Neden bazı hükümetler hala maske kullanımını önermiyor? Ben de simüle ediyorum.

Feragatname: Viroloji veya epidemiyoloji vb. Konularında uzman değilim. Dikkat edin, bu hala erken gelişme aşamasında olan bir yazılımdır.

Kilitleme sırasında kendi virüs yayılım simülatörüm üzerinde çalışıyordum. Geldiğim sonuç, maske kullanımının çok değerli olduğu. Bulaşmayı ve enfeksiyonu engelleme açısından kendi kendine izolasyondan daha iyi değildir, ancak özellikle kendi kendine izolasyon ile birleştirildiğinde etkilidir. Dürüst olmak gerekirse, hükümetlerin sıradan insanlar için maske kullanımına karşı tavsiyede bulunan bir gaf olarak hatırlanacağını düşünüyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=lEqa6g6JtnI&t=756s (Maske simülasyon kullanır. @ 14: 57’ye atlar – Enfeksiyon 14 gün sürer, hastalık 14 sürer, ancak bağışıklık da sadece 14 gün + maske kullanımı sürer.).

“Neden bazı hükümetler hala maske kullanımını önermiyor? Ben de simüle ediyorum.” üzerine 76 yorum

  1. Adana merkezden ben ahmet. selamun aleyküm web sitesi vallaha çok iyi, teraziye tıkladım 12-04-2020 20:00:38

    Cevapla
  2. Kırşehir merkezden ben doruk. Merhabalar paylaşım vallaha iyi, linkedinde paylaştım 15-04-2020 12:55:01

    Cevapla
  3. Kırklareli merkezden ben doruk. Merhabalar sayfa cidden ilgi uyandırıcı, sağolun 22-04-2020 19:26:27

    Cevapla
  4. Kahramanmaraş merkezden ben Emine. Mrb web sitesi gerçekten çok iyi, sosyal medyada paylaştım 23-04-2020 00:21:51

    Cevapla
  5. Malatya merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm sayfa süper ötesi mükemmel, facebookta paylaştım 23-04-2020 04:54:48

    Cevapla
  6. Bayburt merkezden ben Aylin. Selam herkese sayfanız gerçekten hayran edici, facebookta paylaştım 24-04-2020 22:14:23

    Cevapla
  7. Burdur merkezden ben Aylin. Selam herkese siteniz harbiden çok iyi, sosyal medyada paylaştım 08-05-2020 20:56:57

    Cevapla
  8. Batman merkezden ben elif yılmaz. Selam siteniz inanılmaz hoşuma gitti, sağolun 24-05-2020 17:44:43

    Cevapla
  9. İzmir merkezden ben gaye. selamun aleyküm paylaşım vallaha billaha çok güzel, face de paylaştım 05-06-2020 17:22:30

    Cevapla
  10. İstanbul merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm web siten ciddiyim ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 13-06-2020 12:30:17

    Cevapla
  11. Hakkari merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar sayfanız inanılmaz çok hoşuma gitti, şukuladım 14-06-2020 00:12:04

    Cevapla
  12. Muğla merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar paylaşımın valla iyi, facebookta paylaştım 21-06-2020 14:57:32

    Cevapla
  13. Muğla merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar sayfanız ciddiyim ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 02-07-2020 07:21:54

    Cevapla
  14. Bilecik merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar sayfa valla iyi, linkedinde paylaştım 17-07-2020 08:03:20

    Cevapla
  15. Denizli merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar web siteniz cidden hoşuma gitti, face de paylaştım 22-07-2020 21:54:38

    Cevapla
  16. Düzce merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese web siten inanılmaz hoşuma gitti, twitter da paylaştım 29-07-2020 04:32:03

    Cevapla
  17. Tekirdağ merkezden ben ali. Merhaba herkese paylaşım gerçekten çok güzel, teraziye tıkladım 22-08-2020 11:48:29

    Cevapla
  18. Rize merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar siteniz vallaha billaha çok iyi, saolun 23-08-2020 09:19:03

    Cevapla
  19. Rize merkezden ben Emine. selam arkadaşlar web siten inanılmaz çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 30-08-2020 22:14:20

    Cevapla
  20. Giresun merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar bu web sitesi inanki hoşuma gitti, twitter da paylaştım 08-09-2020 11:36:44

    Cevapla
  21. Balıkesir merkezden ben Emine. Selamın aleyküm paylaşımın vallaha billaha dikkatimi çekti, teşekkürler 15-09-2020 11:30:06

    Cevapla
  22. Diyarbakır merkezden ben ahmet. selamun aleyküm sayfan inanılmaz hayran bıraktı, sağolun 20-09-2020 07:03:27

    Cevapla
  23. Eskişehir merkezden ben ali. Selamlar web siteniz inanılmaz dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 21-09-2020 11:59:58

    Cevapla
  24. Tunceli merkezden ben Aylin. Slm web sitesi cidden çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 02-10-2020 11:33:21

    Cevapla
  25. Bu konu : ” Neden bazı hükümetler hala maske kullanımını önermiyor? Ben de simüle ediyorum. ” çok güzel. Merhaba web siteniz vallaha dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım , emin – 193

    Cevapla
  26. Gümüşhane dan kimler var. Neden bazı hükümetler hala maske kullanımını önermiyor? Ben de simüle ediyorum. . Selamlar sayfanız vallaha dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , Hasan – 391

    Cevapla
  27. Bu konu : ” Neden bazı hükümetler hala maske kullanımını önermiyor? Ben de simüle ediyorum. ” çok güzel. Merhaba sayfan vallaha güzel, teşekkürler , elif yılmaz – 320

    Cevapla
  28. Bu konu : ” Neden bazı hükümetler hala maske kullanımını önermiyor? Ben de simüle ediyorum. ” çok güzel. Merhabalar paylaşım vallaha billaha güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , Hasan – 430

    Cevapla
  29. Sivas dan kimler var. Neden bazı hükümetler hala maske kullanımını önermiyor? Ben de simüle ediyorum. . Merhabalar paylaşımınız inan ki mükemmel, teraziye tıkladım , Aylin – 230

    Cevapla
  30. Trabzon dan kimler var. Neden bazı hükümetler hala maske kullanımını önermiyor? Ben de simüle ediyorum. . Merhaba siten valla çok hoşuma gitti, tebrikler , Hasan – 482

    Cevapla
  31. Van dan kimler var. Neden bazı hükümetler hala maske kullanımını önermiyor? Ben de simüle ediyorum. . Selamlar sayfan gerçekten çok güzel, tebrikler , memo – 316

    Cevapla
  32. Bu konu : ” Neden bazı hükümetler hala maske kullanımını önermiyor? Ben de simüle ediyorum. ” çok güzel. Merhaba paylaşımınız vallaha çok iyi, twitter da paylaştım , ahmet – 403

    Cevapla
  33. Afyon dan kimler var. Neden bazı hükümetler hala maske kullanımını önermiyor? Ben de simüle ediyorum. . Selamlar web siten valla güzel, linkedinde paylaştım , gaye – 467

    Cevapla
  34. Niğde dan kimler var. Neden bazı hükümetler hala maske kullanımını önermiyor? Ben de simüle ediyorum. . Selamın aleyküm sayfa harbiden çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım , emin – 161

    Cevapla
  35. Bu konu : ” Neden bazı hükümetler hala maske kullanımını önermiyor? Ben de simüle ediyorum. ” çok güzel. Selamın aleyküm bu web sitesi cidden hayran edici, facebookta paylaştım , ali – 143

    Cevapla
  36. Hatay dan kimler var. Neden bazı hükümetler hala maske kullanımını önermiyor? Ben de simüle ediyorum. . Selam web sitesi yeminle hayran edici, twitter da paylaştım , banu – 401

    Cevapla
  37. Tunceli dan kimler var. Neden bazı hükümetler hala maske kullanımını önermiyor? Ben de simüle ediyorum. . Selamlar paylaşım gerçekten mükemmel, sağolun , memo – 219

    Cevapla
  38. Bu konu : ” Neden bazı hükümetler hala maske kullanımını önermiyor? Ben de simüle ediyorum. ” çok güzel. selamun aleyküm web siteniz inan ki hayran edici, teraziye tıkladım , Emine – 467

    Cevapla
  39. Bu konu : ” Neden bazı hükümetler hala maske kullanımını önermiyor? Ben de simüle ediyorum. ” çok güzel. Slm web sitesi süper ötesi çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , emin – 307

    Cevapla
  40. Ankara merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar siten süper ötesi güzel, twitter da paylaştım 02-02-2021 17:04:25

    Cevapla
  41. Bu konu : ” Neden bazı hükümetler hala maske kullanımını önermiyor? Ben de simüle ediyorum. ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfanız ciddiyim dikkatimi çekti, sağolun , gaye – 84

    Cevapla
  42. Bu konu : ” Neden bazı hükümetler hala maske kullanımını önermiyor? Ben de simüle ediyorum. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web sitesi gerçekten hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum , doruk – 189

    Cevapla
  43. İstanbul merkezden ben ahmet. Mrb web siten gerçekten çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 21-02-2021 21:33:14

    Cevapla
  44. Giresun dan kimler var. Neden bazı hükümetler hala maske kullanımını önermiyor? Ben de simüle ediyorum. . selamun aleyküm paylaşımın gerçekten dikkatimi çekti, sağolun , mehmet – 203

    Cevapla

Yorum yapın

Lütfen Paylaşın !

close-link