Feragatname: Viroloji veya epidemiyoloji vb. Konularında uzman değilim. Dikkat edin, bu hala erken gelişme aşamasında olan bir yazılımdır.

Kilitleme sırasında kendi virüs yayılım simülatörüm üzerinde çalışıyordum. Geldiğim sonuç, maske kullanımının çok değerli olduğu. Bulaşmayı ve enfeksiyonu engelleme açısından kendi kendine izolasyondan daha iyi değildir, ancak özellikle kendi kendine izolasyon ile birleştirildiğinde etkilidir. Dürüst olmak gerekirse, hükümetlerin sıradan insanlar için maske kullanımına karşı tavsiyede bulunan bir gaf olarak hatırlanacağını düşünüyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=lEqa6g6JtnI&t=756s (Maske simülasyon kullanır. @ 14: 57’ye atlar – Enfeksiyon 14 gün sürer, hastalık 14 sürer, ancak bağışıklık da sadece 14 gün + maske kullanımı sürer.).

Author

95 Comments

  1. Adana merkezden ben ahmet. selamun aleyküm web sitesi vallaha çok iyi, teraziye tıkladım 12-04-2020 20:00:38

  2. Kırşehir merkezden ben doruk. Merhabalar paylaşım vallaha iyi, linkedinde paylaştım 15-04-2020 12:55:01

  3. Selam herkese sayfa inanılmaz çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım

  4. Kırklareli merkezden ben doruk. Merhabalar sayfa cidden ilgi uyandırıcı, sağolun 22-04-2020 19:26:27

  5. Kahramanmaraş merkezden ben Emine. Mrb web sitesi gerçekten çok iyi, sosyal medyada paylaştım 23-04-2020 00:21:51

  6. Malatya merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm sayfa süper ötesi mükemmel, facebookta paylaştım 23-04-2020 04:54:48

  7. Bayburt merkezden ben Aylin. Selam herkese sayfanız gerçekten hayran edici, facebookta paylaştım 24-04-2020 22:14:23

  8. Merhaba siteniz cidden çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum

  9. Merhaba sayfan süper ötesi mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum

  10. elif yılmaz Reply

    Selamın aleyküm paylaşım gerçekten çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum

  11. Merhaba web siteniz cidden hayran edici, linkedinde paylaştım

  12. Merhaba herkese paylaşımınız harbiden ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım

  13. Burdur merkezden ben Aylin. Selam herkese siteniz harbiden çok iyi, sosyal medyada paylaştım 08-05-2020 20:56:57

  14. merhaba arkadaşlar web siten ciddiyim dikkatimi çekti, teraziye tıkladım

  15. selam arkadaşlar paylaşımın inanılmaz mükemmel, teraziye tıkladım

  16. Selamın aleyküm web sitesi vallaha güzel, sosyal medyada paylaştım

  17. elif yılmaz Reply

    Batman merkezden ben elif yılmaz. Selam siteniz inanılmaz hoşuma gitti, sağolun 24-05-2020 17:44:43

  18. Çankırı merkezden ben ahmet. Mrb web sitesi inanki dikkatimi çekti, teşekkürler 29-05-2020 22:01:29

  19. İzmir merkezden ben gaye. selamun aleyküm paylaşım vallaha billaha çok güzel, face de paylaştım 05-06-2020 17:22:30

  20. İstanbul merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm web siten ciddiyim ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 13-06-2020 12:30:17

  21. Hakkari merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar sayfanız inanılmaz çok hoşuma gitti, şukuladım 14-06-2020 00:12:04

  22. Muğla merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar paylaşımın valla iyi, facebookta paylaştım 21-06-2020 14:57:32

  23. Selamın aleyküm siten cidden dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum

  24. Muğla merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar sayfanız ciddiyim ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 02-07-2020 07:21:54

  25. Merhaba paylaşımın inanılmaz mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum

  26. Selam web sitesi ciddiyim dikkatimi çekti, twitter da paylaştım

  27. Bilecik merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar sayfa valla iyi, linkedinde paylaştım 17-07-2020 08:03:20

  28. Artvin merkezden ben Gürbüz. Selamlar sayfan ciddiyim mükemmel, tebrikler 20-07-2020 02:31:20

  29. Denizli merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar web siteniz cidden hoşuma gitti, face de paylaştım 22-07-2020 21:54:38

  30. Hatay merkezden ben Aylin. Mrb paylaşımınız ciddiyim hoşuma gitti, şukuladım 28-07-2020 09:28:09

  31. elif yılmaz Reply

    Düzce merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese web siten inanılmaz hoşuma gitti, twitter da paylaştım 29-07-2020 04:32:03

  32. Denizli merkezden ben Emine. Merhaba herkese sayfa vallaha billaha hayran edici, sağolun 03-08-2020 15:42:48

  33. Trabzon merkezden ben ahmet. Slm siteniz vallaha billaha mükemmel, linkedinde paylaştım 07-08-2020 00:35:33

  34. Kocaeli merkezden ben ali. Slm web siteniz inan ki hoşuma gitti, face de paylaştım 10-08-2020 07:39:24

  35. Selam herkese web siten gerçekten çok iyi, teşekkürler

  36. Tekirdağ merkezden ben ali. Merhaba herkese paylaşım gerçekten çok güzel, teraziye tıkladım 22-08-2020 11:48:29

  37. elif yılmaz Reply

    Rize merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar siteniz vallaha billaha çok iyi, saolun 23-08-2020 09:19:03

  38. Rize merkezden ben Emine. selam arkadaşlar web siten inanılmaz çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 30-08-2020 22:14:20

  39. Selamın aleyküm web siteniz inan ki güzel, facebookta paylaştım

  40. elif yılmaz Reply

    Giresun merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar bu web sitesi inanki hoşuma gitti, twitter da paylaştım 08-09-2020 11:36:44

  41. Balıkesir merkezden ben Emine. Selamın aleyküm paylaşımın vallaha billaha dikkatimi çekti, teşekkürler 15-09-2020 11:30:06

  42. Diyarbakır merkezden ben ahmet. selamun aleyküm sayfan inanılmaz hayran bıraktı, sağolun 20-09-2020 07:03:27

  43. Eskişehir merkezden ben ali. Selamlar web siteniz inanılmaz dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 21-09-2020 11:59:58

  44. Tunceli merkezden ben Aylin. Slm web sitesi cidden çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 02-10-2020 11:33:21

  45. elif yılmaz Reply

    merhaba arkadaşlar bu web sitesi inanılmaz çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım

  46. Selamın aleyküm sayfan gerçekten çok hoşuma gitti, face de paylaştım

  47. Bu konu : ” Neden bazı hükümetler hala maske kullanımını önermiyor? Ben de simüle ediyorum. ” çok güzel. Merhaba web siteniz vallaha dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım , emin – 193

  48. Gümüşhane dan kimler var. Neden bazı hükümetler hala maske kullanımını önermiyor? Ben de simüle ediyorum. . Selamlar sayfanız vallaha dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , Hasan – 391

  49. Merhaba bu web sitesi süper ötesi hayran edici, saolun

  50. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Neden bazı hükümetler hala maske kullanımını önermiyor? Ben de simüle ediyorum. ” çok güzel. Merhaba sayfan vallaha güzel, teşekkürler , elif yılmaz – 320

  51. Bu konu : ” Neden bazı hükümetler hala maske kullanımını önermiyor? Ben de simüle ediyorum. ” çok güzel. Merhabalar paylaşım vallaha billaha güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , Hasan – 430

  52. Sivas dan kimler var. Neden bazı hükümetler hala maske kullanımını önermiyor? Ben de simüle ediyorum. . Merhabalar paylaşımınız inan ki mükemmel, teraziye tıkladım , Aylin – 230

  53. Trabzon dan kimler var. Neden bazı hükümetler hala maske kullanımını önermiyor? Ben de simüle ediyorum. . Merhaba siten valla çok hoşuma gitti, tebrikler , Hasan – 482

  54. Van dan kimler var. Neden bazı hükümetler hala maske kullanımını önermiyor? Ben de simüle ediyorum. . Selamlar sayfan gerçekten çok güzel, tebrikler , memo – 316

  55. merhaba arkadaşlar siteniz inanılmaz hayran edici, saolun

  56. Bu konu : ” Neden bazı hükümetler hala maske kullanımını önermiyor? Ben de simüle ediyorum. ” çok güzel. Merhaba paylaşımınız vallaha çok iyi, twitter da paylaştım , ahmet – 403

  57. Afyon dan kimler var. Neden bazı hükümetler hala maske kullanımını önermiyor? Ben de simüle ediyorum. . Selamlar web siten valla güzel, linkedinde paylaştım , gaye – 467

  58. Niğde dan kimler var. Neden bazı hükümetler hala maske kullanımını önermiyor? Ben de simüle ediyorum. . Selamın aleyküm sayfa harbiden çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım , emin – 161

  59. Bu konu : ” Neden bazı hükümetler hala maske kullanımını önermiyor? Ben de simüle ediyorum. ” çok güzel. Selamın aleyküm bu web sitesi cidden hayran edici, facebookta paylaştım , ali – 143

  60. Hatay dan kimler var. Neden bazı hükümetler hala maske kullanımını önermiyor? Ben de simüle ediyorum. . Selam web sitesi yeminle hayran edici, twitter da paylaştım , banu – 401

  61. Tunceli dan kimler var. Neden bazı hükümetler hala maske kullanımını önermiyor? Ben de simüle ediyorum. . Selamlar paylaşım gerçekten mükemmel, sağolun , memo – 219

  62. Bu konu : ” Neden bazı hükümetler hala maske kullanımını önermiyor? Ben de simüle ediyorum. ” çok güzel. selamun aleyküm web siteniz inan ki hayran edici, teraziye tıkladım , Emine – 467

  63. Kahramanmaraş merkezden ben ali. Mrb sayfanız cidden çok güzel, sağolun 15-01-2021 11:02:35

  64. Bu konu : ” Neden bazı hükümetler hala maske kullanımını önermiyor? Ben de simüle ediyorum. ” çok güzel. Slm web sitesi süper ötesi çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , emin – 307

  65. selamun aleyküm web siteniz harbiden çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım

  66. Ankara merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar siten süper ötesi güzel, twitter da paylaştım 02-02-2021 17:04:25

  67. Bu konu : ” Neden bazı hükümetler hala maske kullanımını önermiyor? Ben de simüle ediyorum. ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfanız ciddiyim dikkatimi çekti, sağolun , gaye – 84

  68. Bu konu : ” Neden bazı hükümetler hala maske kullanımını önermiyor? Ben de simüle ediyorum. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web sitesi gerçekten hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum , doruk – 189

  69. İstanbul merkezden ben ahmet. Mrb web siten gerçekten çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 21-02-2021 21:33:14

  70. Giresun dan kimler var. Neden bazı hükümetler hala maske kullanımını önermiyor? Ben de simüle ediyorum. . selamun aleyküm paylaşımın gerçekten dikkatimi çekti, sağolun , mehmet – 203

  71. selamun aleyküm web siteniz harbiden ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım

  72. Ağrı merkezden ben mehmet. selamun aleyküm sayfanız cidden iyi, şukuladım 05-03-2021 18:46:05

  73. Bu konu : ” Neden bazı hükümetler hala maske kullanımını önermiyor? Ben de simüle ediyorum. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar siten vallaha çok iyi, teraziye tıkladım , Hasan – 141

  74. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Neden bazı hükümetler hala maske kullanımını önermiyor? Ben de simüle ediyorum. ” çok güzel. Merhabalar sayfa inanılmaz hayran bıraktı, teraziye tıkladım , elif yılmaz – 338

  75. elif yılmaz Reply

    Uşak merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm web sitesi inanki hayran bıraktı, face de paylaştım 01-04-2021 11:20:11

  76. Gümüşhane merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar sayfa cidden hayran edici, sosyal medyada paylaştım 02-04-2021 00:26:39

  77. Kastamonu merkezden ben . Selamlar sayfanız gerçekten ilgi uyandırıcı, sağolun 11-04-2021 01:13:13

  78. Bu konu : ” Neden bazı hükümetler hala maske kullanımını önermiyor? Ben de simüle ediyorum. ” çok güzel. Selamlar paylaşımınız harbiden çok iyi, sosyal medyada paylaştım , banu – 42

  79. elif yılmaz Reply

    Uşak merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar siten ciddiyim hayran edici, şukuladım 15-04-2021 02:19:14

  80. selamun aleyküm siten süper ötesi hoşuma gitti, sağolun

  81. Çorum dan kimler var. Neden bazı hükümetler hala maske kullanımını önermiyor? Ben de simüle ediyorum. . Selam web sitesi cidden hayran edici, twitter da paylaştım , Hasan – 42

  82. Gürbüz Reply

    Konya merkezden ben Gürbüz. Selamlar siten gerçekten iyi, teraziye tıkladım 24-04-2021 04:25:42

  83. Bu konu : ” Neden bazı hükümetler hala maske kullanımını önermiyor? Ben de simüle ediyorum. ” çok güzel. selamun aleyküm sayfa inan ki güzel, sağolun , – 456

  84. Bu konu : ” Neden bazı hükümetler hala maske kullanımını önermiyor? Ben de simüle ediyorum. ” çok güzel. Selamlar web sitesi harbiden çok hoşuma gitti, tebrikler , emin – 97

  85. Kastamonu merkezden ben . Merhaba herkese web siteniz ciddiyim mükemmel, teraziye tıkladım 07-05-2021 20:24:24

  86. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Neden bazı hükümetler hala maske kullanımını önermiyor? Ben de simüle ediyorum. ” çok güzel. selam arkadaşlar paylaşımınız valla çok güzel, şukuladım , elif yılmaz – 90

  87. Sivas dan kimler var. Neden bazı hükümetler hala maske kullanımını önermiyor? Ben de simüle ediyorum. . Slm sayfan harbiden iyi, teraziye tıkladım , memo – 427

  88. Erzincan dan kimler var. Neden bazı hükümetler hala maske kullanımını önermiyor? Ben de simüle ediyorum. . Selam herkese web siten inanki güzel, face de paylaştım , ziya – 239

  89. Düzce merkezden ben ahmet. selamun aleyküm paylaşım gerçekten çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 30-05-2021 02:21:01

  90. Bu konu : ” Neden bazı hükümetler hala maske kullanımını önermiyor? Ben de simüle ediyorum. ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşımınız süper ötesi hoşuma gitti, saolun , Hasan – 24

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link