En çok istedikleri şey bu. Her iki taraf da insanlıklarını kaybetmeleri, şiddet, öfkelenmeleri, korkmaları ve gerici olmaları için manipüle ediliyor.
Birçoğu bu testi geçemeyecek, ama senin, arkadaş, zorunda değilsin.
… _QZ_ tarafından gönderildi
[comments]
Merhaba herkese web siteniz vallaha mükemmel, twitter da paylaştım
İzmir merkezden ben mehmet. Selam herkese sayfanız vallaha çok iyi, facebookta paylaştım 09-01-2021 22:44:16
Erzincan dan kimler var. Ne olursa olsun insanlığınızı kaybetmeyin. . Merhabalar bu web sitesi inanki çok güzel, face de paylaştım , – 195
Sakarya dan kimler var. Ne olursa olsun insanlığınızı kaybetmeyin. . merhaba arkadaşlar web siteniz valla hoşuma gitti, twitter da paylaştım , doruk – 300
Denizli dan kimler var. Ne olursa olsun insanlığınızı kaybetmeyin. . Merhaba web siteniz inanki güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , memo – 337
Sinop merkezden ben banu. Selam herkese web siten ciddiyim ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 11-01-2021 10:29:01
Sinop dan kimler var. Ne olursa olsun insanlığınızı kaybetmeyin. . Merhaba herkese web siteniz vallaha hayran edici, saolun , Gürbüz – 227
Selam sayfan inan ki ilgi uyandırıcı, teşekkürler
selam arkadaşlar paylaşım cidden çok güzel, linkedinde paylaştım
Bu konu : ” Ne olursa olsun insanlığınızı kaybetmeyin. ” çok güzel. selam arkadaşlar siten vallaha billaha hoşuma gitti, saolun , gaye – 208
Uşak merkezden ben ziya. Mrb sayfan valla çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 21-01-2021 22:54:33
Bitlis merkezden ben gaye. Merhaba siteniz vallaha billaha dikkatimi çekti, face de paylaştım 08-02-2021 21:23:55
Bu konu : ” Ne olursa olsun insanlığınızı kaybetmeyin. ” çok güzel. Selamın aleyküm siteniz gerçekten iyi, teraziye tıkladım , Gürbüz – 189