Ben kişisel olarak dindarım, körü körüne inanmıyorum ama dinimin bana söylediklerini detaylandırıyorum, herhangi bir mantıklı yoruma uyup uymadığını görmek için. Söylediklerimin hiçbirinin doğru olduğunu iddia etmek için burada değilim ve bence en ateistinizin bile kabul edebileceği daha mantıklı/felsefi bir akıl yürütme, bu yüzden dine inanmıyor olsanız bile, lütfen deneyin. ve yazının tamamını okuyun.

Dünyadaki çok çok güçlü bazı insanların (büyük olasılıkla) bazı dinleri (tanıdıklarımız, hatta bilmediğimiz diğer dinler arasında veya diğer bazı “garip” kültleri) takip edebilecekleri gerçeği göz önüne alındığında. çok daha eski kaynaklara ve tarih boyunca yapılmış orijinal elyazmalarına erişimimiz var, hayal bile edemeyeceğimiz şeyler), bu insanlar bazı kehanetleri gerçekleştirmeye istekli olabilirler çünkü onlara inandıkları için ve bununla biraz ilgileri var. Yani, onları gerçekleştireceklerini varsayarsak, bu o kehanetlerin gerçek olduğu anlamına gelir… bu bir neden sonuç paradoksu yaratır. Gerçek bir kehanet olduğu için mi gerçek kıldılar? Yoksa kehanet onlar sebep oldukları için mi gerçekleşti? Yumurta/tavuk paradoksu gibi bir şey.

Bana ne düşündüğünü söyle

Author

169 Comments

  1. Bu konu : ” Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver ” çok güzel. Selam herkese siten inanılmaz dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum , Aylin – 320

  2. Ordu dan kimler var. Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver . Merhaba sayfanız süper ötesi çok iyi, twitter da paylaştım , gaye – 43

  3. Bu konu : ” Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver ” çok güzel. Selam herkese web siteniz vallaha billaha ilgi uyandırıcı, face de paylaştım , – 138

  4. Ankara dan kimler var. Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver . Selam siten vallaha güzel, sosyal medyada paylaştım , ali – 111

  5. Elazığ dan kimler var. Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver . Selam siten valla çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , hatice – 142

  6. Bu konu : ” Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver ” çok güzel. Selamın aleyküm siteniz inanılmaz güzel, tebrikler , memo – 255

  7. Nevşehir merkezden ben gaye. Merhabalar sayfan süper ötesi çok güzel, şukuladım 30-06-2021 16:01:05

  8. Bu konu : ” Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver ” çok güzel. Selamlar web siteniz inanki dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım , memo – 487

  9. merhaba arkadaşlar bu web sitesi harbiden çok güzel, linkedinde paylaştım

  10. Elazığ merkezden ben . Selam siteniz valla güzel, face de paylaştım 30-06-2021 16:09:59

  11. Mersin dan kimler var. Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver . merhaba arkadaşlar web siten gerçekten hayran edici, sağolun , Emine – 454

  12. Isparta dan kimler var. Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver . Merhaba herkese bu web sitesi inanki mükemmel, linkedinde paylaştım , Hasan – 383

  13. Bu konu : ” Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver ” çok güzel. Selamın aleyküm web siteniz harbiden dikkatimi çekti, facebookta paylaştım , ziya – 455

  14. Samsun merkezden ben emin. Slm siteniz ciddiyim dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 30-06-2021 16:27:10

  15. Gümüşhane merkezden ben ali. Merhaba herkese web siteniz yeminle hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 30-06-2021 16:27:20

  16. Bu konu : ” Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver ” çok güzel. Mrb web siten yeminle çok hoşuma gitti, teşekkürler , Hasan – 327

  17. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver ” çok güzel. Merhaba paylaşımınız gerçekten hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , Gürbüz – 332

  18. Elazığ merkezden ben hatice. merhaba arkadaşlar sayfanız vallaha mükemmel, tebrikler 30-06-2021 16:46:29

  19. Selam web sitesi inanılmaz ilgi uyandırıcı, face de paylaştım

  20. Bu konu : ” Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver ” çok güzel. Merhabalar web siteniz ciddiyim ilgi uyandırıcı, tebrikler , Emine – 365

  21. Bu konu : ” Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver ” çok güzel. Selam herkese web sitesi inan ki dikkat çekici, facebookta paylaştım , ziya – 143

  22. Osmaniye merkezden ben doruk. selam arkadaşlar web siten inanki iyi, şukuladım 30-06-2021 18:24:49

  23. Bu konu : ” Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver ” çok güzel. Selamlar sayfa gerçekten hayran edici, linkedinde paylaştım , gaye – 415

  24. Van dan kimler var. Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver . Slm siteniz harbiden hayran edici, twitter da paylaştım , ali – 425

  25. Bu konu : ” Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver ” çok güzel. Slm sayfan vallaha hoşuma gitti, şukuladım , ahmet – 289

  26. Bu konu : ” Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver ” çok güzel. Selamlar web siteniz inanki çok güzel, saolun , banu – 1

  27. Selamlar sayfanız vallaha çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım

  28. Rize merkezden ben Hasan. Selamın aleyküm paylaşım valla dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 30-06-2021 21:55:49

  29. Bu konu : ” Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver ” çok güzel. Mrb web siten harbiden hayran edici, sosyal medyada paylaştım , – 233

  30. Adana merkezden ben banu. Slm paylaşımın inan ki dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 30-06-2021 22:08:13

  31. Bu konu : ” Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver ” çok güzel. Mrb paylaşımınız inan ki çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , Aylin – 347

  32. Adıyaman merkezden ben emin. Selamın aleyküm web siten yeminle hoşuma gitti, twitter da paylaştım 30-06-2021 22:21:22

  33. Düzce dan kimler var. Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver . Selamın aleyküm siten valla güzel, tebrikler , Emine – 485

  34. Bu konu : ” Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver ” çok güzel. Merhaba sayfa cidden çok güzel, face de paylaştım , doruk – 313

  35. Bayburt merkezden ben ziya. Mrb web sitesi inan ki iyi, teraziye tıkladım 30-06-2021 22:48:05

  36. Adana merkezden ben memo. selam arkadaşlar web sitesi süper ötesi hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum 30-06-2021 22:48:21

  37. Selamın aleyküm sayfanız süper ötesi ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım

  38. Bu konu : ” Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfanız valla çok hoşuma gitti, tebrikler , banu – 392

  39. Bu konu : ” Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver ” çok güzel. Selamlar paylaşımınız inanılmaz hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , emin – 137

  40. Merhaba herkese web sitesi cidden hoşuma gitti, tebrikler

  41. Hakkari dan kimler var. Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver . merhaba arkadaşlar bu web sitesi yeminle iyi, teraziye tıkladım , hatice – 432

  42. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver ” çok güzel. Merhaba sayfan inanki güzel, tebrikler , elif yılmaz – 309

  43. Giresun merkezden ben ali. Merhaba siten inanılmaz güzel, twitter da paylaştım 01-07-2021 02:40:54

  44. Afyon dan kimler var. Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver . Selamın aleyküm paylaşım inanılmaz güzel, sağolun , mehmet – 165

  45. selamun aleyküm sayfa inan ki çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  46. selamun aleyküm sayfan harbiden mükemmel, twitter da paylaştım

  47. Şanlıurfa dan kimler var. Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver . merhaba arkadaşlar bu web sitesi inan ki mükemmel, linkedinde paylaştım , mehmet – 413

  48. Kütahya dan kimler var. Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver . Selam web siteniz inan ki güzel, saolun , Hasan – 282

  49. Bu konu : ” Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfan vallaha billaha hayran bıraktı, tebrikler , banu – 162

  50. Iğdır merkezden ben ziya. Slm paylaşımın vallaha dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 01-07-2021 03:14:28

  51. Erzurum dan kimler var. Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver . Selam web sitesi ciddiyim mükemmel, saolun , – 401

  52. Bu konu : ” Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşımınız harbiden güzel, saolun , ahmet – 392

  53. Balıkesir dan kimler var. Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver . selamun aleyküm web sitesi yeminle çok iyi, sağolun , banu – 84

  54. Selamlar web siteniz inan ki hayran bıraktı, facebookta paylaştım

  55. elif yılmaz Reply

    Mrb siten inanki hayran bıraktı, teşekkürler

  56. Aydın dan kimler var. Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver . Merhaba sayfan cidden dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum , Emine – 2

  57. Balıkesir dan kimler var. Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver . Selamlar web siten vallaha billaha dikkatimi çekti, saolun , ahmet – 239

  58. merhaba arkadaşlar siteniz vallaha billaha hayran bıraktı, saolun

  59. İzmir dan kimler var. Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver . selam arkadaşlar paylaşım yeminle çok güzel, saolun , ziya – 406

  60. Selam paylaşımınız cidden ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım

  61. Gürbüz Reply

    Afyon merkezden ben Gürbüz. Selam herkese paylaşımınız süper ötesi hayran bıraktı, teraziye tıkladım 01-07-2021 04:03:21

  62. Balıkesir dan kimler var. Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver . Selam herkese siten harbiden ilgi uyandırıcı, tebrikler , banu – 406

  63. Bu konu : ” Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver ” çok güzel. Merhabalar sayfanız cidden mükemmel, saolun , hatice – 362

  64. Bu konu : ” Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver ” çok güzel. Mrb paylaşımınız inan ki mükemmel, sağolun , ali – 11

  65. Bu konu : ” Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver ” çok güzel. Mrb sayfan valla güzel, twitter da paylaştım , ali – 452

  66. Konya dan kimler var. Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver . Merhaba siten ciddiyim mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum , banu – 286

  67. Bu konu : ” Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver ” çok güzel. Selam siten gerçekten iyi, sağolun , ali – 50

  68. Ağrı dan kimler var. Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver . Merhabalar web sitesi inan ki dikkat çekici, facebookta paylaştım , gaye – 476

  69. Bu konu : ” Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşımın inanılmaz ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım , Aylin – 326

  70. Gürbüz Reply

    Düzce merkezden ben Gürbüz. Merhaba web sitesi inanki hayran bıraktı, tebrikler 01-07-2021 23:14:41

  71. Bu konu : ” Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver ” çok güzel. Merhabalar web siteniz inanki dikkatimi çekti, tebrikler , Aylin – 3

  72. Gürbüz Reply

    Slm paylaşım harbiden çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım

  73. Bu konu : ” Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver ” çok güzel. Mrb siten valla mükemmel, teşekkürler , Aylin – 184

  74. Bu konu : ” Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver ” çok güzel. Selamlar sayfa yeminle hayran edici, sosyal medyada paylaştım , memo – 68

  75. Malatya dan kimler var. Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver . Selam herkese sayfa cidden çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 53

  76. Niğde merkezden ben ali. Merhabalar sayfa ciddiyim dikkatimi çekti, şukuladım 01-07-2021 23:40:24

  77. Muğla merkezden ben doruk. Slm web siten süper ötesi çok hoşuma gitti, şukuladım 01-07-2021 23:40:39

  78. Bolu dan kimler var. Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver . Selamın aleyküm sayfa inan ki hayran bıraktı, facebookta paylaştım , memo – 495

  79. Bingöl merkezden ben ali. Merhaba sayfa valla dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 01-07-2021 23:57:23

  80. Yozgat merkezden ben emin. Selam herkese paylaşımın yeminle hoşuma gitti, teşekkürler 01-07-2021 23:57:59

  81. Bu konu : ” Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşımınız harbiden mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 387

  82. Kayseri merkezden ben gaye. Selamın aleyküm web siteniz süper ötesi dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 02-07-2021 00:07:25

  83. Zonguldak dan kimler var. Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver . Mrb siteniz süper ötesi hoşuma gitti, teraziye tıkladım , hatice – 21

  84. Burdur merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar sayfanız valla hayran edici, teşekkürler 02-07-2021 00:15:13

  85. Ardahan dan kimler var. Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver . Selamlar paylaşımın inanki dikkatimi çekti, teraziye tıkladım , Aylin – 49

  86. Denizli merkezden ben ali. Mrb sayfan inanılmaz dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 02-07-2021 00:24:34

  87. Manisa merkezden ben Aylin. Selam herkese bu web sitesi süper ötesi çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 02-07-2021 00:33:02

  88. Artvin dan kimler var. Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver . Selamlar paylaşımınız yeminle hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , emin – 105

  89. Merhaba sayfa ciddiyim güzel, sosyal medyada paylaştım

  90. Bu konu : ” Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver ” çok güzel. selamun aleyküm bu web sitesi harbiden dikkatimi çekti, teşekkürler , ali – 115

  91. elif yılmaz Reply

    Giresun merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar web sitesi valla çok iyi, sağolun 02-07-2021 00:49:27

  92. Bu konu : ” Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver ” çok güzel. Merhabalar siten inanki hayran bıraktı, twitter da paylaştım , mehmet – 338

  93. Selam herkese web siteniz ciddiyim hayran bıraktı, linkedinde paylaştım

  94. Adana merkezden ben emin. merhaba arkadaşlar web siteniz süper ötesi güzel, face de paylaştım 02-07-2021 00:59:22

  95. Niğde merkezden ben hatice. Selamlar bu web sitesi inanki dikkatimi çekti, teşekkürler 02-07-2021 01:07:51

  96. Mardin merkezden ben ali. Selamlar bu web sitesi harbiden çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 02-07-2021 01:08:02

  97. Slm web sitesi inan ki ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım

  98. Yalova dan kimler var. Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver . Selamlar web siten valla çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım , Emine – 109

  99. Selam sayfanız yeminle dikkatimi çekti, teraziye tıkladım

  100. Çanakkale dan kimler var. Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver . Selam siteniz vallaha güzel, tebrikler , Emine – 7

  101. Isparta dan kimler var. Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver . selam arkadaşlar paylaşımın harbiden hayran edici, linkedinde paylaştım , ahmet – 469

  102. selamun aleyküm sayfan yeminle çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım

  103. elif yılmaz Reply

    Kayseri merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm bu web sitesi inan ki hayran bıraktı, sağolun 02-07-2021 05:34:04

  104. Batman merkezden ben doruk. Slm paylaşım yeminle ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 02-07-2021 05:46:07

  105. Bolu dan kimler var. Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver . Mrb paylaşımın süper ötesi ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım , gaye – 305

  106. Gürbüz Reply

    Hatay dan kimler var. Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver . selamun aleyküm paylaşım vallaha billaha çok iyi, face de paylaştım , Gürbüz – 240

  107. Hatay merkezden ben . Selam herkese paylaşımınız valla dikkatimi çekti, saolun 02-07-2021 08:29:00

  108. Bu konu : ” Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver ” çok güzel. Selam herkese web siten inanki hayran bıraktı, teraziye tıkladım , ziya – 191

  109. Şanlıurfa dan kimler var. Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver . Merhaba web siten inanılmaz mükemmel, face de paylaştım , Emine – 198

  110. selam arkadaşlar siten süper ötesi çok hoşuma gitti, face de paylaştım

  111. Konya merkezden ben . Selam herkese bu web sitesi vallaha hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 02-07-2021 10:51:09

  112. Gürbüz Reply

    Mardin dan kimler var. Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver . Merhaba sayfan valla dikkatimi çekti, teşekkürler , Gürbüz – 431

  113. Bu konu : ” Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver ” çok güzel. Selam herkese sayfan vallaha billaha çok hoşuma gitti, face de paylaştım , gaye – 355

  114. Giresun merkezden ben ali. Slm sayfa valla mükemmel, linkedinde paylaştım 02-07-2021 18:55:06

  115. Batman merkezden ben hatice. selamun aleyküm paylaşımınız inan ki güzel, linkedinde paylaştım 02-07-2021 18:55:18

  116. Bingöl dan kimler var. Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver . Selamlar web sitesi inanılmaz dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım , mehmet – 447

  117. Bu konu : ” Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver ” çok güzel. Selamın aleyküm bu web sitesi valla hoşuma gitti, sağolun , Aylin – 148

  118. Bu konu : ” Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşım vallaha dikkatimi çekti, face de paylaştım , gaye – 8

  119. Bu konu : ” Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver ” çok güzel. Selamlar bu web sitesi inan ki iyi, linkedinde paylaştım , ahmet – 22

  120. Bu konu : ” Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver ” çok güzel. selamun aleyküm web siten inanılmaz mükemmel, face de paylaştım , ali – 253

  121. Bu konu : ” Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşım inanılmaz hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , doruk – 89

  122. Mrb sayfan valla hayran edici, twitter da paylaştım

  123. Diyarbakır merkezden ben Hasan. Slm web siteniz yeminle çok iyi, face de paylaştım 03-07-2021 10:42:12

  124. Bu konu : ” Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver ” çok güzel. Selamın aleyküm siten vallaha iyi, saolun , ali – 160

  125. Amasya merkezden ben ahmet. Merhabalar web sitesi inanki hayran edici, teşekkürler 03-07-2021 10:57:22

  126. Ağrı dan kimler var. Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver . Mrb bu web sitesi süper ötesi mükemmel, tebrikler , – 169

  127. elif yılmaz Reply

    Selam herkese sayfanız vallaha billaha hoşuma gitti, teraziye tıkladım

  128. selam arkadaşlar sayfa gerçekten çok güzel, sosyal medyada paylaştım

  129. selamun aleyküm paylaşımınız valla çok hoşuma gitti, saolun

  130. Malatya merkezden ben Emine. Selamlar bu web sitesi harbiden ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 04-07-2021 04:21:39

  131. Merhaba sayfa harbiden çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım

  132. Selamlar web siteniz yeminle hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum

  133. Burdur merkezden ben ali. Mrb paylaşım inan ki güzel, tebrikler 04-07-2021 04:48:28

  134. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver ” çok güzel. selam arkadaşlar paylaşımınız harbiden güzel, linkedinde paylaştım , elif yılmaz – 242

  135. Bu konu : ” Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver ” çok güzel. Selam herkese paylaşımınız yeminle çok güzel, facebookta paylaştım , ali – 79

  136. Bartın merkezden ben doruk. selam arkadaşlar sayfan inan ki iyi, sağolun 04-07-2021 05:54:41

  137. Bu konu : ” Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver ” çok güzel. Merhaba herkese siten inan ki mükemmel, sağolun , – 112

  138. Ankara merkezden ben Emine. selam arkadaşlar web siten vallaha billaha dikkat çekici, linkedinde paylaştım 04-07-2021 06:40:24

  139. Merhabalar siten süper ötesi çok hoşuma gitti, teşekkürler

  140. Van dan kimler var. Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver . Selam paylaşımınız yeminle hayran edici, teşekkürler , Hasan – 357

  141. Bu konu : ” Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver ” çok güzel. Mrb siten vallaha çok güzel, twitter da paylaştım , gaye – 362

  142. Kocaeli dan kimler var. Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver . Selam paylaşımınız vallaha billaha hayran edici, teraziye tıkladım , gaye – 302

  143. Bu konu : ” Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver ” çok güzel. Selamlar siten yeminle hayran edici, tebrikler , ali – 419

  144. selamun aleyküm siteniz süper ötesi dikkatimi çekti, facebookta paylaştım

  145. Merhaba siteniz vallaha billaha çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  146. Kırklareli dan kimler var. Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver . merhaba arkadaşlar web siteniz inanki ilgi uyandırıcı, tebrikler , ziya – 450

  147. Iğdır dan kimler var. Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver . Selam herkese bu web sitesi gerçekten hoşuma gitti, facebookta paylaştım , banu – 199

  148. Edirne merkezden ben memo. Merhaba siten vallaha billaha çok iyi, teşekkürler 12-07-2021 18:28:26

  149. Van dan kimler var. Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver . selam arkadaşlar paylaşımın inanki iyi, linkedinde paylaştım , ahmet – 154

  150. elif yılmaz Reply

    Eskişehir merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese sayfa cidden hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 15-07-2021 08:40:22

  151. Tokat dan kimler var. Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver . Slm bu web sitesi vallaha billaha ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım , – 245

  152. İzmir merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar paylaşımınız yeminle hoşuma gitti, saolun 19-07-2021 08:49:00

  153. Niğde dan kimler var. Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver . Merhaba bu web sitesi vallaha billaha mükemmel, sosyal medyada paylaştım , ahmet – 403

  154. Bu konu : ” Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver ” çok güzel. Merhaba herkese sayfa inanki ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım , ali – 140

  155. Selamın aleyküm web siten yeminle iyi, şukuladım

  156. Slm paylaşımın harbiden iyi, sosyal medyada paylaştım

  157. Selam herkese web siten ciddiyim hoşuma gitti, linkedinde paylaştım

  158. Van dan kimler var. Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver . Selam paylaşımın inan ki ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum , ahmet – 182

  159. Ordu dan kimler var. Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver . Slm sayfan inanılmaz hayran bıraktı, şukuladım , Hasan – 151

  160. Bingöl dan kimler var. Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver . selam arkadaşlar web siten inan ki dikkatimi çekti, face de paylaştım , doruk – 312

  161. Van merkezden ben . Merhabalar web siteniz valla çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 23-08-2021 04:04:43

  162. Bu konu : ” Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver ” çok güzel. Selamlar bu web sitesi gerçekten hoşuma gitti, facebookta paylaştım , Gürbüz – 124

  163. Bu konu : ” Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver ” çok güzel. Slm sayfan harbiden iyi, linkedinde paylaştım , ziya – 409

  164. Konya dan kimler var. Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver . Selam sayfan inanki çok iyi, linkedinde paylaştım , memo – 288

  165. Bu konu : ” Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver ” çok güzel. selamun aleyküm web siten gerçekten güzel, şukuladım , Hasan – 319

  166. Bu konu : ” Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver ” çok güzel. Merhaba web siten vallaha billaha çok güzel, teşekkürler , hatice – 120

  167. Düzce dan kimler var. Muhtemelen tüm dini kehanetlerin bir karışımının doğru olduğunu düşünüyorum. Bana kulak ver . selamun aleyküm sayfan vallaha mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum , Aylin – 340

Write A Comment