Kategoriler
Genel

Musa'nın sürüngen olduğuna inanıyorum.

Bu 3 ayete göz atın:

… Musa yüzünün derisinin onunla konuşurken boynuzu olduğunu bilmiyordu. (Çıkış 34:29)

Aaron ve İsrail'in bütün oğulları Musa'yı gördü ve gördüler, yüzünün derisi boynuzluydu ve yanlarına yaklaşmaktan korktular. (Çıkış 34:30)

İsrail’in oğulları, Musa’nın yüzünün derisinin boynuzları olduğunu gördü ve Musa da onunla konuşmaya başlayana kadar perdenin yüzüne geri dönmesine neden oldu. (Çıkış 34:35)

Bütün bu 3 bölüm, sürüngen formuna geçiş yapan bir insan yüzünü tanımlamaktadır. Bunun birçok youtube videosunda olduğunu gördüm, çoğu anında birkaç bin görüntüden sonra çekiliyor. Günün sürüngen formunda, boynuzlarda ve yapımcıların bir kamera değişikliği için mikrofona bağırmadan önce haberleşmeye başladığını gösteren bir haber gördüm.

AYRICA

Dikizlemek Michelangelo ünlü heykeli boynuzlu olana, sahip olduğu gözlere bakın.

“Musa'nın sürüngen olduğuna inanıyorum.” için 46 yanıt

Batman merkezden ben Aylin. Selam sayfan yeminle hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 16-12-2019 17:21:02

Bingöl merkezden ben gaye. Selam bu web sitesi ciddiyim dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 16-12-2019 20:36:14

Afyon merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar sayfa inan ki iyi, twitter da paylaştım 20-12-2019 07:02:49

Bayburt merkezden ben ziya. Merhabalar paylaşımınız vallaha billaha hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 23-12-2019 14:19:34

Kastamonu merkezden ben gaye. Selam paylaşım inanılmaz dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 28-12-2019 23:24:43

Yalova merkezden ben Gürbüz. Selam herkese web siten inanılmaz hoşuma gitti, sağolun 29-12-2019 16:00:29

Kütahya merkezden ben Emine. selamun aleyküm sayfan gerçekten hayran bıraktı, teraziye tıkladım 19-01-2020 21:52:19

Ankara merkezden ben Aylin. Merhaba herkese sayfa gerçekten iyi, teraziye tıkladım 22-01-2020 10:24:06

Muş merkezden ben Aylin. Slm bu web sitesi vallaha billaha çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 01-02-2020 19:23:31

İzmir merkezden ben Gürbüz. Selamlar web sitesi gerçekten çok iyi, saolun 03-02-2020 05:03:04

Malatya merkezden ben doruk. selam arkadaşlar paylaşım inan ki çok iyi, facebookta paylaştım 07-02-2020 16:37:22

Düzce merkezden ben ali. selam arkadaşlar bu web sitesi cidden iyi, face de paylaştım 19-02-2020 03:50:29

Karaman merkezden ben gaye. Selamın aleyküm paylaşımın inan ki çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 19-02-2020 14:03:20

Aydın merkezden ben Emine. Selamın aleyküm paylaşımın süper ötesi hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 23-02-2020 11:23:11

Denizli merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm paylaşımın yeminle hayran edici, teşekkürler 27-02-2020 18:54:44

Kırıkkale merkezden ben mehmet. Merhabalar paylaşımın inan ki çok iyi, tebrikler 12-03-2020 13:05:55

Selamın aleyküm sayfa süper ötesi ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum

Yalova merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm bu web sitesi inanki ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 22-03-2020 19:01:51

Kahramanmaraş merkezden ben banu. Slm sayfan vallaha dikkatimi çekti, face de paylaştım 31-03-2020 07:28:04

Muş merkezden ben Emine. Selamın aleyküm web siten yeminle çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 31-03-2020 13:16:45

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir