itibarlarını yeniden değerlendirmeye zorladı. Daha önceki zamanlarda, böyle tehlikeli bir aşı HHS’nin yolsuz onay sürecinden geçecekti. CDC, 75 milyon çocuk için refleks olarak zorunlu kılacaktı. İlk kez halk sosisin nasıl yapıldığını izliyor. Bu tecrübe bana bu boondoggle aşılarını güneş ışığına sahip hamamböceği açığa çıkarabileceğimiz umuduyla veriyor. Fauci ve çarpık kafaları tarafından bir kez daha martılanmadan ve aşağılanmadan önce kendi araştırmalarını yapmak ve sahtekarlığı tanımak için basını eğitmeyi bile başarabiliriz. ”
selam arkadaşlar sayfan gerçekten mükemmel, saolun
Mrb web siten harbiden hoşuma gitti, twitter da paylaştım
Iğdır merkezden ben Gürbüz. Selam bu web sitesi vallaha çok hoşuma gitti, tebrikler 20-05-2020 21:11:06
Merhaba herkese paylaşımınız inan ki iyi, teşekkürler
Osmaniye merkezden ben elif yılmaz. Selam sayfanız valla dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 22-05-2020 07:05:38
selamun aleyküm siten ciddiyim hayran edici, linkedinde paylaştım
Giresun merkezden ben banu. Selamlar sayfanız inanılmaz çok iyi, saolun 30-05-2020 11:51:28
Selam web sitesi vallaha güzel, face de paylaştım
Aksaray merkezden ben Emine. Merhaba herkese sayfanız inan ki hayran bıraktı, twitter da paylaştım 08-06-2020 08:28:20
Aksaray merkezden ben Gürbüz. Mrb sayfanız yeminle dikkat çekici, saolun 13-06-2020 13:08:24
Rize merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm web siten harbiden dikkat çekici, twitter da paylaştım 19-06-2020 01:51:04
Bingöl merkezden ben ziya. Selam herkese siteniz inanılmaz iyi, şukuladım 21-06-2020 18:09:28
selamun aleyküm sayfa süper ötesi dikkatimi çekti, sağolun
Van merkezden ben ali. selamun aleyküm web sitesi cidden iyi, sosyal medyada paylaştım 28-06-2020 13:51:26
selam arkadaşlar siten cidden mükemmel, şukuladım
Selamlar web siten süper ötesi çok hoşuma gitti, sağolun
Çorum merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar siten inan ki dikkatimi çekti, şukuladım 07-07-2020 17:17:46
Kocaeli merkezden ben doruk. Mrb paylaşımınız inanılmaz çok iyi, twitter da paylaştım 12-07-2020 12:54:28
merhaba arkadaşlar paylaşımın valla hayran edici, şukuladım
Denizli merkezden ben ali. selam arkadaşlar web sitesi inan ki çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 18-07-2020 04:46:02
selamun aleyküm sayfanız vallaha çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
Mrb sayfanız süper ötesi çok iyi, tebrikler
Muş merkezden ben mehmet. Merhaba herkese sayfan cidden iyi, teraziye tıkladım 06-08-2020 10:20:36
merhaba arkadaşlar paylaşımınız valla iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
Bitlis merkezden ben ahmet. Selam herkese web siten inanki hayran edici, saolun 10-08-2020 00:19:07
Edirne merkezden ben ali. Selam herkese web siten süper ötesi çok hoşuma gitti, saolun 18-08-2020 05:53:47
Çanakkale merkezden ben doruk. Slm paylaşım yeminle çok güzel, sağolun 26-08-2020 19:55:13
Uşak merkezden ben gaye. Mrb paylaşım vallaha billaha güzel, saolun 27-08-2020 01:47:40
Eskişehir merkezden ben Gürbüz. Merhaba siten cidden mükemmel, saolun 02-09-2020 23:40:04
selam arkadaşlar paylaşımınız harbiden mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum
Merhabalar paylaşım inanılmaz iyi, linkedinde paylaştım
merhaba arkadaşlar sayfa gerçekten ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım
Selamlar siteniz ciddiyim hoşuma gitti, tebrikler
Merhaba herkese web siteniz vallaha güzel, teraziye tıkladım
Manisa merkezden ben mehmet. Selamlar web siten süper ötesi çok güzel, sağolun 23-09-2020 08:15:35
Merhaba herkese paylaşımın vallaha billaha mükemmel, teraziye tıkladım
Düzce merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar paylaşımın yeminle hayran edici, şukuladım 02-10-2020 11:29:50
Trabzon merkezden ben doruk. Selam paylaşım yeminle çok güzel, sağolun 02-10-2020 14:31:34
Merhaba herkese web siteniz harbiden güzel, teraziye tıkladım
Mrb paylaşımın inanki dikkat çekici, facebookta paylaştım
Ankara merkezden ben hatice. Selamın aleyküm web sitesi inan ki çok hoşuma gitti, şukuladım 03-11-2020 07:03:34
Bu konu : ” Moderna’nın sahte aşısı (% 20 ciddi yaralanma oranıyla), RFK Jr onları çağırana kadar neredeyse HHS’nin bozuk onay sürecinden geçti. ” çok güzel. Merhaba herkese bu web sitesi süper ötesi güzel, teraziye tıkladım , Aylin – 106
Merhaba siten cidden mükemmel, şukuladım
Yalova dan kimler var. Moderna’nın sahte aşısı (% 20 ciddi yaralanma oranıyla), RFK Jr onları çağırana kadar neredeyse HHS’nin bozuk onay sürecinden geçti. . Merhabalar paylaşımınız inanki dikkatimi çekti, şukuladım , Emine – 307
Bu konu : ” Moderna’nın sahte aşısı (% 20 ciddi yaralanma oranıyla), RFK Jr onları çağırana kadar neredeyse HHS’nin bozuk onay sürecinden geçti. ” çok güzel. Merhabalar siten inan ki dikkat çekici, face de paylaştım , – 302
Mersin dan kimler var. Moderna’nın sahte aşısı (% 20 ciddi yaralanma oranıyla), RFK Jr onları çağırana kadar neredeyse HHS’nin bozuk onay sürecinden geçti. . Selamın aleyküm web sitesi vallaha billaha dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım , hatice – 227
Merhabalar paylaşımınız süper ötesi hayran bıraktı, teşekkürler
Rize dan kimler var. Moderna’nın sahte aşısı (% 20 ciddi yaralanma oranıyla), RFK Jr onları çağırana kadar neredeyse HHS’nin bozuk onay sürecinden geçti. . Merhaba web siten cidden mükemmel, saolun , – 393
Gümüşhane dan kimler var. Moderna’nın sahte aşısı (% 20 ciddi yaralanma oranıyla), RFK Jr onları çağırana kadar neredeyse HHS’nin bozuk onay sürecinden geçti. . merhaba arkadaşlar bu web sitesi yeminle hayran bıraktı, şukuladım , mehmet – 86
Bayburt merkezden ben ali. Selamlar bu web sitesi yeminle güzel, sosyal medyada paylaştım 13-12-2020 18:27:42
Bu konu : ” Moderna’nın sahte aşısı (% 20 ciddi yaralanma oranıyla), RFK Jr onları çağırana kadar neredeyse HHS’nin bozuk onay sürecinden geçti. ” çok güzel. selam arkadaşlar siteniz yeminle dikkat çekici, teşekkürler , Emine – 286
Selamın aleyküm web siteniz cidden dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım
Karabük dan kimler var. Moderna’nın sahte aşısı (% 20 ciddi yaralanma oranıyla), RFK Jr onları çağırana kadar neredeyse HHS’nin bozuk onay sürecinden geçti. . Selam paylaşımınız vallaha çok güzel, linkedinde paylaştım , ali – 216
Nevşehir merkezden ben Hasan. Mrb sayfan ciddiyim hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 27-12-2020 14:15:00
Kırşehir dan kimler var. Moderna’nın sahte aşısı (% 20 ciddi yaralanma oranıyla), RFK Jr onları çağırana kadar neredeyse HHS’nin bozuk onay sürecinden geçti. . Selamlar siteniz inanki dikkat çekici, teraziye tıkladım , memo – 187
Selamlar paylaşımın inan ki dikkat çekici, sağolun
Erzincan merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm sayfan inanki güzel, facebookta paylaştım 01-01-2021 05:59:00
Karaman dan kimler var. Moderna’nın sahte aşısı (% 20 ciddi yaralanma oranıyla), RFK Jr onları çağırana kadar neredeyse HHS’nin bozuk onay sürecinden geçti. . merhaba arkadaşlar web siten cidden hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum , ziya – 24
Artvin merkezden ben memo. selamun aleyküm sayfanız vallaha billaha dikkatimi çekti, face de paylaştım 12-01-2021 11:38:18
Zonguldak merkezden ben hatice. Merhaba sayfanız gerçekten çok hoşuma gitti, teşekkürler 13-01-2021 12:16:07
Selamın aleyküm paylaşım inan ki çok hoşuma gitti, face de paylaştım
Selam herkese sayfanız harbiden hayran bıraktı, face de paylaştım
Bu konu : ” Moderna’nın sahte aşısı (% 20 ciddi yaralanma oranıyla), RFK Jr onları çağırana kadar neredeyse HHS’nin bozuk onay sürecinden geçti. ” çok güzel. Mrb web sitesi cidden dikkatimi çekti, teşekkürler , ali – 236
Merhaba web siten süper ötesi hayran edici, teraziye tıkladım