https://en.m.wikipedia.org/wiki/Mysterium_(Scriabin)
Anladığım kadarıyla Mysterium, kime sorduğunuza bağlı olarak insan ırkını daha yüksek varlıklar, iblisler veya gölge insanlarla değiştirmeyi amaçlayan, kısmen Alexander Scriabin tarafından yaratılmış bir müzik parçasıydı. Bu benim için çok etkileyici. Muhtemelen büyük olasılıkla işe yaramayacak olsa da, bunun youtube’da dinleyebileceğiniz küçük bir bölümü var ve onu dinlerken, şimdiye kadar duyduğum en güzel ve korkunç şey beni yönlendiriyor. bu eserin yaratılması sırasında tuhaf ve manevi bir şeylerin olmuş olabileceğine inanıyoruz. Siz ne düşünüyorsunuz? Kesinlikle ilginç.
İşte küçük bölümün bağlantısı: https://youtu.be/V4YSysUn-Bk
Kayseri dan kimler var. Mysterium . Mrb paylaşımın valla çok hoşuma gitti, tebrikler , banu – 389
Osmaniye dan kimler var. Mysterium . Selam herkese web siten cidden çok iyi, tebrikler , ziya – 350
Bu konu : ” Mysterium ” çok güzel. Selam web sitesi cidden çok iyi, teşekkürler , ali – 497
Bu konu : ” Mysterium ” çok güzel. selamun aleyküm web sitesi ciddiyim dikkat çekici, linkedinde paylaştım , Gürbüz – 456
Bu konu : ” Mysterium ” çok güzel. Merhabalar web sitesi inanılmaz iyi, sağolun , Aylin – 177
merhaba arkadaşlar web siten cidden dikkat çekici, face de paylaştım
Niğde merkezden ben Aylin. Selamlar paylaşımınız inanılmaz hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 23-10-2020 20:45:40
merhaba arkadaşlar web sitesi cidden çok güzel, teraziye tıkladım
Karaman merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm paylaşımınız inanki çok güzel, saolun 23-10-2020 22:35:32
Bu konu : ” Mysterium ” çok güzel. selam arkadaşlar siten harbiden çok güzel, face de paylaştım , Gürbüz – 134
Adana dan kimler var. Mysterium . selam arkadaşlar paylaşımın inanki iyi, linkedinde paylaştım , doruk – 192
Selamın aleyküm siten ciddiyim hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum
Bilecik merkezden ben ahmet. Slm sayfan gerçekten çok güzel, linkedinde paylaştım 23-10-2020 23:35:58
Sivas merkezden ben ziya. Merhaba paylaşım inan ki çok güzel, linkedinde paylaştım 25-10-2020 17:07:57
Sinop merkezden ben banu. selamun aleyküm sayfanız vallaha billaha dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 28-10-2020 23:39:18
Bu konu : ” Mysterium ” çok güzel. Merhaba web siten yeminle hayran edici, şukuladım , ziya – 98
Bu konu : ” Mysterium ” çok güzel. Merhaba herkese sayfan süper ötesi iyi, facebookta paylaştım , – 177
merhaba arkadaşlar web sitesi yeminle çok hoşuma gitti, sağolun
Manisa merkezden ben Hasan. Mrb sayfa yeminle hayran edici, facebookta paylaştım 09-11-2020 03:31:09
Burdur merkezden ben Gürbüz. Merhabalar web siteniz cidden çok iyi, facebookta paylaştım 09-11-2020 11:02:16
Karabük dan kimler var. Mysterium . merhaba arkadaşlar paylaşım inanılmaz hayran bıraktı, sağolun , Aylin – 377
Merhaba herkese web siteniz harbiden çok güzel, tebrikler
Kırklareli merkezden ben gaye. Merhaba paylaşımınız vallaha billaha güzel, saolun 18-11-2020 03:04:10
Selamlar bu web sitesi süper ötesi çok hoşuma gitti, face de paylaştım
Diyarbakır dan kimler var. Mysterium . Merhabalar paylaşımınız vallaha dikkat çekici, tebrikler , ali – 130
Bingöl merkezden ben emin. Mrb sayfan gerçekten mükemmel, teşekkürler 25-11-2020 21:43:54
Bayburt dan kimler var. Mysterium . selamun aleyküm paylaşımınız süper ötesi çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , Gürbüz – 81
Slm sayfan gerçekten dikkat çekici, şukuladım
Selam paylaşımınız gerçekten mükemmel, teraziye tıkladım
Mrb bu web sitesi süper ötesi iyi, teraziye tıkladım
Ardahan merkezden ben doruk. Selamlar web sitesi inanki güzel, facebookta paylaştım 13-12-2020 21:13:57
Bu konu : ” Mysterium ” çok güzel. Merhabalar web siten cidden iyi, sağolun , banu – 166
selam arkadaşlar siteniz yeminle ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum
Bu konu : ” Mysterium ” çok güzel. merhaba arkadaşlar siten süper ötesi hayran bıraktı, tebrikler , ziya – 497
Hakkari dan kimler var. Mysterium . Slm paylaşımınız vallaha billaha çok iyi, saolun , ali – 174
Bu konu : ” Mysterium ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşımınız cidden çok iyi, linkedinde paylaştım , Emine – 94
Bu konu : ” Mysterium ” çok güzel. Selamın aleyküm siteniz harbiden dikkat çekici, linkedinde paylaştım , hatice – 115
Merhaba paylaşım inanılmaz hayran edici, sağolun
Elazığ merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm paylaşım cidden dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 14-01-2021 20:14:57
Ağrı merkezden ben ziya. selam arkadaşlar sayfan cidden dikkat çekici, şukuladım 15-01-2021 14:52:36
Bu konu : ” Mysterium ” çok güzel. selam arkadaşlar web siten cidden mükemmel, tebrikler , – 138
Ardahan merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese sayfa yeminle dikkatimi çekti, teşekkürler 20-01-2021 21:36:10
Selam bu web sitesi valla ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım
Erzincan merkezden ben Aylin. Selamlar sayfanız süper ötesi dikkat çekici, linkedinde paylaştım 18-02-2021 22:48:08