Millet, burada milyonlarca sağlık çalışanı, araştırmacı ve doktor açısından bazı yetersizlikler var.
Nüfus azaltma çabamızdaki ilk adım aşılar olmalı!
Şu anda tek gördüğüm, aşılanan her 1.000.000 kişiye karşılık sadece istatistiksel olarak-normal aşılamayı takip eden günler / haftalarda bunların sayısı ölüyor.
Neredeyse aşıların hiç zararlı olmadığı gibi …
Peki sonuç alamadığımız zaman bu milyonlarca komplocuya ne için ödeme yapıyoruz?
Ayrıca, hepsi bu konuda çok sıkıdırlar, sadece şarlatanlar ve akıl hastaları hakikat
Bak, temelde gevşiyoruz, Büyük Sıfırlamanın bir şey olmasını istiyorsak bu sayıları toplamamız gerekiyor. Aksi takdirde, biz aptalmışız gibi çıkar
… Progman3K tarafından gönderildi
[comments]
Erzincan merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar web siten inanki dikkat çekici, linkedinde paylaştım 05-04-2021 15:56:05
Ankara merkezden ben mehmet. Slm paylaşım inan ki mükemmel, facebookta paylaştım 05-04-2021 15:56:22
Slm siten harbiden çok iyi, linkedinde paylaştım
Diyarbakır dan kimler var. Müdürü görmeyi talep ediyorum . Slm paylaşımın inanki çok iyi, facebookta paylaştım , memo – 197
Mersin merkezden ben . Mrb sayfanız cidden dikkat çekici, saolun 05-04-2021 19:12:23
Erzurum merkezden ben mehmet. Slm web siten valla ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 05-04-2021 19:13:00
Elazığ dan kimler var. Müdürü görmeyi talep ediyorum . Selam web siten süper ötesi mükemmel, face de paylaştım , ali – 416
İzmir merkezden ben hatice. Selam paylaşımınız cidden mükemmel, facebookta paylaştım 05-04-2021 19:22:52
Bu konu : ” Müdürü görmeyi talep ediyorum ” çok güzel. Merhabalar siteniz inan ki hayran bıraktı, sağolun , – 373
Selam paylaşımınız inanılmaz çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım
Merhaba herkese web siteniz inan ki iyi, face de paylaştım
Bu konu : ” Müdürü görmeyi talep ediyorum ” çok güzel. Mrb sayfanız inan ki mükemmel, facebookta paylaştım , memo – 229
Kocaeli dan kimler var. Müdürü görmeyi talep ediyorum . merhaba arkadaşlar paylaşım yeminle dikkat çekici, tebrikler , elif yılmaz – 222
Kastamonu dan kimler var. Müdürü görmeyi talep ediyorum . Slm sayfa inanılmaz hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , banu – 22
Tokat merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm sayfanız valla hayran bıraktı, facebookta paylaştım 05-04-2021 20:34:50
Mardin merkezden ben ziya. Merhaba herkese siteniz valla iyi, teraziye tıkladım 05-04-2021 20:35:10
Kayseri dan kimler var. Müdürü görmeyi talep ediyorum . Merhaba herkese sayfa harbiden hoşuma gitti, teşekkürler , Aylin – 5
Bu konu : ” Müdürü görmeyi talep ediyorum ” çok güzel. Merhabalar sayfa gerçekten çok hoşuma gitti, tebrikler , memo – 369
Düzce dan kimler var. Müdürü görmeyi talep ediyorum . selam arkadaşlar paylaşımınız inanki iyi, face de paylaştım , memo – 179
Bitlis dan kimler var. Müdürü görmeyi talep ediyorum . Selam herkese web sitesi yeminle hoşuma gitti, şukuladım , banu – 51