Kendimi oldukça sol eğilimli bir insan olarak düşünmeyi seviyorum, sosyal demokrat olarak tanımlıyorum ama neden Fransa gibi ülkeler “anti Siyonizm anti-semitizmdir” diye ilan ettiler. İsrail devletiyle ve Filistin halkına nasıl davrandıklarıyla ilgili birçok sorunum var. Ancak bazı insanlar İsrail savaş suçlarına yönelik tüm eleştirileri antisemitizm olarak görmek istiyor. Siyonizmi destekleyen insanlar bunu neden başarmak istiyor?
Konya merkezden ben ahmet. Mrb sayfan gerçekten hayran bıraktı, teraziye tıkladım 11-10-2020 04:57:37
Selamlar sayfa inanki dikkatimi çekti, twitter da paylaştım
Afyon merkezden ben ali. Merhabalar paylaşımın cidden dikkat çekici, twitter da paylaştım 11-10-2020 09:49:09
Merhaba herkese sayfanız inanki hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
Mrb paylaşımınız cidden iyi, tebrikler
Muğla merkezden ben Emine. Merhaba herkese web siteniz yeminle çok hoşuma gitti, teşekkürler 19-10-2020 05:15:13
selamun aleyküm siteniz valla iyi, saolun
Bu konu : ” Neden anti-siyonizm çoğu zaman anti semitizmle iç içe geçiyor? ” çok güzel. Selam herkese web siteniz vallaha hoşuma gitti, teşekkürler , ziya – 467
Şırnak dan kimler var. Neden anti-siyonizm çoğu zaman anti semitizmle iç içe geçiyor? . selamun aleyküm bu web sitesi cidden çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım , Hasan – 58
Bu konu : ” Neden anti-siyonizm çoğu zaman anti semitizmle iç içe geçiyor? ” çok güzel. Selamlar sayfan valla dikkat çekici, teşekkürler , Gürbüz – 6
Bu konu : ” Neden anti-siyonizm çoğu zaman anti semitizmle iç içe geçiyor? ” çok güzel. Selam sayfa gerçekten güzel, face de paylaştım , Gürbüz – 389
Isparta dan kimler var. Neden anti-siyonizm çoğu zaman anti semitizmle iç içe geçiyor? . Merhaba herkese paylaşım cidden çok iyi, face de paylaştım , mehmet – 427
Bu konu : ” Neden anti-siyonizm çoğu zaman anti semitizmle iç içe geçiyor? ” çok güzel. Selam paylaşımınız ciddiyim ilgi uyandırıcı, saolun , banu – 480
Gaziantep merkezden ben hatice. selam arkadaşlar siten ciddiyim iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 23-11-2020 21:26:10
Selam herkese web siteniz valla hayran edici, linkedinde paylaştım
Mrb sayfanız yeminle çok hoşuma gitti, tebrikler
Bu konu : ” Neden anti-siyonizm çoğu zaman anti semitizmle iç içe geçiyor? ” çok güzel. Selam herkese paylaşımın valla hoşuma gitti, sağolun , mehmet – 402
merhaba arkadaşlar sayfanız inan ki hayran edici, teraziye tıkladım
Kırıkkale dan kimler var. Neden anti-siyonizm çoğu zaman anti semitizmle iç içe geçiyor? . selamun aleyküm siten ciddiyim hayran bıraktı, sağolun , Emine – 89
Merhaba siteniz valla çok güzel, facebookta paylaştım
Uşak merkezden ben Hasan. merhaba arkadaşlar sayfa gerçekten çok iyi, twitter da paylaştım 15-12-2020 22:42:23
Yozgat dan kimler var. Neden anti-siyonizm çoğu zaman anti semitizmle iç içe geçiyor? . Selamlar bu web sitesi cidden hayran edici, linkedinde paylaştım , doruk – 153
Bu konu : ” Neden anti-siyonizm çoğu zaman anti semitizmle iç içe geçiyor? ” çok güzel. Selam web sitesi gerçekten hoşuma gitti, tebrikler , emin – 23
Selamın aleyküm paylaşım gerçekten çok güzel, twitter da paylaştım
Slm sayfan süper ötesi hayran bıraktı, teşekkürler
Bu konu : ” Neden anti-siyonizm çoğu zaman anti semitizmle iç içe geçiyor? ” çok güzel. Slm bu web sitesi yeminle hoşuma gitti, twitter da paylaştım , ali – 221
Bu konu : ” Neden anti-siyonizm çoğu zaman anti semitizmle iç içe geçiyor? ” çok güzel. Merhaba herkese siten harbiden hayran bıraktı, twitter da paylaştım , emin – 286
Bu konu : ” Neden anti-siyonizm çoğu zaman anti semitizmle iç içe geçiyor? ” çok güzel. Selamlar bu web sitesi harbiden güzel, linkedinde paylaştım , Gürbüz – 357
Bu konu : ” Neden anti-siyonizm çoğu zaman anti semitizmle iç içe geçiyor? ” çok güzel. selamun aleyküm siteniz inanılmaz hayran edici, teşekkürler , emin – 177
Van merkezden ben memo. merhaba arkadaşlar bu web sitesi süper ötesi dikkatimi çekti, face de paylaştım 15-01-2021 23:41:19
Selam herkese web siteniz cidden güzel, şukuladım
Bu konu : ” Neden anti-siyonizm çoğu zaman anti semitizmle iç içe geçiyor? ” çok güzel. Selam herkese web sitesi yeminle çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım , Emine – 279
Bu konu : ” Neden anti-siyonizm çoğu zaman anti semitizmle iç içe geçiyor? ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfa ciddiyim ilgi uyandırıcı, sağolun , elif yılmaz – 457
Mardin dan kimler var. Neden anti-siyonizm çoğu zaman anti semitizmle iç içe geçiyor? . Selam sayfan cidden çok iyi, teşekkürler , Aylin – 375
Eskişehir merkezden ben ali. Mrb sayfanız inan ki çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 25-01-2021 20:09:21
Selamlar sayfanız vallaha dikkat çekici, sağolun
Mrb bu web sitesi yeminle çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
Bu konu : ” Neden anti-siyonizm çoğu zaman anti semitizmle iç içe geçiyor? ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşımın ciddiyim dikkatimi çekti, teraziye tıkladım , memo – 93
Bu konu : ” Neden anti-siyonizm çoğu zaman anti semitizmle iç içe geçiyor? ” çok güzel. Selamlar siteniz ciddiyim dikkatimi çekti, teşekkürler , hatice – 66